پاسخ : ماژول ثبت آنلاين دامنه ir برای whmcs (دانلود)
سلام و درود من نصب کردم ولی وقتی هاست سفارش می دی بعد از پرداخت بر می گرده به سایت و اوکی می ده در حالی که وقتی دامین سفارش می ده رو لینک فایل زرین پال می مونه البته بعد پرداخت و صفحه سفید دیده می شه و سیستم هم تایید نشده می زنه/ شما می توانید راهنمایی کنید؟؟
من نصب کردم همه چیز درست کار میکنه ولی در هیچ مرحله ای از مشتری شناسه نیک نمیگیره .
چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید . تو فیلم اموزشی هم این مورد گفته نشده .
ضمنا از نسخه دو(نسخه جدید) هم استفاده میکنم اما باز هیچ فیلدی واسه گرفتن شناسه نیک مشتری نمایش داده نمیشه:-?
دوست عزیز بستگی داره از کجا نمایندگی گرفته باشی مثلا من از http://faraso.ir نمایندگی گرفتم تو افزونش هست و همه چی درسته شما از کجا گرفتی؟
من از ردریسلر استفاده میکنم .
الان تونستم فیلد گرفتن نیک هندل مشتری رو فعال کنم اما اطلاعات رو به ردریسلر نمیفرسته .
تو حالت تست درست کار میکنه و اطلاعات دامین رو به حساب ردریسلر ارسال میکنه اما در حالت ثبت آنلاین دامنه خیر.
کسی میدونه مشکل از چیه؟ ضمنا هیچ اروری هم نمیده
قبل از اینکه من نمایندگی بگیرم رو ردریسلر کار کردم ورژن whmcs م هم 5.1 بتا بود درست نصب کردم چند بار تست کردم اما در حالت تست هم مال من کار نکرد. فکر کنم ماژولش زیاد جالب نیست. خیلی با این ماژول مشکل دارن من بیشتر از این در جریان این ماژول نیستم.
با فراسو که کار میکنی ازش راضی هستی؟؟؟
فقط همون ماهی هشت هزارتومن میدی؟ یا هزینه دیگه ای هم داره؟
با سلام
ماژول فراسو سامانه واقعا عالیه !
نه فقط همون 8 هزار تومان ماهانه هستش ! البته اگر تعداد ثبت / تمدید دامنه هات در ماه زیاد باشه اون 8 تومان مثل پول خورد واست میفته ! نه ماهانه 2 تا دامنه ثبت کنی به مشتری بدی 5 تومان هر دامنه رو 2500 تومان ضرر کردی : دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.G.N
با سلام
ماژول فراسو سامانه واقعا عالیه !
نه فقط همون 8 هزار تومان ماهانه هستش ! البته اگر تعداد ثبت / تمدید دامنه هات در ماه زیاد باشه اون 8 تومان مثل پول خورد واست میفته ! نه ماهانه 2 تا دامنه ثبت کنی به مشتری بدی 5 تومان هر دامنه رو 2500 تومان ضرر کردی : دی
من فراسو دیدم اما دقت نکردم چند قیمت ثبت میگیرد از ما نمایندگان چند میگیره؟:-?
سلام
من با رد ریسلر یک سالی هست که دارم کار می کنم
سطح پلاتینیوم هستم
هنوز که ننوزه نتوستم دامین آنلاین ثبت کنم
هر موقع که تیکت میفرستم بعد از حداقل 3 روز یه پاسخ ارسال می کنن که مشکل منو حل نمی کنه
کسانی که از فراسو ماژول whmcs دارن، آیا ثبت آنلاین می تونن انجام بدن؟
من می خوام پیش فرض هندل خودم باشه، اگه یوزر هندل داشت، جایگزین هندل من کنه
این امکان تو فراسو وجود داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنین
ماژول رد ريسلر بدون مشکل کار ميکنه و رد ريسلر روزانه بيش از 100 دامين ثبت ميکنه.
دوستان لطفا مسائل رو در تاپيک های مربوط به خودش پيگيری کنند و از انحراف تاپيک خودداری کنند.