با سلام خدمت همه عزیزان ،
اینو چند دقیقه پیش در یکی از کانال های تلگرام مشاهده کردم گفتم شاید بدردتون بخوره
" با سلام خدمت سزارها و مشتریان گرامیبه اطلاع میرسانیم
شخصی با مدیر یوگیگ جناب صادق خانی پور خصومت شخصی داشته و لپتاپ ایشان رو ***یده و با هک کردن رمز ویندوز به سرور اختصاصی ovh فرانسه که اینجانب معین غفوریان به صورت شراکتی با صادق خانی پور به قیمت 8,000,000 تومان خریداری کرده بودیم متصل شده و از روی رقابت تمام هارد سرور رو پاک میکند
لازم به ذکر است پس از پاک شدن هارد سرور تمام هارد را با یک فایل پر میکند و دوباره فرمت داده است تا از ریکاوری شدن اطلاعات جلوگیری کند
به اینصورت تمامی سرورهای موجود بر روی این سرور اختصاصی از جمله سرور اصلی سزار به صورت کلی پاک میشود
بنده به همراه صادق عزیز از صبح علی الطلوع به صورت قانونی پیگیر مورد پیگرد قرار دادن فرد رقیب بودیم تا بالاخره اطلاعات فرد رو بدست اوردیم و در حال حاضر فرد دستگیر شده
دوستان توجه کنید که ۴۰۰۰ سایت بر روی این سرور بوده و خوشبختانه فقط سایت های زیر مجموعه سزار بک اپبر روی سرور دوم سزار دارند
از تمامی عزیزانی که این اطلاعات رو از دست دادند نهایت عذرخواهی رو داریم و خسارت وارده رو به دستور جناب قاضی از متهم پرونده در روز دوشنبه خواستار هستیم!
بنده هم به اندازه شما تحت فشار شدید این اتفاق هستم پس لطفا با سوال کردن بیجا در این مورد نمک بر زخم سزارها نپاشید!
بک اپ هفت روز پیش تمامی وبسایت ها در اختیارشون قرارداده میشود! "
فایل پیوست 32481