پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
پارس ایرانیک را به یکی از دوستان یشنهاد دادیم
بابت پشتیبانی و پاسخگویی عالیشون خوشحالیم از این پیشنهاد
پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوست عزیز قیمت ها با تخفیف دائمی هستن؟
پلن 1 رو نیاز دارم.
تنها ۱۲,۵۰۰ ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ درایو ssd سامسونگ
لوکیشن : کانادا
سلام
وقت بخیر
اگر تاپیک رو با دقت مطالعه کرده باشید ، ذکر شده است که این مقدار برای ماه اول میباشد و در صورت تمدید 25 درصد تخفیف دائمی برای شما در نظر گرفته خواهد شد .
با توجه به نوع سخت افزار مورد استفاده ، نوع تکنولوژِی ، مزیت های بیشمار سرویس های ما و ... هزینه ای که برای سرویس ها در نظر گرفتیم ، حداقل میزان تمام شده میباشد تا کاربران با هزینه مناسب ، بهترین کیفیت را تجربه کنند .
شما بابت پلن انتخابی برای ماه اول 12.500 ت و برای ماه های آتی ، تنها 19000 ت پرداخت خواهید داشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
لطفا هزینه پلن یک با دو هسته واقعی رو بفرمایید.
در مورد پلن دو با هارد 20 گیگ هزینه چقدر میشه؟
با سلام
پلان های ما در سرور های ابری تعریف شده هستند و در حال حاضر امکان
Customization
وجود ندارد .
در صورت تمایل امکان سرویس دهی بر روی سرور های وی ام ویر ما با پلان کاستوم وجود دارد .
سرویس درخواستی پلان 1 با دو هسته سی پی یو و 20 گیگ اس اس دی ، 16000 ت و پلان دو با 20 گیگ اس اس دی دی 25000 ت قابل ارائه است .
در مورد سرویس ابری هم پلان دوم برای ماه اول 20.000 هزار تومان و برای ماه های اتی 32.000 ت قابل ارائه است .
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم پشتیبانی بسیار عالی بود کیفت و سرعت سرور ها هم خوب بوده
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahab
سلام اگر برای پلن رم ۴ گیگ ssd آفری دارید ممنون میشم بفرمایید
با سلام
به صورت پیغام خصوصی ارسال شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
سلام
امکان ارائه سرویس با ای پی آمریکا هست ؟
با سلام
همانطور که در تاپیک نیز ذکر شده است ، سرور ها در لوکیشن کانادا قرار دارند .
متاسفانه امکان ارائه ای پی امریکا فراهم نیست .
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رها-نیوز
با سلام
ما یک وبسایت خبری تقریبا پربازدید هستیم.
نیاز به یک سرور مجازی + کانفیگ مطمئن و مدیریت سرور داریم .
پیشنهاد خودتون چیه ؟
من 1-2 هفته ای است که دارم پرس و جو میکنم برای سرویس دهنده مناسب ، اسم شمارو هم خیلی شنیدم .
با این حال گارانتی سرویس هم دارید ؟
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsIranic
با سلام
پیشنهاد میکنم از پلان فوق حرفه ای ما استفاده کنید .
این پلان دارای 8 گیگ رم
4 هسته سی پی یو
240 گیگ درایو SSD
فایروال سخت افزاری رایگان
قیمت اصلی 90 هزار تومان میباشد که بنده میتونم با هزینه کمتری برای شما محاسبه کنم .
میباشد .
لازم به ذکر است که مدل درایو SSD استفاده شده در سرویس هاب ابری ما ، از نوع Samsung pro میباشد که از گران ترین و بهترین SSD های موجود در بازار است .
بنچمارک این درایو نشان داده که عملکرد بسیار بهتری نسبت به رقبای خود دارد .
ما مالک سخت افزار و شبکه در کانادا هستیم و دسترسی فیزیکی به سرور ها داریم ، از این رو امنیت اطلاعات شما نیز تضمین شده است .
در صورت تمایل امکان کانفیگ 0-100 سرویس شما و مدیریت ان را نیز میتونیم با بهترین قیمت و کیفیت بر عهده بگیریم .
سرویس ها تا 7 روز گارانتی بی قید و شرط عودت وجه دارند و با خیال راحت میتونید خرید کنید .
قدرت هر هسته سی پی یو رو لطفا بگید .