ماشالا که چقدر هم همه باهات موافقن و حرفات تاثیر داره.:))
به نظر من به سن قانونی هم هنوز نرسیدی
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا واست یه چی خوب یافتم
http://www.madcl.com
خوب میشی:(هر وقت اراده به ترک و رفتن کردی بگو واست کمپوت ساندیس تی تاپ بفرستن بچه های انجمن:(
واقعا هر دو گروه موافق و مخالف زشت ترین رفتار رو انجام دادید
دوست عزیز کامران غلامی شما نهی از منکرتو کردی دیگه بقیش به شما ربطی نداره تایپیک این بنده خدا رو هم زدی ترکوندی
طرف دوست داره یه همچین کاری بکنه
یادم نمیره یه زمانی مردم آهنگ نمی تونستند گوش کنند و بچه های دهه ی 60 یواشکی اندی گوش میکردند و شاد بودند و یا فرهنگ دوست دختر داشتن که واقعا رایج شده که قبلا اینطور نبود
فرهنگ در حرکته مثل آب یه جا نمی مونه
فیلم هم گرچه میتونه مضر باشه ولی ایشون عقیدش اینه و هیچ قانونی جلوی ایشون رو نمیگیره و من ندیدم و فکر میکنم میتونند برند بزنند ولی وقتی بزرگ شدند باید طبق قوانین کشور باشند که لنگ در هوا نشدند
آقا چرا جواب این بنده خدا رو میدید اصلا؟
وجدانن ارزش 7 صفحه بحث کردن نداره باهاش،
تابلوعه طرف یا کم داره یا داره اسگل میکنه بقیه رو... بیخیال، بی محلی بهترین درمانه براش، به نظرم فقط در مورد موضوع تاپیک فقط نظرتون رو بنویسید و بذارید اون راه راست خودش رو بره!
در مورد سوال استارتر محترم
در مورد سایت فیلم مهمترین عاملی که باعث جذب مخاطب میشه الان محتوای بروز و متنوع هست، ینی دقیقا همونکاری که سایت 30nama انجام میداد
حالا با توجه به ریسک فیلم های دوبله، میشه این بخش رو حذف کرد ولی خب بروز بودن سریال ها در ساعات اولیه پخش + آپلود فیلم ها با کیفیت های بلوری و از انکودر های مختلف + اهمیت دادن به نظرات کاربران و آرشیو قوی میتونه تو کمتر از 6 ماه سایت رو به جایگاه مناسبی برسونه
نوع و لوکیشن و قدرت سرور هم که جای خودش رو داره
در کل به نظر من در صورت پذیرفتن ریسکش، به شرط اصولی و حرفه ای جلو رفتن پیشنهاد میشه.
نایت مووی هم ترکیده انگار در این لحظه داونه.
بهترین و ارزانترین راه اینه که فقط یک دامنه بخری! وبلاگ رایگان ثبت نام کن! دامنه رو ست کن روش لینک دانلود فیلم رو هم سایت های دیگه بذار کاربر که جمع کردی خودت آرشیو بزن هرچند که نیازی به آرشیو هم نداری! فایل ها رو هم میتونی توی آپلویدبوی قرار بدی که دانلود مستقیم هم داره بدون اشتراک راحت میشه ازش دانلود کرد! میتونی از سیستم های پیچوندن مثل رپیدلیچ هم استفاده کنی برای کاربرات...