پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahan654
به یک پنل اختصاصی مدیریت ارسال اس ام اس تحت وب احتیاج دارم که امکان گرفتن نمایندگی را داشته باشد و کاملا بتوان هر تغییری در آن داد وروی دامین خودم نصب شود نمی خواهم نماینده شرکتی باشم و می خواهم از هر جا که خواستم اس ام اس خریداری کنم قیمت برایم مهم است کسی هست که بتواند راهنمایی کند آیا کسی هست که با هزینه ی کم طراحی کند و یا یا اسکریپتی را کاملا شخصی کند
باسلام
شما می توانید نسخه اختصاصی نرم افزار مشابه پنل ما را خریداری نمایید و به همراه آن یک درگاه ارسال و دریافت رایگان از شرکت رهیاب به شما داده خواهد شد و شما قادر خواهید بود پنل را به هر نحوی که دوست دارید تغییر دهید، و امکانات مورد نیاز خود را به آن اضافه نمایید
وب دون هیچ دردسری شما می توانید صاحب یک پنل اختصاصی باشید
شما تا مقدار می توانید هزینه کنید؟
مقدار هزینه را پیغام خصوصی بفرمایید.
باتشکر از شما
موفق باشید
منظور از api در پنل پیامک چیست؟ آیا برای نمایش پنل در دامین کاربر از خاصیت addon domin استفاده می کنند؟ لطفا کامل توضیح دهید
در خدمت هستیم
azaronline.com
ادرس پنل
http://2972.ir/
user & pass : demo
هزینه سالانه پنل 30000 تومان
با تشکر
در خدمت شما هستیم و اگر api احتیاج دارید
بصورت رایگان در اختیارتان قرار می دهیم
موفق باشید
megfasms.ir
user/pass: test
متاسفانه دوستان انجمن را به تبلیغات سرا تبدیل کرده اند
من دو سوال کردم اگر پاسخ نمی دهید حداقل تبلیغ هم نکنید
آیا کسی که به php تسلط دارد ولی تا حالا با پنل پیامک کار نکرده می تواند یک پنل پیامک پیشرفته با تمامی بنویسد یا نه؟
نقل قول:
منظور از api در پنل پیامک چیست؟ آیا برای نمایش پنل در دامین کاربر از خاصیت addon domin استفاده می کنند؟ لطفا کامل توضیح دهید
منظور از api در واقع یک سرویس دهنده برروی سرور مقصد هست که درخواست های شما رو میگیره . پردازش میکنه و در یک قالب خاص نتیجه رو برگشت میده . معمولا این اطلاعات در قالب xml انتقال داده میشن . ولی با هر زبان برنامه نویسی میشه با وب سرویس کار کرد .
قسمت دوم رو متوجه نشدم . اما اگر ارایه پنل ریسلری منظورتون باشه نه . از parked domain استفاده میشه . دامنه کاربر ( ریسلر) روی سرور اصلی پارک میشه و مابقی تنظیمات از طریق نرم افزار انجام میشه .
نقل قول:
آیا کسی که به php تسلط دارد ولی تا حالا با پنل پیامک کار نکرده می تواند یک پنل پیامک پیشرفته با تمامی بنویسد یا نه؟
در صورتی که به کلیه مباحث برنامه نویسی تسلط داشته باشه احتمال خیلی زیاد میتونه .
سلام
من میخوام به عنوان خدمات دهنده پیام کوتاه فعایت کنم، نه اینکه قصد گرفتن نمایندگی رو داشته باشم،اون شرکت اصلی که نرم افزار رو ارائه میده لطفا معرفی کنید.
ممنون
شرکت ما نرم افزار ارايه میده ولی فکر نمیکنم بودجتون برسه
نرم افزار پایه ۲ ملیون
نرم افزار متوسط ۵ ملیون
نرم افزار حرفه ای ۱۰ ملیون
خواستید من در خدمتم