پاسخ : ۴۰% تخفیف - آفر ویژه سرور Premium Quality از لندن Rapidswitch انگلیس - هارد SAS - مجازی KVM - تست رایگان ۲۴ ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ragodarzi82
سرور مورد نظر سفارش داده شد لطف کنید تخفیفش روی فاکتورش اعمال کنید ممنون
تخفیف بر روی سرور اعمال و لاینسن سی پنل بر روی ای سرور فعال شد - تا ۲۴ ساعت اینده کانفیگ اختصاصی به همراه کلود لینوکس انجام خواهد شد و اطلاعات دقیق براتون ایمیل میشه - در خدمت تون هستیم
باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
ایدییاهو : vpsgroups_co
پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
98210007203861870
پاسخ : ۴۰% تخفیف - آفر ویژه سرور Premium Quality از لندن Rapidswitch انگلیس - هارد SAS - مجازی KVM - تست رایگان ۲۴ ساعته
شما روی این لوکیشن سرور جهت ارسال انبوه قانونی و مدیریت شده ارایه میدید ؟
من وی پی اس رم یک یا دو می خواستم .نصب سی پنل تریال و یا دایرکت ادمین نال چقدر هزینه داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javiid
من وی پی اس رم یک یا دو می خواستم .
نصب سی پنل تریال و یا دایرکت ادمین نال چقدر هزینه داره؟
نصب سي پنل تريال يا نصب اوليه دايركت ادمين قانوني رايگان
جهت سفارش ويژه لطفا كليك كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein-host
شما روی این لوکیشن سرور جهت ارسال انبوه قانونی و مدیریت شده ارایه میدید ؟
بله ما سرور ويژه ارسال انبوه با انواع كنترل پنل هاي حرفه اي ACYMailing و EMAIL ENTERPRISES ارايه ميديم جهت اطلاعات بيشتر در تماس باشيد.
برای سفارش دادن سایتتون خیلی گنگ هست اصلا نمی دونم باید چی کار کنم. میشه چیزی رو که می خوام تیکت کنم و بعد شما فاکتور کنید برام؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javiid
برای سفارش دادن سایتتون خیلی گنگ هست اصلا نمی دونم باید چی کار کنم. میشه چیزی رو که می خوام تیکت کنم و بعد شما فاکتور کنید برام؟
بله در سايت ثبت نام كنيد و تيكت كنيد نيازتون رو و ما همه موارد براتون ثبت سفارش مي كنيم و فاكتور مي كنيم
سلام
تست با مشخصات سرور لینوکس و کشور انگلیس یا کانادا لطف کنید برام بفرستید
navaziamir@mail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran_hadadi
سلام
تست با مشخصات سرور لینوکس و کشور انگلیس یا کانادا لطف کنید برام بفرستید
navaziamir@mail.com
جهت دریافت سرور تست لطفا از طریق تیکت اقدام نمایید - ارسال میشود
باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups