پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام میخواستم پیشنهاد بدم .... از اونجایی که بعضی از کاربرا علاقه دارن روی گزارش خرابی لینک کلیک کنند و لیست خرابی ها زیاد میشه ... تو بخش خرابی برای چک کردن هر لینک هی کپی و پیس نشه و دانلود منیجر و ازمایش نکنیم ... یک کلیک دانلود کنار لینکها باشه روی اون کلیک کنیم و سریعتر بشه تست کرد
سلام
این مورد در نسخه جدید افزوده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
این مورد در نسخه جدید افزوده میشه
سرعت پشتیبانی ادم و گیج میکنه نمیدونه چی بگه (پشتییبانی به معنای واقعی تو ایران من تا حالا چند مورد پشتیبانی در این سطح دیدم )
تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سرعت پشتیبانی ادم و گیج میکنه نمیدونه چی بگه
لطف دارید, انجام وظیفست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام میخواستم پیشنهاد بدم .... از اونجایی که بعضی از کاربرا علاقه دارن روی گزارش خرابی لینک کلیک کنند و لیست خرابی ها زیاد میشه ... تو بخش خرابی برای چک کردن هر لینک هی کپی و پیس نشه و دانلود منیجر و ازمایش نکنیم ... یک کلیک دانلود کنار لینکها باشه روی اون کلیک کنیم و سریعتر بشه تست کرد
همچنین اگه یک لینک خراب ثبت شد سیستم بررسی کنه و لینک تکراری ثبت نکنه و پیام نمایش بده به کاربر که قبلا ثبت شده! (البته اگه در حال حاضر اینطوری نباشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
همچنین اگه یک لینک خراب ثبت شد سیستم بررسی کنه و لینک تکراری ثبت نکنه و پیام نمایش بده به کاربر که قبلا ثبت شده! (البته اگه در حال حاضر اینطوری نباشه)
این مورد هم در نسخه جدید اعمال میشه
سلام
روی دایرکت ادمین هم نصب میشه؟
و اینه میشه دانلود محدود را برای مهمان قرار داد؟
و دانلود ویژه را به رایگان برای کاربر عضو قرار داد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
روی دایرکت ادمین هم نصب میشه؟
و اینه میشه دانلود محدود را برای مهمان قرار داد؟
و دانلود ویژه را به رایگان برای کاربر عضو قرار داد؟
سلام
بله, با دایرکت ادمین سازگاری کامل داره
بله میتونید دانلود رو برای مهمان فعال کنید و هم میشه محدودیت سرعت دانلود, هم محدودیت قابلیت Resume و هم زمان انتظار دانلود قرار داد
بله این امکان هم فراهم هست
سلام بزرگوار
بنده چند ویژگی در نظر دارم که بودنشون میتونه خیلی به سایت های دانلود خاص کمک کنه
1- اکانت ها محدودیت حجمی داشته باشند مثلا اکانت محدود یا نامحدود زمانی 10 گیگ 20 گیگ 100 گیگ و ...
2- فایل ها اعتبار حجمی داشته باشن مثلا به ازای دانلود یک فایل خاص ضریب بیشتر از یک مثلا 2 یا ... از حجم کاربر کاسته بشه
من فقط همین دو مورد نیاز دارم و در صورتی که این دو گزینه رو ساپورت کنید این افزونه بسیار عالی و ارزشمند رو خریداری میکنم
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mihanmemar
سلام بزرگوار
بنده چند ویژگی در نظر دارم که بودنشون میتونه خیلی به سایت های دانلود خاص کمک کنه
1- اکانت ها محدودیت حجمی داشته باشند مثلا اکانت محدود یا نامحدود زمانی 10 گیگ 20 گیگ 100 گیگ و ...
2- فایل ها اعتبار حجمی داشته باشن مثلا به ازای دانلود یک فایل خاص ضریب بیشتر از یک مثلا 2 یا ... از حجم کاربر کاسته بشه
من فقط همین دو مورد نیاز دارم و در صورتی که این دو گزینه رو ساپورت کنید این افزونه بسیار عالی و ارزشمند رو خریداری میکنم
با تشکر از شما
سلام
مورد اول در حال کد نویسی هست و در نسخه 2.9 یا 3 اضاف میشه
مورد دوم رو متاسفاته پشتیبانی نمیکنه سیستم ما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
دمو لطفا