پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
بله امکان نصب کارت گرافیک وجود دارد
ببخشید امکان تست وجود دارد ؟
پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
با سلام
والا نمی تونم وارد سایت بشم زیاد اولین بار ثبت نام کردم هنگام خرید سروری که می خواستم ارتباطم با سرور شما قطع شد
دومین بار خرید کردم موقع اتصال درگاه بانکی به وبسایتتون ارور gateway time out رو دریافت کردم مبلغ دوباره برگشت داده شد به من
برای ورود مجدد به سایتتون باید آی پی عوض کنم و وارد بشم
چرا اینجوریه؟
کد:
C:\>ping mizbannic.com
Pinging mizbannic.com [46.105.252.193] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 46.105.252.193:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
ببخشید امکان تست وجود دارد ؟
تیکت کنید درخواست تست رو
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UNS
با سلام
والا نمی تونم وارد سایت بشم زیاد اولین بار ثبت نام کردم هنگام خرید سروری که می خواستم ارتباطم با سرور شما قطع شد
دومین بار خرید کردم موقع اتصال درگاه بانکی به وبسایتتون ارور gateway time out رو دریافت کردم مبلغ دوباره برگشت داده شد به من
برای ورود مجدد به سایتتون باید آی پی عوض کنم و وارد بشم
چرا اینجوریه؟
کد:
C:\>ping mizbannic.com
Pinging mizbannic.com [46.105.252.193] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 46.105.252.193:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
دوست عزیز پینگ رو ما خودمون بستیم
سایت هیچگونه موردی ندارد و میتوانید وارد شوید.
در صورتی که نمیتوانید وارد شوید ایپی خود را برای من در انجمن پ خ کنید و یا تلگرام تا بررسی کنم .
تلگرام : @mizbannic
با سلام.
2روز پيش در تلگرام پي ام دادم.اما هنوز جواب نداديد.
لطفا شماره تماستون رو هم بفرماييد.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadk
با سلام.
2روز پيش در تلگرام پي ام دادم.اما هنوز جواب نداديد.
لطفا شماره تماستون رو هم بفرماييد.
ممنون
ظرفیت سرورها تکمیل شده است.
در سایت تیکت کنید جوابگو هستیم
چه اتفاقی واسه سرورهاتون افتاده
همه قطع شدن!
تیکت هم فرستادیم ولی پاسخی دریافت نکردیم
سروهای ما هم همش قطع شده!!! آقا مشکل چیه
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت امروز 06:36 pm
خیلی جالبه!!!
آقا مشکل چیه چرا سرور ها قطعه؟
امکان ارائه آی پی از امارات دارید ؟