پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadmim74
بنده ازشون سرویس گرفتم.
پلن ماهی 80 هزار تومانشون رو
به خوبی جواب تیکت هارو دادن قبل فروش و راهنمایی کردن و تست هایی که میخواستم رو برام انجام دادن.
ساعت 12 شب سفارش دادم و فردا ساعت 9 صبح تحویل دادن.
با تایید هویت و این جور داستانا.
راجع به کیفیت سرویس ها ، بسیار بسیار خوب و عالیه با توجه به قیمتش
شدیدا پیشنهاد میشه
و امیدوارم کیفیتشون رو حفظ کنند.
تا این جای کار بسیار راضی هستم از مجموعه شون.
با درود
ضمن تشکر از نظر دقیق شما
یا سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
سلام هنوز امکان خرید سرور dsx نیست؟
با درود
سرویس های DSX به دلیل درخواست بسیار بالا در حال حاظر پر می باشند
لطفا جهت اطلاع از موجودی با بخش فروش از طریق تیکت در ارتباط باشید تا در صورت خالی شدن سریعا به شما اختصاص داده شود.
اما بقیه ی سرویس ها و افر های انجمن فعال میباشند.
با سپاس :53:
پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
سلام
ببخشید تایید هویت چیه؟
و اینکه اگه بیشتر از 500 گیگ دانلود کردیم هزینه مثلا هر ترابایت اضافه چقدر می گیرید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vivodo
سلام
ببخشید تایید هویت چیه؟
و اینکه اگه بیشتر از 500 گیگ دانلود کردیم هزینه مثلا هر ترابایت اضافه چقدر می گیرید؟
با سلام
مدارک هویتی مانند عکس از کارت ملی.
پس از 500 گیگ سرعت دانلود شما به 100 گیلوبایت کاهش پیدا میکند که با تماس با کارشناسان با توجه به شرایط شما تصمیم گیری خواهد شد.
این مخدودیت تنها برای سرعت دانلود میباشد و اپلود بدون محدودیت می باشد.
پاینده باشید
من 2ترابایت برای iis میخواستم!
دانلود از سرور خارج برای نگه داری
هزینه ها به چه شکل است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
من 2ترابایت برای iis میخواستم!
دانلود از سرور خارج برای نگه داری
هزینه ها به چه شکل است
با سلام
سرویس هارد حجیم سرورهای dsx ما میباشد که در حال حاظر به دلیل درخواست بسیار بالا تکمیل میباشند.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vivodo
سلام
ببخشید تایید هویت چیه؟
با درود
لطفا مورد مصرف را برای بخش مالی تیکت بفرمایید تا بررسی دقیقتری گردد
با سپاس
سلام قیمت های اینجا با سایت فرق داره چرا ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vivodo
سلام قیمت های اینجا با سایت فرق داره چرا ؟!
با سلام
قیمت های سایت بدون جشنواره میباشند
و قیمت های انجمن شامل تخفیف جشنواره میباشند.
با تشکر
خب رم 2 گیگ 40 تومنی رو چطوری خریداری کنم؟ روی لینک میزنم میزنه 65 تومن که؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vivodo
خب رم 2 گیگ 40 تومنی رو چطوری خریداری کنم؟ روی لینک میزنم میزنه 65 تومن که؟
با درود
ظاهرا به دلیل کش قیمت های قبلی برای شما نمایش داده میشود
لطفا کش مرورگر خود را بررسی بفرمایید قیمت رم دو 65 تومان میباشد
ارادت