-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
سلام خداقوت برادر
سرورتون میشه، سرور گیم راه اندازی کرد؟
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
یه دونه سفارش دادم ، تحویل آنی نبود تا اینجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30pro
یه دونه سفارش دادم ، تحویل آنی نبود تا اینجا
عجب! پشتیبانی آنلاین هم اکثرا آفلاینه.
-
بله همین طوره ، نه تنها تحویل ندادند ، بلکه تیکت هم جواب نمی دن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30pro
بله همین طوره ، نه تنها تحویل ندادند ، بلکه تیکت هم جواب نمی دن
درود بر شما
لطفا اگر کاربر سایت ما هستید شماره تیکت اعلام کنید ببینم کدام تیکت هست که جواب نگرفتید اگر قصد مقصودی در گفته شما نیست!
سرور اگر تحویل آنی باشد سایت مستقیم تحویل میدهد و اطمینان داشته باشید سرور تحویل آنی kvm خرید کرده باشید نه سرور vmware
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
عجب! پشتیبانی آنلاین هم اکثرا آفلاینه.
اگر منظورتون چت آنلاین سایت هست خدمت شما عرض کنم اون قسمت بخش فروش هست چون پشتیبانی از طریق تیکت مواقع ضروری تلفن هست
ساعات کار بخش فروش هم از شنبه تا 5 شنبه هست و روزهای تعطیل آنلاین نیستند.
-
سلام جناب پشتوار یکه سرور مجازی میخام برای کارای پرداخت پی پال از uk بدید که سرعتش مناسب باشه منظورم سرعت کار در داخل vps اگر خوب باشه مشتریت هستیم و اهل دانلود نیستم اصلا فقط روونی کار داخل ریموت دسکتاپ برام مهمه ای پیش هم احیانا بعدها به مشکل نخوره میخام از ای پی پی واسه همیشه استفاده کنم لطفا لینک خرید بزارید پرداخت کنم با تشکر
-
تحویل آنی نیست با این که نوشتن سرور مجازی تحویل آنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_hatami
تحویل آنی نیست با این که نوشتن سرور مجازی تحویل آنی
درود بر شما
سرورهای تحویل آنی جلوی اونها زده شده است و شما هم درست خرید کردید و فقط پسورد وارد کرده را بسیار ساده وارد کردید
پسورد باید دارای حروف کوچک و بزرگ و اعداد و کارکتر خاص باشد تا سایت بتواند سرور را تحویل دهد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takdns
سلام جناب پشتوار یکه سرور مجازی میخام برای کارای پرداخت پی پال از uk بدید که سرعتش مناسب باشه منظورم سرعت کار در داخل vps اگر خوب باشه مشتریت هستیم و اهل دانلود نیستم اصلا فقط روونی کار داخل ریموت دسکتاپ برام مهمه ای پیش هم احیانا بعدها به مشکل نخوره میخام از ای پی پی واسه همیشه استفاده کنم لطفا لینک خرید بزارید پرداخت کنم با تشکر
با آرزوی شادمانی
متاسفانه سرورهای انگلستان ما شامل حال این تخفیف نیست.
-
چه سرورهایی شامل حال تخفیف هستند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
چه سرورهایی شامل حال تخفیف هستند ؟
با آرزوی بهروزی
احتراما ، تمامی سرورها غیر از رداستیشن انگلستان.