پاسخ : در دسترس نبودن hostdl
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
نه دوست عزیز خوب که میفرمائید با دوستانتون
بله بنده هم قبول دارم وقتی بین چند زبان سوئیچ میکنی واقعا سخته سریع تایپ کردن و مجبوری یکی رو انتخاب کنید
بنده هم از اونا سرویس نداشتم
کافیه یک سر به بخش گفتگوی .... پی تی بزنید خواهید دید مدیر سایتهای زیر 200 ایران اونجا بارها موضوع نمیخوای برو یکجای دیگه رو بیان کردن
بهرحال بنده تحت هیچ عنوان عرض نکردم هاست دی ال بده فقط گفتم از یک شرکت که اسم و رسم در کرده استفاده از چنین واژگانی درست نیست
همین
من حرف این دوستمون رو تایید میکنم چون برای منم اتفاق افتاده.
متاسفانه فقط یکی از پشتیبان های بداخلاق هاست دی ال اینجوریه که فینگلیش که تایپ میکنه هیچ احترام هم برای آدم قائل نیست.
ولی سایر پشتیبان ها کمتر دیدم فینگلیش تایپ کنن اونا فارسی می فرستن یکی شون هم هست خدایی احترام حالیشه.
موقعی که این آقای فینگلیشی به بنده اهانت آمیز حرف زد ایشون آمدن و فارسی غیر مستقیم عذر خواهی کردن و ادامه ساپورت در اون تیکت رو ایشون در دست گرفتن.
بعدش دوستی که میگه فینگلیش خیلی هم آسونه شاید برای شما که مهارت بالایی از قدیم در چت کردن داشتید آسونه اما برای امثال من که هیچ وقت تو عمرشون سابقه جدی چت و چت بازی با یاهو مسنجر قدیم و ابزار های جدید رو نداشتن خیلی هم سخته.نمیگم مثلاً تلگرام مصرف نکردم نه مصرف کردم ولی چت باز جدی نیستم و تایپم تو گوشی با همون فارسی در حد یه بچه مبتدیه و سر همین موضوع تو کامپیوتر تلگرام میرم :)
به شخصه تو سایت هایی که خودم هم داشتم هر وقت نظر فینگلیش میامد حذف میکردم چون حوصله دنگ و فنگی که برای خوندنش با این چشمای ضعیفی هم که دارم رو ندارم :d
پاسخ : در دسترس نبودن hostdl
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
من حرف این دوستمون رو تایید میکنم چون برای منم اتفاق افتاده.
متاسفانه فقط یکی از پشتیبان های بداخلاق هاست دی ال اینجوریه که فینگلیش که تایپ میکنه هیچ احترام هم برای آدم قائل نیست.
ولی سایر پشتیبان ها کمتر دیدم فینگلیش تایپ کنن اونا فارسی می فرستن یکی شون هم هست خدایی احترام حالیشه.
موقعی که این آقای فینگلیشی به بنده اهانت آمیز حرف زد ایشون آمدن و فارسی غیر مستقیم عذر خواهی کردن و ادامه ساپورت در اون تیکت رو ایشون در دست گرفتن.
بعدش دوستی که میگه فینگلیش خیلی هم آسونه شاید برای شما که مهارت بالایی از قدیم در چت کردن داشتید آسونه اما برای امثال من که هیچ وقت تو عمرشون سابقه جدی چت و چت بازی با یاهو مسنجر قدیم و ابزار های جدید رو نداشتن خیلی هم سخته.نمیگم مثلاً تلگرام مصرف نکردم نه مصرف کردم ولی چت باز جدی نیستم و تایپم تو گوشی با همون فارسی در حد یه بچه مبتدیه و سر همین موضوع تو کامپیوتر تلگرام میرم :)
به شخصه تو سایت هایی که خودم هم داشتم هر وقت نظر فینگلیش میامد حذف میکردم چون حوصله دنگ و فنگی که برای خوندنش با این چشمای ضعیفی هم که دارم رو ندارم :d
دقیقا تایید میشه!
البته به نظر من هردوی پشتیبان های هاست دی ال مغرور و بی ادب هستن!
استفاده از لفظ بی ادب توسط من و دوستان به این معنی نیست که توهین یا فحاشی شده!
همین فینگلیش تایپ کردن به نظر خود منم بی ادبیه!
جواب های پشتیبانیشون معمولا طلبکارانه و با غرور هستش
من خودم چندین بار باهاشون بحثم شده اما اینا ذاتا همینجورین کاریش نمیشه کرد
اگه اظهار نارضایتی هم میکنی میگن میتونی بری یه جای دیگه
من چندین اسکرین شات از همین نوع پاسخ های متکبرانشون دارم
یه بارم یکیشون یه نیمچه توهینی کرد گفتم رئیس اونجا کیه من باهاش در میون بذارم که بعدش دیدم رئیس همونیه که فینگلیش تایپ میکنه و بدون هیچگونه عذرخواهی از همکارش حمایت کرد منم ناچارا تو افق محو شدم :-|
من منکر خوب بودنشون نیستم اما هرلحظه که شرکتی خوب پیدا کنم سریعا انتقال خواهم داد
بحث کیفیت خیلی مهمه اما احترام به مشتری و طرز برخورد با مشتری هم خیلی مهمه