پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ هاست میزبانی ابری Cpanel SSD ►••• از سالیانه 12000 تومان ▇▆
منم تازه ازشون یه هاست 1گیگ امتحانی خریدم
سرعتشون هاستاشون عالیه
از لحاظ پینگ و پردازنده و هارد و رم همشون اوکیه
پاسخ : ▆▇ ایران سرور •••◄ هاست میزبانی ابری Cpanel SSD ►••• از سالیانه 12000 تومان ▇▆
سلام
پنل rvh-1
خواستم سفارش بدم
غیر فعال شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سلام
پنل rvh-1
خواستم سفارش بدم
غیر فعال شده؟
با سلام و احترام
با پوزش فراوان به علت افزایش قیمت ارز متاسفانه امکان سرویس دهی پلان های پایه را نداریم و این پلان ها از سایت حذف شده اند .
میتوانید پلان nvh-1 را تهیه بفرمایید که قیمت بسیار مناسبی دارد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
با پوزش فراوان به علت افزایش قیمت ارز متاسفانه امکان سرویس دهی پلان های پایه را نداریم و این پلان ها از سایت حذف شده اند .
میتوانید پلان nvh-1 را تهیه بفرمایید که قیمت بسیار مناسبی دارد ...
سلام ممنون
خرید انجام شد
سلام.
وقت بخیر.
بنده میخواستم سرویس pvh-4 رو برای مدت یکماه از شما تهیه کنم که در صورت رضایت بصورت چند ماهه یا سالانه تمدیدش کنیم.
چه باید کرد؟
متاسفانه سرور هاست قبلی به فنا رفت و اطلاعات سایت از اون طریق قابل دسترسی نیست.
دارم بک آپی که چند روز پیش گرفتم رو آپلود میکنم که لینک بدم خدمتتون.
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kain
سلام.
وقت بخیر.
بنده میخواستم سرویس pvh-4 رو برای مدت یکماه از شما تهیه کنم که در صورت رضایت بصورت چند ماهه یا سالانه تمدیدش کنیم.
چه باید کرد؟
متاسفانه سرور هاست قبلی به فنا رفت و اطلاعات سایت از اون طریق قابل دسترسی نیست.
دارم بک آپی که چند روز پیش گرفتم رو آپلود میکنم که لینک بدم خدمتتون.
تشکر.
با سلام و احترام
خوشحال هستیم از اینکه آی آر سرور را جهت میزبانی انتخاب فرمودید .
سرویس های حرفه ای و پلان pvh-4 قابلیت خرید و تمدید به صورت ماهانه را دارا میباشند ... تنها سرویس استاندارد است که فقط سالانه ارائه میشود .
شما میتوانید به صورت مستقیم این سرویس را ماهانه خریداری و ماهانه نیز تمدید بفرمایید .
بک آپ را بعد از خرید هاست میتوانید درون هاست آپلود کنید . در خدمت شما کاربر گرامی هستیم :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
خوشحال هستیم از اینکه آی آر سرور را جهت میزبانی انتخاب فرمودید .
سرویس های حرفه ای و پلان pvh-4 قابلیت خرید و تمدید به صورت ماهانه را دارا میباشند ... تنها سرویس استاندارد است که فقط سالانه ارائه میشود .
شما میتوانید به صورت مستقیم این سرویس را ماهانه خریداری و ماهانه نیز تمدید بفرمایید .
بک آپ را بعد از خرید هاست میتوانید درون هاست آپلود کنید . در خدمت شما کاربر گرامی هستیم :53:
ممنون از شما.
هاست مورد نظر خریداری شد و تیکت جهت انتقال سایت و موارد لازم دیگه تو سایتتون ارسال شد.
لطفا رسیدیگی بفرمایین.
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kain
ممنون از شما.
هاست مورد نظر خریداری شد و تیکت جهت انتقال سایت و موارد لازم دیگه تو سایتتون ارسال شد.
لطفا رسیدیگی بفرمایین.
تشکر.
زمان ارسال تیکت :
ارسال شده در 22:05
زمان انجام انتقال و پاسخ دهی به تیکت :
ارسال شده در 22:20
لطفا باقی موارد را از طریق سایت و پورتال کاربری اقدام بفرمایید که در خدمت شما باشیم .
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidbayat73
[/center]
[/color][/b] با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همراهان وب هاستینگ تاک
بنده چندسالی میشه که از سرویس های این شرکت دارم استفاده میکنم و بسیار بسیار راضی هستم
چند ویژیگی ایشون رو میگم که همه کسانی که دنبال یک هاستینگ خوب و مناسب هستند بتونند با خیال راحت با ایران سرور همکاری داشته باشند.
تخصص و مهارت بالا
سرعت در پاسخدهی و تیکتینگ
کیفیت بالای سرویس ها
قیمت مناسب
صبر و دلسوزی در برخورد با کاربران
با سلام و احترام
از نظر لطف شما سپاسگزاریم ، انجام وظیفه شده است .
امیدواریم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم ...
با تشکر :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas06
منم تازه ازشون یه هاست 1گیگ امتحانی خریدم
سرعتشون هاستاشون عالیه
از لحاظ پینگ و پردازنده و هارد و رم همشون اوکیه
با سلام و احترام
خوشنودیم که آی آر سرور را به عنوان میزبان خود انتخاب فرموده اید .
از نظر لطف شما نسبت به مجموعه ما متشکریم . امیدواریم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم .
موفق باشید .