پاسخ : ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!
سلام
بنده هم موافق ساماندهی فروشنده ها حتی با دریافت هزینه اما واقعا ساماندهی بشه هستم . به هر طریقی حتی اگر به سبک پرشین تولز باشه ( که بنده اشنایی زیادی از پروسه ی "فروشنده معتبر" شدن ان انجمن ندارم ) و ممکن است در اینجا کارایی لازمه رو نداشته باشه .
امیدوارم این اتفاق در انجمن صورت گیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadecohost
دوستان عزیزی که میفرمایند 4 سال پیش هم با همین نرخ 1000 تومانی سرور ارائه میشد, الان هم با همون نرخ ارائه میشه (البته منظور بنده 1000 تومن نیست و نرخ معقول منظور بنده ست) و سرویس ها گرون که نشده ارزون هم شده؛ لطفا یکم واقعبینانه نگاه کنید!
اگر معیار رو رم سرور بگیریم:
سال 2012, (اوایل سال 91) ما یورو رو 1600 بگیریم, سرور I7-920 با 24 گیگ رم, 60 یورو بود. 60*1600=96000 ! یعنی هزینه سرور فوق فقط 100هزار تومان ماهیانه بوده!
امروز, سرور ex41s رو بگیریم, ماهیانه ~40یورو هست, 40*4500=180000 ! یعنی سرور با دو و نیم برابر منابع اون موقع, قیمتش حدودا دو برابر شده ! یعنی 90000تومان به ازای هر 32 گیگ.
هرچقدر از اینور ارز گرون شده, از اونجا سرورها ارزونتر و با منابع بیشتر شدند! پس عملا تغییر زیادی نباید بکنه قیمت ها!
---
عزیزانی هم که میفرمایند "حق عضویت بگذاریم و مثلا ماهی یک میلیون یا 300 تومن یا ... + مدارک معتبر شرکت و فلان و بیسار", شما اینکارارو هم بکنید, وبهاستینگتاکو محدود کردید خب درست. انجمن های دیگر چی؟ فروشنده های جدید تلگرامی چی؟ هیچوقت نمیتونید طرز فکر "قیمت ارزان اولویت بالاتری دارد" در مشتری هارو عوض کنید!
---
از همه اینها بگذریم, نظر دیگر عزیزان محترم هست و قصد توهین و اشاره به شخص خاصی رو نداشتم بنده.
با احترام...
دقیقا
پیشنهاد دارم نرخی تهیه بشه در این انجمن و خودجوش دوستان همراهی کنن تا مقرری
اینجوری بهتره
ضمن اینکه میشه level بندی کرد مثلا فروشنده corporate یا Premium یا دقیقا در WHT.com هم به همین صورت هست.بعضی شرکت های بزرگ و خیلی معتبر عضو Premium هستند و به صورت Build تو اکانتشون مشخص هست و امضای تاییدیه انجمن هم دارند.اینطوری شرکت های کوچکتر که توان مالی کمتری دارند هم میتونند با بودجه خوشون level مربوط به خودشون ثبت نام کنند.تازه اینطوری رقابت بیشتر میشه و اون شرکت کوچیک هم تلاش میکنه چند پله بالاتر بیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
بسیار هم خوب. حداقل مشخص شد جبهه گیری شما در جهت بهبود انجمن و وضعیت دوستانی که به صورت قانونی و حرفه ای کار میکنند نیست و فقط در راستای تهیه شهریه دانشگاه است.
شما با طرز صحبت کردنتون دارید به کلیه فروشنده های معتبر توهین میکنید بعد میگید قصد توهین ندارید! بهتره به جای اینکه به فکر شهریه دانشگاه باشیم بهتره به فکر بهبود وضعیت کسب و کار هاستینگ باشیم.شهریه دانشگاه رو میشه از راه های دیگه ای هم بدست آورد چه بسا افرادی با کارگری هم اینکارو کردند پس بهتره راجع به کسی قضاوت نکنید. اینجا ما مرفح بی درد نداریم .هر کسی ممکن یه روز از زیر 0 شروع کرده باشه.
دوست من ، بنده قصد جسارت یا توهین نداشتم ، اگه این طور برداشت شده
از شما معذرت میخوام :53:
بله ، بنده کارگری هم کردم و از زیر 0 شروع کردم بدون هیچ حمایتی و آرزو میکنم خدا هیچکس رو به این وضع نندازه چون واقعا سخت و غیر قابل تحمله
بنده کلی تلاش کرذم ( البته بازم جسارت نباشه در حدی نیستم) تا به یک جایی برسم که بتونم در این حوضه فعالیت داشته باشم
و قطعا موافق هستم که باید ساماندهی صورت بگیره و کلاهبرداری و یا مفت فروشی از بین بره
اما نه به این شکل که افرادی که مثل بنده نمیتونن فعلا به اون درجه ای که شما میفرمایید برسند به طور کلی نابود بشن
خب این کم غیرمنصفانه نیست؟
باز هم من معذرت میخوام از شما
گویا تاپیک باید عنوان جدیدی براش انتخاب بشه!
همه دور و بر من شده رویایی . در هر جایی که میرم همه ی مردم رویایی فکر می کنند و در هر شغلی که میرم رویا پرداز زیاد می بینم . در هاستینگ هم چند وقتیه اکثرا رویا داریم صنف داشته باشیم . فروشنده های ساماندهی شده داشته باشیم . فروش تحت نظارت داشته باشیم . حمایت بشیم . ما مردم ایران هر روز زندگیمون رو با رویا و آرزو سپری می کنیم برای بهتر شدن هر چیزی
تمام مشکل همین هست
فروشنده ای که برای قرار کافی شاپ بعد از کلاس دانشگاه با دوست دخترش وارد شغل هاستینگ میشه
فروشنده ای که برای ساندویچ زنگ تفریح بین هر کلاس هاست می فروشه
قبلانا تمام مشکلات رو مینداختم تقصیر مشتری ها که باعث شدن این وضعیت به وجود بیاد . ولی چند ماهیه که کاملا ثابت شده هست که تمام مشکلات تقصیر فروشندگان هست حتی چند نفر از افرادی که در همین پست بودن . اولین جمله آفرشون
می تونید تست کنید
لایسنس سی پنل رایگان میدیم
گارانتی بازگشت وجه بی هیچ قید و شرط داریم
و ...
خیلی ماه پیش گفتم
دادن سرور تست به مشتری بسیار کار زشتی هست . مگه توی شغل لواشک یا تخمه فروشی هستید آخه مشتری قبلش تست بکنه ؟ و اون مشتری چقدر ساده هست که از فروشنده ای که از کیفیت سرویس خودش مطمئن نیست و تست میده بهش تا اطمینان مشتری رو کسب کنه خرید می کنه
لایسنس های رایگان و ایجاد شرایطی که هر بچه 12 ساله بتونه وارد این شغل تخصصی بشه مشکل ساخت
سرورهای ارزون قیمت و سودهای 5 الی 20 تومانی فروشنده ها باعث این مشکلات شد
و من جزو معدود کسایی هستم که از اول معترض بودم . و حالا نشستم کنار و دارم به شدت به همین قدیمی هایی که اون روزها حرف ها رو ندیده می گرفتن میخندم
به شخصه امیدوارم هم انجمن ماهی 2 میلیون تومان بشه که خیلی ها نتونن هزینشو بدن و برن پی خیاطی . نقاشی . آرایشگری . کارگری . مهندس شدن . دکتر شدن و ...
هم اینکه دلار برسه به 8000 تومان ماهانه تا دیگه این افراد نتونن بین زنگ تفریح مدرسه ساندویچ بخورن و برن کنار
خلاصه اینقد اهرم فشار ساخته بشه تا خیلی هایی که نباید در این جایگاه باشند حذف بشن . ( شاید خود بنده هم از لحاظ اطلاعات و تجربه کم باشم پس اگر من هم نتونستم به این سطح برسم بهتره حذف بشم تا فروشندگان متعهد تر از من بازار تخصصی هاستینگ ایران رو هدایت کنند و روز به روز باعث پیشرفت بشن ) کاری که همه ما در این سالها کردیم پس رفت بود
80 میلیون ایرانی بارها و بارها ثابت کردن تا زمانی که زوری نباشه عرصه ای رو خالی نمی کنند