پاسخ : سود بازار هاستینگ در چه حدیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Red.Mer
به نظر من نیاز کاربران ایرانی رو برطرف میکنه
من که ازشون خریدم
شما می تونی آدرس سایتت را بدی ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Red.Mer
nimapendar به نظر من کلا شما ادب ندارید
اقای نیما نجفپور!!!
درسته دیگه
من به شما چه بی ادبی کردم ؟من اصلا شما را نمی شناسم
یکی به ما نگفت که چقدر میشه پول تو این کار در آورد
لطفاً بحث را منحرف نکنید این بحث فقط جنبه آموزشی دارد و در صورت نیاز در بخش درخواست تاپیک باز کنید.
سلام. با اجازه دوستان چون من خودمو در حد دوستان نمي دونم كه وارد اين بحث بشم ولي به نظر من براي شروع نمايندگي درصدي خيلي عاليه من الان درصدي دارم راضي هم هستم. هر موقع كه حس كردم از لحاظ مالي و فني به حد قابل قبول رسيدم خودم هاستينگ مستقل ميزنم
در ضمن براي جذب مشتري هم خيلي عاليه چون من كه با هماهنگي هاستينگم اسمي از اون نياوردم و الان مشتري ها نمي دونن كه من واسطه هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hecatompylos.ir
سلام. با اجازه دوستان چون من خودمو در حد دوستان نمي دونم كه وارد اين بحث بشم ولي به نظر من براي شروع نمايندگي درصدي خيلي عاليه من الان درصدي دارم راضي هم هستم. هر موقع كه حس كردم از لحاظ مالي و فني به حد قابل قبول رسيدم خودم هاستينگ مستقل ميزنم
در ضمن براي جذب مشتري هم خيلي عاليه چون من كه با هماهنگي هاستينگم اسمي از اون نياوردم و الان مشتري ها نمي دونن كه من واسطه هستم.
کاملا با نظر شما موافقم ... ورود دوستان که خیلی اطلاعاتشون درباره سرور کمه نه تنها به خودشون بلکه اکثر ضرر رو به مشتری میزنه ...
ضمن اینکه تجربه شما هم زیاد میشه ...
پ.ن: این دوست عزیزمون کلانتر داره چه میکنه !!! (-: من رو که بن کردن یه بار ... خدا کنه بار دوم ایشون دست عنایت به سر ما نکشن ..
سلام خدمت علما و فضلا :دی....
میگم خوب شد این بنده خدا این تاپیک رو زد ....تا خیلیا بیان یه درد دلی بکنن.
عزیزانی که فکر میکنن اصلا ارزش نداره و نمیرزه...پیشنهاد میکنم سریعا سرورهاشون رو بفروشن برن سراغ یه کاره دیگه...چون هرجا جلو ضرر رو بگیری منفعت هستش.
اما به دوست عزیزم:
منم به تازگی دارم وارد کار هاست میشم به صورت حرفه ای
به نظر من توی بدترین کار هم اگر با فکر و برنامه ریزی و صبر وارد بشی میتونی نتیجه مطلوب بگیری.
البته منکر این نیستم که هرچی بازار بکر تر باشه و دست کمتر باشه موفقیت راحت تره!
من پیشنهاد میکنک که با یه هاستینگ خوب ... با حداقل داون تایم....کمترین تغییر سرور...پشتیبانی خوب...شروع کنی
اگه به صورت درصدی با dns اختصاصی بشه که چه بهتر...اگر نه با ریسلر لینوکس تو اروپا شروع کن که وارز هم مشکلی نداشته باشی....برای شروع سمت ویندوز نرو چون مشتری خاص داره
در مورد سرمایه ی اولیه و زمان هم که دو رکن اصلی کار هستن....هرچه بیشتر بهتر ...البته بنا به نیاز مشتریها....
در مورد دانش اولیه هم برای شروع مقالات همین فروم رو بخون خوبه....
توی کار به مرور بیشتر آشنا میشی...
در مقابل شرایط سخت هم فقط خونسردی..نباید بزاری استرس بهم بریزتت
اما حرف آخر : ...................................انتظار خاص از کارت نداشته باش , بلکه انتظار خاص از خودت داشته باش.
اول و آخرش خودتی ....یا علی
یه نصیحت برادرانه خودتو از این بازی بکش بیرون.... کسایی که می خوان بفروشن می گن خوبه. بری سره کوچه بیل بزنی سودش بیشتره
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
komsboy_more
سلام خدمت علما و فضلا :دی....
میگم خوب شد این بنده خدا این تاپیک رو زد ....تا خیلیا بیان یه درد دلی بکنن.
عزیزانی که فکر میکنن اصلا ارزش نداره و نمیرزه...پیشنهاد میکنم سریعا سرورهاشون رو بفروشن برن سراغ یه کاره دیگه...چون هرجا جلو ضرر رو بگیری منفعت هستش.
اما به دوست عزیزم:
منم به تازگی دارم وارد کار هاست میشم به صورت حرفه ای
به نظر من توی بدترین کار هم اگر با فکر و برنامه ریزی و صبر وارد بشی میتونی نتیجه مطلوب بگیری.
البته منکر این نیستم که هرچی بازار بکر تر باشه و دست کمتر باشه موفقیت راحت تره!
من پیشنهاد میکنک که با یه هاستینگ خوب ... با حداقل داون تایم....کمترین تغییر سرور...پشتیبانی خوب...شروع کنی
اگه به صورت درصدی با dns اختصاصی بشه که چه بهتر...اگر نه با ریسلر لینوکس تو اروپا شروع کن که وارز هم مشکلی نداشته باشی....برای شروع سمت ویندوز نرو چون مشتری خاص داره
در مورد سرمایه ی اولیه و زمان هم که دو رکن اصلی کار هستن....هرچه بیشتر بهتر ...البته بنا به نیاز مشتریها....
در مورد دانش اولیه هم برای شروع مقالات همین فروم رو بخون خوبه....
توی کار به مرور بیشتر آشنا میشی...
در مقابل شرایط سخت هم فقط خونسردی..نباید بزاری استرس بهم بریزتت
اما حرف آخر : ...................................انتظار خاص از کارت نداشته باش , بلکه انتظار خاص از خودت داشته باش.
اول و آخرش خودتی ....یا علی
شما که حرفه ای هستی و حرفه ای داری وارد میشی کی گفته اروپا وارز هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
یه نصیحت برادرانه خودتو از این بازی بکش بیرون.... کسایی که می خوان بفروشن می گن خوبه. بری سره کوچه بیل بزنی سودش بیشتره
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
شما که حرفه ای هستی و حرفه ای داری وارد میشی کی گفته اروپا وارز هست؟
عزیز کسی به شما و همکاران جسارت نکرد که بخایم خودمون رو با شما حرفه ای ها یکی کنیم.
در مورد وارز هم... تت دایرکتو....آلتوس هاست... هرتزنر.....این ها کدوم کشورها هستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
komsboy_more
عزیز کسی به شما و همکاران جسارت نکرد که بخایم خودمون رو با شما حرفه ای ها یکی کنیم.
در مورد وارز هم... تت دایرکتو....آلتوس هاست... هرتزنر.....این ها کدوم کشورها هستن؟
هیچ کدام وارز نیست!