درود
اگر منظور شما مدیریت و جناب نصرآبادی است اکثر فتا استان ها شماره تماس ایشان را دارند
از شما بسیار ممنون می باشیم.
- - - Updated - - -
بیشتر از ۱ سال است که در تهران می باشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه این آدرس جدید هم ***** شده !!
http://alexa.com/siteinfo/sibapayment.com
با استفاده از https میتونید وارد بشید اما چون هنوز اکتیو نکردن باید url رو ادیت کنید
به فرض مثال
در صورت ورود با صحفه فیلتترینگ مواجه شدید ابتدا ادرس https بزارید پنلتون لود میشهنقل قول:
+++++
{سیبا پال} عزیز پیشنهاد میدم تا پایان رفع مشکلات خدمات خودتون رو قطع کنید چون با این روند هم کاربران اذیت میشن و هم خود شما , این طرز کار به هیچ وجه حرفه ای نیست
باز هم خودمختارید
سیباپال یکی از قابل اعتمادترین درگاه ها هستش که تا حالا باهاش کار کردم و تسویه ها خیلی مرتب و منظم انجام میشه .
برخلاف نظر دوست بالایی مون من نظرم اینه که دومینی مختص وب سرویس بدون اطلاع رسانی ایجاد کنند و تا پایان مشکلات به این طریق با یوزرهای قدیمی ادامه بدن .
سلام
سیباپال این همه طرفدار داره درست اما من متوجه نمیشم چرا این همه طرفدارش یه بار از مسئولین سیباپال نمی پرسن که چرا به جای پیگیری برای رفع ف.یلتر همون دامنه اصلی داره هی پشت سر هم دامنه جدید متصل میکنه؟ یعنی خود مسئولین سیباپال دیگه به رفع ف.یلتر شدن خودشون امیدی ندارن که می خوان از این روش به فعالیت خودشون ادامه بدن؟ نمی دونم زرین پال پارتی کلفت داشت یا مدیرش خیلی آدم پیگیر و پیله ای بوده اما به هر حال هر کدوم از این ویژگی ها رو که داشته سر 2 هفته سایتش رفع ف.یلتر شد به نظرم سیباپال عزیز هم باید خودشون رو خیلی درگیر مسئله رفع ف.یلتر کنن تا بالاخره درست بشه.بالاخره ما تو مملکت جمهوری اسلامی زندگی میکنیم خواسته یا ناخواسته باید از خیلی موارد که شاید حتی برامون سودآور هم هستش بر طبق قانون مملکت کنار بکشیم تا به امید خدا بتونیم فعالیتی بدون دردسر داشته باشیم.
دوست عزيز اين كار ها پارتي گنده ميخواد و در حال حاظر در حال اذيت كردن درگاه هاي واسط هستن. الان به عنوان مثال جهان پي از همون اولي كه فيلترش كردن تا همين الان وكيلشون دنبال كارهاي رفع فيلتر هست اما متاسفانه قصد اذيت كردن درگاه هاي واسط رو دارن با بهانه هايي مانند ناامن بودن.
موفق باشيد
Sent from my iphone using taptalk
الان تکلیف درگاه ها چی میشه ؟ اگه کسی دامنه ای برای api داره لطفا پیام خصوصی بزنه
سلام دوستان سیباپال خیلی خوب و قابل اعتماد بود!
تازگیا اصلا نمیتونم بهش وصل بشم
کسی از دوستان ماژول درست برای whmcs و فریر ازش نداره؟
اگه دارین لطف کنید ممنون میشم
سلام دوستان
برای حرف زیر هیچ دلیلی ندارم و صرفا یه نظر و حدس شخصی هست.
بنده حدس میزنم بعد از ***** شدن همه درگاه ها بجز زرین پال چون انگشت اتهام به سمت زرین پال رفت و زرین پال دید اوضاع براشون بدتر شده تصمیم گرفت خودشون رو هم یه دوره ***** کنن تا یکم آب ها از اسیاب بیفته ...
نظر شخصی بنده بود .
اگه نظر شخصی هست باید همونطوری شخصی تو ذهنتون بمونه.
این که میاید اینطوری Public نظر شخصی تون که تهمت به کسی هست رو میگید یکم تضاد اخلاق حرفه ای هستش.
ما ایرانی ها فقط ادعا اسلام و دین و... میکنیم اما راحت به بقیه تهمت میزنیم.
به قول یکی از دوستان دوره زمونه طوری شده که میگن تو هر جمعی غیبت واجب شده و تهمت زدن مستحب :)
هرگز قصد اهانت به شما رو ندارم و نخواهم داشت اما به نظر من تا وقتی 100 درصد با دلیل و مدرک از گفته تون مطمئن نیستید به کسی تهمت نزنید.