شماره من ریپورت نمی تونم پیغام بدم , شما باید اول شماره من رو ذخیره کنید تا بتونم پیغام بدهم
نمایش نسخه قابل چاپ
آپدیت جدید: 1397/01/04
به علت با رفتن نجومی قیمت دلار، قیمت نهایی پکیج 100 درهمی به 210 هزار تومن تغییر پیدا کرد
20% این هزینه بابت مدیریت اکانت به صورت کامل که به عهده ما می باشد محاسبه می شود و شما نیازی به هیچ گونه کاری روی اکانت ها ندارید
با سلام اکانت 100 درهمی چند کلیک میاره ؟ در چه جایگاه هایی ؟؟
پنل اس ام اس
پنل پیامک
خرید پنل پیامک
خرید پنل اس ام اس
آپدیت جدید: 1397/04/26
به علت مشکل خوردن با پرداخت های دلار آمریکا از این پس اکانت های جدید به صورت لیر ساخته و شارژ میشن
هر 100 لیر حدود 235000 تومان می باشد که 20 درصد این مبلغ برای مدیریت اکانت ها استفاده میشه
اگر سوالی داشتید بنده در خدمت شما هستم
با سلام
برای سایت موبایل و لوازم جانبی، با کلمات کلیدی دلخواه خودتون (بهینه) چقدر ورودی خواهیم داشت ؟
سلام الان قیمتتون چقدره (500درهم؟) حضوری هم میتونم بیام برای معامله؟
سورپرایز شگفت انگیز برای تبلیغات گوگل در نمایشگاه الکامپآژانس تبلیغاتی فاربیت برای بازدیدکنندگان عزیزی که در نمایشگاه الکامپ حضور پیدا می کنند، دو سورپرایز شگفت انگیز برای آنها در نظر دارد.
سورپرایز اول: تمامی افرادی که، هر کدام از پکیج های تبلیغات کلیکی گوگل را انتخاب کنند 20 الی 25 درصد شارژ مازاد دریافت می کنند.
سورپرایز دوم: به همراه انتخاب هر کدام از پکیج ها (پکیج دوم به بعد) حدود 30 دلار به صورت کوپن تخفیف که معادل 250 هزار تومان می باشد در میانه کار کمپین تبلیغاتی گوگل به موجودی اکانت شما لحاظ می شود.
منتظر دیدار شما در تاریخ 6 الی 9 مرداد 1397 - محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران - سالن 10 - غرفه s519 (آژانس تبلیغاتی فاربیت) می باشیم
پیروز و سربلند باشید
نقشه نمایشگاه:
http://farbit.net/wp-content/uploads...ap-345x244.jpg