دوست عزیز صحفه *****ینگ و ریدایرکت به پیوند ها مشکل از سوی سرور هست؟:|
زرین پال کیه اصلا؟
مردم رو چی فرض کردن؟
هر چی بگن باور میکنید؟
واقعا که این بزرگ ترین توهین به شماست
شما و منو چی فرض میکنند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا؟ شما چند سال در کشورهای خارجی زندگی کردید؟ اصلا پاسپورت دارید؟!!!
در کشورهای خارجی اگر مالیاتی توسط مردم پرداخت میشه، برای رفاه حال همون مردم دوباره به جامعه برگشت داده میشه.
اما در کشور ما، مالیات به جیب های شخصی، ماشین های وارداتی آن چنانی و... میرسه!!!
در کشور خارجی اگر مالیاتی برای کسب و کارها تعیین میشه، حمایت های چند برابری از کسب و کارها صورت میگیره
البته، ما هنوز به حدی نرسیدیم که در مورد محل بازگشت مالیات ها صحبت کنیم! بودجه مملکت در راه فساد و اختلاس نابود میشه، چه برسه به مالیات!
دوست عزیز شاید شما با درگاهی که گرفتید بتونید کلاهبرداری کنید ولی اگر شکایتی از شما بشه میدونید چی میشه؟
یعنی من نماد نداشته باشم نمیتونن ازم شکایت کنن؟
من دارم میگم نماد اعتماد اعتماد نمیاره سود میبره :)
من با درگاه مستقیم موافقم ولی شاید بعضیا وقت گرفتن درگاه مستفیم نداشته باشن من قبل از عید درخواست فرستادم هنوز جوابی نیومده
یعنی من باید بخاطر درگاه 4 ماه الاف بانک ملت باشم؟
درگاه مستقیم از یه طرف خوبه از یه طرف خیلی بد
سلام
مشخص بود هدف چیه مثل یارانه اینم کم کم تو خورد مردم دادن اول با نماد بعد هم مالیات برای نماد
هدف ف ی لترینگ همه درگاه های واسطه تا کسی نتونه بدون مالیات کار بکنه و فکر نکنم باز بکنن واسط هارو مگر اینکه واسط ها راهی درست کنن تا از مشترک ها بشه مالیات دریافت کرد!
یه چیز
زرین پال مگه همونی نبود شعار میداد ؟
مگه همونی نبود میگفت عاقبت ارائه درگاه به سایت های غیر اخلاقی این میشه؟
مگه همونی نبود که اعدا داشت زرین پال ف.ی.ل.ت.ر نمیشه؟؟
مگه همونی نبود که میگفت ما نظارت داریم؟
مگه همونی نبود که دلیل ف.ی.ل.ت.ر پی لاین.جهان پی.سیبا پال.و... درگاه ها دیگر را ارائه خدمات به این سایت های غیر اخلاقی میدونست؟
خوب پس چی شد؟
همونی نبودی که برای تایید ی درگاه 4.5 روز چک میکردید؟
شما هم به سایت های غیر اخلاقی خدمات دادید؟
این همه شعار و اخرش .ف.ی.ل.ت.ر
دقیقا جریان بابک زنجانی
اون همه وکیل گرفت برای دفاع از خودش اخرش حکم اعدام رو بریدن
قضیه زرین پال دقیقا اینه اینه
الان دقیقا از روزی که درگاه پارس پال ***** شد سایت بنده هم تقریبا بسته شد!
تقریبا هامون شب کارای نماد رو کردم و تا الان منتظر گیراشون هستم!
گیر های خیلی الکی و اخر سر هم تصمیم گرفتم به یکی از درگاه های واسط برم که حالا تقریبا همشون ***** شدن
نماد اعتماد نمیاره تازه خیلی هم بده از لحاظ ریزش کاربر وقتی سایتی عملا 1.5 ماه غیر فعال باشه اونم زمانی که داره کم کم رشد میکنه یعنی فاجعه!
ای کاش یوزر زرین پال که توی خیلی از تایپک ها حضور دارند اینجا هم حضور داشته باشند و دلیل *****ینگ رو بگن
دوست عزیز هدف بنده طرفداری از دولت و سیاست ها نیست - ربطی هم به شما نداره که پاسپورت دارم یا ندارم ولی منطق این رو قبول میکنه که مالیات از اول بوده و الان هم هست.
من بااین کاری ندارم که در کجا خرج میشه چوناگر بخوام مطلب رو باز کنم سیاسی میشه.
بحث ما این هست که چون تا الان سخت گیری نشده (چون پول نفت بوده و به فکر مالیات نبودن) الان که همه جا بسته شده فشار رو میارن تا از همه جا پولی رو در بیارن
مالیات هم بخشی از این هست.
اول هر چیزی مطمئنا سخت خواهد بود .
- - - Updated - - -
دوست عزیز شاید زمان گرفتن نماد اعتماد طولانی باشه ولی درگاه اختصاصی در عرض 3 روز تحویل داده میشه ( البته اگر مستقیما از خود به پرداخت اقدام کنید) ولی اگر از بانک اقدام کنید بله باید چند ماه انتظار بکشید.
کی گفته اعتماد نمیاره دوست عزیز؟؟؟الان ملاک اول خریدار ها و مصرف کننده ها نماد اعتماد هست - شاید برای شما پیش نیامده باشه ولی مطمئنا این هست.
شما به درخواست های کاربران همین اجمن دقت کردید؟؟؟
در همه درخواست ها یکی از شرایط داشتن نماد اعتماد هست
- - - Updated - - -
به نظر میاد کمی سخت هست نظارت بر کاربران
با شعار نمیشه - عمل میخواد
سلام
سایت با چ ی ل ت ر ش ک ن هم بالا نمیاد حالا چطور درخواست دریافت وجه بزنیم ؟