پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تا جایی که من اطلاع دارم در این باره کیفیتشون خوبه اما تو بعضی مناطق افت سرعت دارن ...
مازندران اطراف نوشهر چطور هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
مازندران اطراف نوشهر چطور هست؟
قابل قبول هست ... بازم از اطرافیانی که سرویس دارن یک تست بگیرید اگه اوکی بود شما هم انتقال بدید ( مرکز مخابراتی افرادی که تست میگیرید با مرکز شما یکی باشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
قابل قبول هست ... بازم از اطرافیانی که سرویس دارن یک تست بگیرید اگه اوکی بود شما هم انتقال بدید ( مرکز مخابراتی افرادی که تست میگیرید با مرکز شما یکی باشه )
متاسفانه کسی نیمشناسم اطراف های وب داشته باشه
شهراد هم تغییر تعرفه داده گفتم در جریان باشید
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
متاسفانه کسی نیمشناسم اطراف های وب داشته باشه
به صورت تستی اگه هزینش براتون مقدور هست + مدت زمان قطعی میتونید تست کنید ...
اما میدونم های وب 512 حجمی حدودا 300 تا سرعت دانلود میده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
شهراد هم تغییر تعرفه داده گفتم در جریان باشید
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
بله تبق مصوبه جدید همه شرکت ها باید حداقل 15 درصد ارزان میکردن تا اول این ماه که گذشت (10 روز پیش ) اما خوب انگاری بعضی ها با کلک هایی قمیت را ثابت نگر داشتن و در بعضی جاها هم افزایش دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
به صورت تستی اگه هزینش براتون مقدور هست + مدت زمان قطعی میتونید تست کنید ...
اما میدونم های وب 512 حجمی حدودا 300 تا سرعت دانلود میده
- - - Updated - - -
بله تبق مصوبه جدید همه شرکت ها باید حداقل 15 درصد ارزان میکردن تا اول این ماه که گذشت (10 روز پیش ) اما خوب انگاری بعضی ها با کلک هایی قمیت را ثابت نگر داشتن و در بعضی جاها هم افزایش دادن
های وب هم عملا افزایش قیمت داد!
قبلا روی ۲۵۶ حدودا ۳۰۰ دانلود داشتیم الان تعرفه جدید نیز سرعت بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست اما شبانه حذف شده برخی از تعرفه های فشفشه (مثل ۳ گیگ ۵ روز) که واقعا مناسب بود و اکثرا استفاده میکردند حذف شده قیمت ترافیک هم که از ۳۶۰۰ به ۳۰۰۰ کاهش یافته .
از ان جایی که بنده بیشتر شب کار میکنم عملا هزینه اینترنت برای بنده افزایش یافت!این هم از دست اورد ملی !
همچنین صحبت هایی از جدا سازی حساب پهنای باند خارج و داخل به گوش میرسه که احتمالا مثلا میخوان پهنای خارج رو گیگی ۵۰۰۰ بفروشن و داخل رو ۲۰۰۰ (فکر میکنم برای مهر ماه) که با این حساب باز هم هزینه ها برای بنده چند برابر میشه چون ۹۵ درصد اینترنت مصرفیم(کاملا حساب کردم!) از خارج هست .
ظاهرا شانس ندارم من......
دوستانی که از سرویس های نامحدود شاتل دارن بفرماین روی هر پلن حدودا بعد از مصرف چقدر ترافیک لیمیت میشدید؟
شاتل هم امروز برای پیگیری شکایت تماس گرفت ولی خب اصلا جواب قانع کننده ای ندادن و گفتن بررسی میکنن مجدد تماس میگیرن...!
جالبه که سرویس های art-base جدیدا و دقیقا بعد از جریان تغییر و کاهش قیمت ها به سایت اضافه شده ولی میگن اینا خیلی وقته هست و حذف شده
نمیدونم شاید هم از عمد یجوری گذاشتن که کسی که بهش دقت نداشته نتونه لیست پلن هاش رو ببینه!
درود
قبلا از پارس انلاین سرویس 2 مگ 3 ماهه با ترافیک 4 گیگ برای هر ماه به قیمت حدود 78 میخریدم الان اون سرویس حذف شده و قیمت همونه فقط بجای 4 گیگ در ماه سرویس ها شده 6 گیگ در ماه
نمیدونم چرا سخته براشون قیمت ها رو کاهش بدن شاید من به 6 گیگ در ماه نیاز نداشته باشم !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
های وب هم عملا افزایش قیمت داد!
قبلا روی ۲۵۶ حدودا ۳۰۰ دانلود داشتیم الان تعرفه جدید نیز سرعت بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست اما شبانه حذف شده برخی از تعرفه های فشفشه (مثل ۳ گیگ ۵ روز) که واقعا مناسب بود و اکثرا استفاده میکردند حذف شده قیمت ترافیک هم که از ۳۶۰۰ به ۳۰۰۰ کاهش یافته .
از ان جایی که بنده بیشتر شب کار میکنم عملا هزینه اینترنت برای بنده افزایش یافت!این هم از دست اورد ملی !
همچنین صحبت هایی از جدا سازی حساب پهنای باند خارج و داخل به گوش میرسه که احتمالا مثلا میخوان پهنای خارج رو گیگی ۵۰۰۰ بفروشن و داخل رو ۲۰۰۰ (فکر میکنم برای مهر ماه) که با این حساب باز هم هزینه ها برای بنده چند برابر میشه چون ۹۵ درصد اینترنت مصرفیم(کاملا حساب کردم!) از خارج هست .
ظاهرا شانس ندارم من......
خیر دوست عزیز پهنای باند از همان اول جدا شد ... تو پست های دیگه هم تیو هیمن تاپیک گفتم ...
اگه برای مثال شما 1 گیگ ترافیک میخرید اگه توی ایران مصرفش کنید ( به هر صورتی مهم نیست فقط داخل ایران باشه ) تا 3 برابر ترافیکتون مجاز به مصرف هستین یعنی 3 گیگ ! اما اگه از خارج کشور مصرف کنید به اندازه حجمی که دارید امکان مصرف هست که همان 1 گیگ است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
دوستانی که از سرویس های نامحدود شاتل دارن بفرماین روی هر پلن حدودا بعد از مصرف چقدر ترافیک لیمیت میشدید؟
شاتل هم امروز برای پیگیری شکایت تماس گرفت ولی خب اصلا جواب قانع کننده ای ندادن و گفتن بررسی میکنن مجدد تماس میگیرن...!
جالبه که سرویس های art-base جدیدا و دقیقا بعد از جریان تغییر و کاهش قیمت ها به سایت اضافه شده ولی میگن اینا خیلی وقته هست و حذف شده
نمیدونم شاید هم از عمد یجوری گذاشتن که کسی که بهش دقت نداشته نتونه لیست پلن هاش رو ببینه!
چیزی که خودشون جلوش نوشتن دقیقا بعد از دانلود اون مقدار سرعتتون یواش یواش کم میشه
1 فایل پیوست
دوستان پست های قبلی رو نخوندم (چون صفحات زیاده) ولی خواستم بگم سرعت دانلود شاتل من شده 1.5 mb/s :| قبلا +600 kb بود.... شما هم افزایش سرعت داشتید ؟
فایل پیوست 32816