پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
اول اینکه دست هر کی میخواد باشه باشه ، من زنده باشم و از گرسنگی نمیرم بعدش مهم نیست
اما در مورد شما ، من گفتم شما خوردی ؟
حرف من با خود این جناب بود و کسانی که فکر میکنند ایشان ناجی بزرگ هست
ایشان زرنگ بیاد حق من را که با مالیاتم حقوقش را میدن بگیره نمیخواد بره سوریه را نجات بده اون هم با پول مردم بیچاره ایران
چطور نمیترسه آمریکایی ها و انگلیسی ها و ... اونجا بکشنش اما میترسه اینجا بگه داداش هام همگی توجه کنید بیاین ***ی نکنیم !
اونوقت میکشنش ؟
بابا ایول
یارو با رفیق هاش چند تا تعاوئنی زده با بالای 2000 شعبه و پول مردم ایران را خورده رفته اونور از ضریح حضرت زینب (س) آویزان شده عین بچه یتیم گریه میکنه ، تو پول بچه یتیم های ایران را تو تعاونیت نخور نمیخواد بری التماس دعا داشته باشی چون حق الناس به قول خودشان تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره
نه والا من که نگفتم شما منظورت با من بوده
مملکت از داخل خراب میشه ولی خارجیا هیچ قلطی نمیتونن بکنن بخاطر همین اینقدر رو مردم کار میکنن
مصال زدم گفتم صیاد شیرازی رو ترور کردن
خوب سردارم همینطوری میکشن
پادشاه عربستان گفته بود ایران با اعتقادات دینی تونسته به اینجا برسه بخاطر همین یه گروه درست میکنیم و از راه اعتقاد ایرانو نابود میکنیم نمونش همین دائش
فیلمای بی حجابی دخترای تهرانو برده بودن به دائشیا نشون میدادن میگفتن اینجا اسرائیله ، یه مشت آدم فریب خورده تبدیل شدن به جنایتکار ، الان قضیه ماهاست که داریم گور خودمونو میکنیم
دقیقا تو ایران یه سری حرفارو بزنی همه بهت میخندن پس ترجیه میدم درباره اعتقادات صحبت نکنم چون اینجا فکر نکنم کسی طرفدار این مسائل باشه
در رابطه با سران مملکت و حق خوری هایی که میشه حق با شماست بنده چندبار متذکر این مساله شدم و علنا اسم آوردم ، ولی این آزادی بیانم خوبه ها
الان دقیقا همه منتظرن یک نفر مثل سردار بیاد مردومو نجات بده ولی فقط امام زمان میتونه مردمو نجات بده
یه نکته جالب بگم ، مردم خیلیاشون به امام زمان اعتقاد ندارن ولی آمریکاییا زمانی که عراقو گرفته بودن رفته بودن به امام جماعت کربلا میگفتن یه شماره تلفنی چیزی از امام زمان بدید کارش داریم
الان تو اروپا مسیحی های متعهد دارن دعا میکنن منجی بیاد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
ناراحت نشين ايشون استاد اين كارن جاي ديگه اي تلگرامي سايت ديگري پستي چيزي ميخونن اينجا جواب ميدن. خوش به حالش >:d<
شما مثل اینکه دست بردار نیستی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
تو این تاپیک تی تاپ ساندیس سکه میدن که یه عده دارن پاره می کنن خودشونو؟:105:
نت برا شما حرومه ها ارماناتونو سست می کنه بهتر نیست اف شین ؟ یا لابد شاید جیرتون از این کارا در میاد چقد زحمت کشین:-*
ملت دارن از گشنگی می میرن اوقت ببین طرف چی داره ور میزنه بسه بابا....
واقعا ؟ شما از یک پست بنده متوجه شدید ؟
نقل قول:
شما مثل اینکه دست بردار نیستی
جان! باز داشتي پست كيو ميخوندي :78:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ما چندسال از آمریکا که به قول شما مهد تمدنه عقب تریم ؟
تو این 300 سالی که آمریکا داشت سرخ پوستارو میگشت بعد شرو کردن به کشتن مردم دنیا تا کشورشونو بسازن
اصلا تو این 200 سال گذشته
یا همین 100 سال گذشته
چرا حکومتهای قبلی ایران مملکتو نساختن ؟
بنداز گردن اسلام بنداز ، رضا خان از سر مردم چادر میکشید بنداز گردن اسلام
مردم ما قبل از اسلام حجاب داشتن ، ایرانیا بره اولینبار بره خودشون لباس درست کردن
اینترنت که هست یه سرچی بکنید ، اینارو به من نگید به خودتون و امثال خودتون بگید که همه چیو کور کورانه میبینید
ینی این ثروت متعلق به این حکومت بوده ؟ چرا از فساد خانواده پهلوی ، اشرف پهلوی بزرگترین چاقاچ چی دنیا و از س====ک====س با سگش نمیگید ؟
مردمو موتاد کردن ، فیتیله تریاکو میخریدن بعد یه مدت دیگه تریاکم نمیدادن ، مردمو هروئینی کردن ، کسی نبود به داد مردم برسه
حرف حقو بگو ، منم قبول دارم که سران حکومت دیکتاتور شدن اما اینا به اسلام ربطی نداره ، اسلامو تغییر دادن تا بتونن به اهدافشون برسن
همین بانکها مردومو رباخار کردن ، نتیچه رباخاری این شد که مردم پولاشونو گذاشتن تو بانک سود گرفتن بعد 1 سال پول مردمو خوردن یه آبم روش ، دلار ، طلا ، همه چی گرون شد از تو حلقوم مردم کشیدن بیرون
فقط به نفع خودت و امثال خودت حرف نزن ، حقیقتو بگو
وقتی داشتم پست شما رو میخوندم یه لحظه فکر کردم دارم صدا سیما رو تماشا میکنم چقدر شبیه چقدر خوب!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
جان! باز داشتي پست كيو ميخوندي :78:
ماشاالله بابا امروز تا میتونی اسپم بده منم بهت کمک میکنم پستات برسه به 100 تا خخخ :d توام تا میتونی همینطوری اسپم بده که الان ادمین میاد ban for ever میده تا از دستم راحت شی ایشالا ، چشم دریده پرو >:D
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
وقتی داشتم پست شما رو میخوندم یه لحظه فکر کردم دارم صدا سیما رو تماشا میکنم چقدر شبیه چقدر خوب!
بله بله تشکر میکنم خیلی ممنون ، منم وقتی شمارو میبینم یاد ماهواره میوفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
بعضی وقتا خودمو جا شماها میزارم هی به خودم تلقین میکنم ولی در نهایت نمیتونم درکتون کنم.
من دیگه حرفی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
دوست عزیز واقع بین باش
دلیل درک نکردنتو میفهمم ، چون سختی های اون دوران رو ندیدی فقط دوست داری اون چیزهایی رو ببینی و بشونی که خواهانشون هستی
تنها زمانی مردم متوجه میشن که امثال دائش بیان تو این مملکت
بعد دوتا عکس از 2 تا بسیجی میگیرن میگن دمشون گرم
بله شما درست میگید و من نادرست ، منم دیگه حرفی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
ماشاالله بابا امروز تا میتونی اسپم بده منم بهت کمک میکنم پستات برسه به 100 تا خخخ :d توام تا میتونی همینطوری اسپم بده که الان ادمین میاد ban for ever میده تا از دستم راحت شی ایشالا ، چشم دریده پرو >:D
والله اينجا برا پست بيشتر سانديس نميدن برادر :d
ban for ever ماشاالله انگليسيت هم رديفه ها. :-? اما زحمت بكش اينها رو ياد بگير:
هیچ قلطی نه هيچ غلطي درسته
مصال زدم نه مثال زدم درسته
خوش به حالت o:-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
والله اينجا برا پست بيشتر سانديس نميدن برادر :d
ban for ever ماشاالله انگليسيت هم رديفه ها. :-? اما زحمت بكش اينها رو ياد بگير:
هیچ قلطی نه هيچ غلطي درسته
مصال زدم نه مثال زدم درسته
خوش به حالت o:-)
باریکلا معلم املام که هستی ، حالا دوست داری کل جدید راه بندازی
ببین بحثو عوض نکن من میگم بیا همونو ادامه بدیم ملتو از مسلمونی دراریم نظرم چیه ؟
- - - Updated - - -
میگم اصلا تا بحث عوش نشده بیا بریم اونور الان تموم میشه ها خخخ
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...01#post1739401
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
باریکلا معلم املام که هستی ، حالا دوست داری کل جدید راه بندازی
ببین بحثو عوض نکن من میگم بیا همونو ادامه بدیم ملتو از مسلمونی دراریم نظرم چیه ؟
من معلمم اما معلمم مهربون فقط تو مواظب اون يكي معلم هات باش كه خطرين ديدي يه هو :d
يكم برو صفحه هات قبل اين تاپيك، پست هات رو بخون بعد برو تلگرام يه پست رو از اونجا بخون يكدفعه بيا اينجا جواب بده :d خود به خود مردم مستقيم ميرن به آغوش اسلام.:105: اصلا وجودت اينجا بركته :63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
من معلمم اما معلمم مهربون فقط تو مواظب اون يكي معلم هات باش كه خطرين ديدي يه هو :d
يكم برو صفحه هات قبل اين تاپيك، پست هات رو بخون بعد برو تلگرام يه پست رو از اونجا بخون يكدفعه بيا اينجا جواب بده :d خود به خود مردم مستقيم ميرن به آغوش اسلام.:105: اصلا وجودت اينجا بركته :63:
بی تریبیت ، نکنه تجربه داری ؟
آقا من رفتم اونور کسی نمیاد ؟
اینجا شده چت روم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بی تریبیت ، نکنه تجربه داری ؟
آقا من رفتم اونور کسی نمیاد ؟
اینجا شده چت روم :|
الهي بميرم، دلت رو شكستم. :-<