پاسخ : افتــــتـــــاح حســـــاب پــــی پــــال (آفر ویژه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
با سلام
امکان عقد قرارداد هست ؟
و این که اگر ما ارز ***ی نخریم خیالمون راحته که لیمیت نمیشه ؟ ( میشه اینو در قرارداد ذکر کرد ؟ )
سلام
سفارش شما درسایت به منذله عقد قرار داد هست......اگه ارز تون مشکلی نداشته باشه و قوانین پیپال رو رعایت کنید مسلما به مشکل نخواهید خورد
سلام و درود
من یه ویزا کارت سه ساله از سایت x گرفتم خاستم باهاش پی پال وریفای کنم نتونستم! یه بار وارد کردم کارتو بعد حذف کردم دیگه اجازه نداد وارد کنم!
امکانش هست با همین ویزا کارت شما برام باز کنید؟
اگر خیر
این ویزا کارت 30 دلار پول توش هست میتونید منتقل کنید به کارتی که خودتون صادر کردید؟
ویزا کارت های شما پنل برای استعلام موجودی دارند؟
ممنون میشم پاسخ بدید
صمیمانه منشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
سلام و درود
من یه ویزا کارت سه ساله از سایت x گرفتم خاستم باهاش پی پال وریفای کنم نتونستم! یه بار وارد کردم کارتو بعد حذف کردم دیگه اجازه نداد وارد کنم!
امکانش هست با همین ویزا کارت شما برام باز کنید؟
اگر خیر
این ویزا کارت 30 دلار پول توش هست میتونید منتقل کنید به کارتی که خودتون صادر کردید؟
ویزا کارت های شما پنل برای استعلام موجودی دارند؟
ممنون میشم پاسخ بدید
صمیمانه منشکرم
سلام
از اون ویزا کارت به هبچ عنوان برای اکانت دیگه ای نمیشه استفاده کرد . و ما دسترسی نداریم به اون ویزاکارت شما ،شما میتونید اکانت پی پال از ما خریداری کنید و ما ویزاکارت جدید به شما ارایه خواهیم کرد و میتونید از موجودی ویزاکارت قبلی تون برای پرداخت هاتون استفاده کنید
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
سلام
از اون ویزا کارت به هبچ عنوان برای اکانت دیگه ای نمیشه استفاده کرد . و ما دسترسی نداریم به اون ویزاکارت شما ،شما میتونید اکانت پی پال از ما خریداری کنید و ما ویزاکارت جدید به شما ارایه خواهیم کرد و میتونید از موجودی ویزاکارت قبلی تون برای پرداخت هاتون استفاده کنید
با احترام
درود بر شما
یعنی امکان انتقال پول از اون کارت به کارتی که شما میدین نیست؟
امکان شارژ پی پال با اون نیست چون من خریدام بیشتر با پی بال هست نه ویزا کارت..
متاصفانه به شدت پشتیبانیشون ضعیفه من نمیدونم چطور بهشون اعتماد کردم--
حالا میخام در حد امکان کاری کنم که ضرر کمتری بکنم..الان سه روزه هیچ جوابی به بنده نمیدن..
بازم ممنون که بی دریغ راهنمایی میکنید.
حدود 7-8 ماهی هست باهاشون کار می کنم
چند حساب پی پال ، چندین مورد شارژ ویزا کارت برامون انحام دادند
فوق العاده آن تایم و پشتیبانی خوب دارند
از حساب پی پال و ویزا کارت هم تو سایت های معتبری خرید انجام دادیم مثل adword و sony
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
درود بر شما
یعنی امکان انتقال پول از اون کارت به کارتی که شما میدین نیست؟
امکان شارژ پی پال با اون نیست چون من خریدام بیشتر با پی بال هست نه ویزا کارت..
متاصفانه به شدت پشتیبانیشون ضعیفه من نمیدونم چطور بهشون اعتماد کردم--
حالا میخام در حد امکان کاری کنم که ضرر کمتری بکنم..الان سه روزه هیچ جوابی به بنده نمیدن..
بازم ممنون که بی دریغ راهنمایی میکنید.
نه امکان انتقال نیست چون ما دسترسی به اون کارت نداریم اگر کارت در پنل ما بود خودمان موجودی را خریداری میکردیم
دوست عزیز این اکانتها رو میشه روش حساب کرد؟ از لیمیت در میارید؟ هزینه های ای پی اختصاصی امارات زیاد در میاد برای این راه جلی هست؟
برای یه سایت میخواییم استفاده کنیم که توش کپی رایت نقض میشه،مشکلی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوست عزیز این اکانتها رو میشه روش حساب کرد؟ از لیمیت در میارید؟ هزینه های ای پی اختصاصی امارات زیاد در میاد برای این راه جلی هست؟
برای یه سایت میخواییم استفاده کنیم که توش کپی رایت نقض میشه،مشکلی نداره؟
اگر لیمیت برای مدارک باشه وفقط مدارک بخوان 100% حساب باز خواهد شد ولی اگر قوانین پی پال رو نقض کنید احتمال بسته شدن حساب برای همیشه هست البته موجودب داخل اکانت رو میشه بعد از 6 ماه بعد برداشت کرد،درمورد اون سایت هم که فرمودید اگه شکایتی بشه احتمال برخورد با شما هست از طرف پی پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
اگر لیمیت برای مدارک باشه وفقط مدارک بخوان 100% حساب باز خواهد شد ولی اگر قوانین پی پال رو نقض کنید احتمال بسته شدن حساب برای همیشه هست البته موجودب داخل اکانت رو میشه بعد از 6 ماه بعد برداشت کرد،درمورد اون سایت هم که فرمودید اگه شکایتی بشه احتمال برخورد با شما هست از طرف پی پال
هزینه های وصل شدن به اکانت یه خورده بالاست.ای پی های امارات رو که سوال کردم رو جواب ندادید.به چه طریقی با کمترین هزینه میشه وصل شد به اکانت؟ ما شاید ماهی یکی دو بار بیشتر وصل نشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
هزینه های وصل شدن به اکانت یه خورده بالاست.ای پی های امارات رو که سوال کردم رو جواب ندادید.به چه طریقی با کمترین هزینه میشه وصل شد به اکانت؟ ما شاید ماهی یکی دو بار بیشتر وصل نشیم.
نیاز به ای پی امارات نیست فقط یک ای پی اختصاصی داشته باشید ترجیحا از آمریکا بهتر جواب می دهد(با توجه به تجربیات قبلی)