پهنای باند که نامحدود بود ! چرا تغییر کرد ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
پهنای باند که نامحدود بود ! چرا تغییر کرد ؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
از اون جایی که به شفاف سازی علاقه زیادی دارم لازم به ذکر دیدم دلیل محدود شدن پهنای باند رو اعلام کنم .
همان طور که میدونید پهنای باند نامحدود کلا وجود خارجی نداره با این شرایط
پس چرا گفتیدنامحدود ؟
ما مصرف میانگینی داشتیم و چندین ترابایت در ماه اضافه داشتیم (bw) به همین دلیل قرار گذاشتیم بابت پهنای اضافه از کاربر وجه دریافت نکنیم و به صورت رایگان ارائه دهیم و چون این مقدار بسیار بیشتر از مصرف عادی ما بود نام ان را نامحدود نهادیم که واقعا هم چنین بود
چرا پس محدود کردید ؟
دلیلش این بود از روزی که اعلام کردیم نامحدود است چندین دوست شروع به نصب اسکریپت کردند و مستقیم وارد بازار لیچر ها و تورنت ها شدند و عمومی این کار را انجام دادند
و باعث شدند پهنای این ماه هر سرور ما از میانگین 25 ترابایت عبور کند و از ان جایی که باید سر قولی که دادیم بمانیم هیچ کدام از این دوستان را بلاک نکردیم و هزینه های سرم سام اور پهنای باند را از جیب دادیم
نتیجه :
از انجایی که دوستانی که از ما اشتراک گرفتند دیدند دنبال تخفیف دادن نیستیم ولی کیفیت کارمان را همیشه حفظ میکنیم پس در راستای حفظ این کیفیت دوباره اکانت ها را به حالت قبل برگرداندیم تا سود حاصله در حدی باشد که هم ما بتوانیم با علاقه به کار خود را ادامه دهیم هم کاربران ما هر ماه مجبور نشوند سرور خود را عوض کنند و کیفیت روز به روز کمتر نشود
من به پهنای بیشتری احتیاج ارم :
البته برای پهنای باند اضافه هم قیمت مناسبی را در نظر میگیریم تا کاربرانی که بیش از مقدار تعیین شده به پهنای باند احتیاج دارند با هزینه کمی به پهنای دلخواه خود دست یابند
وسوسه کنندست قیمتها
من هم از ایشون خریدم
سرویس ها خوبن .. پشتیبانی هم خوبه
سرعت دانلود هم توپه
کاش با پهنای باند نامحدود بازم میدادید. :(
حل شد...................
پس از تست 1024 گرفتم سرویسشون خوب سرعتش مناسب و پشتیبانیش بسیار خوبه ، امیدوارم همچنان کیفیتش حفظ بشه و در اینده بهتر بشه . البته با حذف عنوان نامحدود که اقدام معقولی هم بود سرعت اینترنت سرور بهتر شده ... :)
انتقاد : کاش شارژ انلاین با زرین پال هم داشت :-s
سلام من از اين ديتاسنتر سرور اختصاصي ميخوام تو سايتشون چيزي پيدا نكردم . شما ميتونيد برام خريد كنيد؟
لطفا ليست پلانها شم اينجا قرار بديد
ممنون