پاسخ : خبر بسیار ناگوار (تحریم ها)
بیانیه ی شدیدالحن بنده در webhostingtalk.com :
Web Hosting Talk - View Single Post - Resell.biz - Closing Account due to Embargo
دوستانی اگه نظری دارند تو همون تاپیک بگند تا فکر نکنند با تحریم ها به جایی میرند
تاپیک در webhostingtalk.com که هادی ایجاد کرده: Resell.biz - Closing Account due to Embargo - Web Hosting Talk
سلام.
پیشنهاد می کنم فقط با ResellerClub کار کنید چون name.com هم آمریکایی هست و دیر یا زود همه رو بیرون می کنه چون تحریم های بسیار سخت تری در راه هست و هیچ شرکت آمریکایی ای نمیتونه ازشون فرار کنه حتی دیتاسنتر هایی که در حال حاظر دارند با ایران کار می کنند و بعضی کاربرا دلشون خوش هست که عمراً تحریم نمیشیم چون یک یا چند نفر در اون دیتاسنتر ایرانی هستند ...!
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ریسلری نداره، فقط Sub Account داره.
قیمتا برای همه یکسانه.
در مورد اطلاعات ایرانی و غیر ایرانی و آی پی چک کردن/نکردن اطلاعاتی ندارم! ...
بهتره همیشه کار قانونی انجام بدید تا مشکلی براتون پیش نیاد!
دوست عزیز شما طرفدار name هستید و با آن آشنا هستید. خواهش میکنم بفرمایید که ایا sub account های آنجا را میشود با اطلاعات شخصی متفاوت از اکانت اصلی تنظیم کرد و یا خیر؟ یا اینکه بعضی چیزها را میشود و بعضی را نمیشود؟ طریقه پرداخت چگونه است؟ آیا ساب اکانت میتواند پرداخت کند یا نه؟ ممنون از شما. اگر هر چیزی در باره محاسن و کمبودهای آن سراغ دارید بفرمایید. با تشکر
دوستان کسی در مورد جواب سوال دامنههایی که اخیرا ثبت شدند حرفی نزد، بالاخره تکلیف اونا چی میشه؟ یعنی نه میشه منتقل کرد و نه استفاده کرد؟!؟ پس چیکار باید کرد؟!؟
با سلام
دوستان من تعداد 8 دامنه ثبت کرده ام در شرکت آقای 1mizban ولی ایشان همانطور که قبلا هم گفتم میگن باید هزینه انتقال را بدین
من جهت اطلاع این دوست عزیز اینجا خواهم گفت که ضرر اینگونه مشکل از سوی بنده یعنی خریدار نیست بلکه از سوی فروشنده هست!
و اگر هر مشکلی پیش بیاید برای دامنه های بنده اینجانب به صورت حقوقی اقدام خواهم نمود
در ضمن بگم برای این اینجا مطرح کردم که در دنیای مجازی دوستانی که می خونند شاهد ماجرا باشند و به ایشان اصلا تیکت نزدم جدیداً زیرا در آخرین ایمیلشان ذکر کردند!
نقل قول:
لطفا از بحث های چرا و چگونه و برای چه و ... خودداری کنید که به اندازه کافی توضیح داده شده است.
و در آخر گفتن 90% مشکل پیش نمیاد و من دامنه را برای 90% اطمینان نکردم به این شرکت بلکه بعد از دیدن قیمت و شرکت ثبتی خرید کرده ام.
با تشکر
سلام
من به اندازه کافی در این مورد تو ایمیل های مختلف توضیح دادم...
زحمت خودم رو هم کشیدم، 2 شب نخوابیدم دامنه Move میکردم
برای اون دوستانی هم که مشکل هزینه داشتند باهاشون راه اومدم، خیلی ها هم ترانسفر کردم
بهتره شما هم یه خرده با ما راه بیایید، تحریم که دست من نبوده،
به هر حال دوستانی که فکر میکنند با شکایت راه به حایی میبرنند مختارند هر گونه اقدام قانونی علیه ما انجام بدند.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
با سلام
دوستان من تعداد 8 دامنه ثبت کرده ام در شرکت آقای 1mizban ولی ایشان همانطور که قبلا هم گفتم میگن باید هزینه انتقال را بدین
من جهت اطلاع این دوست عزیز اینجا خواهم گفت که ضرر اینگونه مشکل از سوی بنده یعنی خریدار نیست بلکه از سوی فروشنده هست!
و اگر هر مشکلی پیش بیاید برای دامنه های بنده اینجانب به صورت حقوقی اقدام خواهم نمود
در ضمن بگم برای این اینجا مطرح کردم که در دنیای مجازی دوستانی که می خونند شاهد ماجرا باشند و به ایشان اصلا تیکت نزدم جدیداً زیرا در آخرین ایمیلشان ذکر کردند!
و در آخر گفتن 90% مشکل پیش نمیاد و من دامنه را برای 90% اطمینان نکردم به این شرکت بلکه بعد از دیدن قیمت و شرکت ثبتی خرید کرده ام.
با تشکر
فکر کنم تو قوانین هر شرکتی موقع خرید ذکر شده که تحریم , واقعه طبیعی مثل زلزله و از این قبیل شامل حال خسارت برای سرویس دهنده نخواهد شد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
دوست عزیز شما طرفدار name هستید و با آن آشنا هستید. خواهش میکنم بفرمایید که ایا sub account های آنجا را میشود با اطلاعات شخصی متفاوت از اکانت اصلی تنظیم کرد و یا خیر؟ یا اینکه بعضی چیزها را میشود و بعضی را نمیشود؟ طریقه پرداخت چگونه است؟ آیا ساب اکانت میتواند پرداخت کند یا نه؟ ممنون از شما. اگر هر چیزی در باره محاسن و کمبودهای آن سراغ دارید بفرمایید. با تشکر
پیشنهاد میکنم از Name نگیرید چون به زودی تحریم خواهیم شد! (الانم هستیم!)
ساب اکانت رو با هر اطلاعاتی خواستی بدی / اطلاعات خودت / اطلاعات الکی / درست / ... ولی حواست باشه که 100% بت گیر میدن!
طریقه پرداخت هم با پی پال و کردیته. ساب اکانت رو دقیقاً نمیدونم میتونه پرداخت کنه یا نه! + اصلاً نیازی به ساب اکانت نیست. همه میتونن اکانت داشته باشن!
کمبودی ندیدم داشته باشه! (یعنی برای کارای معمولی خوبه) ولی با ایران مشکل داره! ... / تاپیکای زیادی هم در مورد مقایسه ی رجیستارهای زده شده ...
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
تحریم و سیل و زلزله و سوختن کامپیوتر (!) جز موارد فورش ماژوره! ...
نقل قول:
تأثیر فورس ماژور برقراردادهای اداری
عواملی چند، موجب بههم خوردن تعادل قرارداد میشوند، به طوری كه بین وضع قبلی قرارداد و وضع فعلی آن ممكن است اختلاف زیادی وجود داشته باشد. رفع اشكالات و حل نتایج حقوقی ناشی از بهم خوردن نظم قرارداد، امری مهم است؛ چرا كه وقایعی همچون سیل، زلزله، جنگ یا تغییرات شدید اقتصادی مانند تورم وگرانی یا تصمیمات سیاسی عمده، هر یك به نوبه خود ممكن است اجراء قرارداد را تحت تأثیر قرار دهد.
فورسماژور یا اجبار مادی عبارت است؛ هر حادثه یا مانع خارجی غیرقابل پیشبینی و غیرقابل مقاومت كه متعهد را از اجرای تعهد باز دارد و سبب برائت ذمۀ وی از ایفاء تعهدات شود. فورسماژور نوعی جبر و زور است؛ خواه طبیعی مثل زلزله و سیل و خواه غیرطبیعی مانند جنگ و انقلاب.
شرایط تحقق فورسماژور:
1) حادثه و عملی كه موجب عدم امكان اجرای تعهد شده، باید مستقل و خارج از اراده و عمل متعهد باشد و الّا فورس ماژور محسوب نمیشود.
2) حادثه مورد استناد، پیشبینی نشده و غیرقابل پیشبینی باشد؛ یعنی حادثه غیرعادی و ناگهانی و نادر باشد والّا در زمستان باریدن برف زیاد، در مناطق كوهستانی قابل پیشبینی است و متعهد نمیتواند باریدن برف را در زمستان، فورسماژور فرض كرده و بدان استناد كند.
3) حادثه غیرقابل دفع بوده و اجرای قرارداد را ناممكن و غیر مقدور سازد.
«متخلف از انجام تعهد، وقتی محكوم به تأدیه خسارت میشود كه نتواند ثابت نماید كه عدم انجام، بهواسطه علت خارجی بوده است که نمی توان مربوط به او نمود.» (مفاد ماده 227 قانون مدنی)
«اگر متعهد بهواسطۀ حادثهای كه رفع آن خارج از حیطه اقتدار اوست، نتواند از عهدۀ تعهد خود برآید محكوم به خسارت نخواهد بود» (مفاد ماده 229 قانون مدنی)
البته از لحاظ آئین دادرسی مدنی باید فورسماژور اثبات شود و اثبات آن بهعهدۀ مدعی است. و مدعی كسی است كه فورسماژور مانع اجرای تعهدات او شده است.
آثار حقوقی فورسماژور:
1) مهمترین اثر حقوقی آن، سقوط تعهد یارهائی از مسئولیت قرارداری است.
2) تعلیق اجرای قرارداد تا زمانیكه فورسماژور ادامه دارد. و پس از رفع حالت فوقالعاده، در مورد اینكه قرارداد به حالت سابق برمیگردد یا خیر؟ نظرات متفاوتی ارائه شده است.
3) انحلال قرارداد در صورتی كه مدت فورسماژور طولانی باشد.
4) عدم امكان استفاده اداره طرف قرارداد از ضمانت اجراهای قانونی و قراردادی، نسبت به طرف مقابل.
5) جبران خسارات، طبق ماده 43 شرایط عمومی پیمان، خسارات ناشی از فورسماژور به عهدۀ كارفرماست؛ مگر این كه موضوع پیمان قبلاً بیمه شده باشد.
مصادیق فورسماژور:
«جنگ، انقلابها، اعتصابات عمومی، شیوع بیماریهای واگیردار، زلزله، سیل، طغیانهای غیرعادی، خشكسالیهای بیسابقه و همچنین آتشسوزیهای دامنهدار كه ناشی از كار نباشد، جزء حوادث قهری به حساب میآیند.» (مفاد ماده 43 شرایط عمومی پیمان)
یكی دیگر از مواردی كه در حكم فورسماژور است، اقدام دولت و عمل حاكم می باشد چرا كه اقدام دولت میتواند اجرای قرارداد را با مشكلاتی مواجه سازد. اقدامات دولت بهطور مستقیم و یا غیر مستقیم، در قراردادهای اداری نیز اثر میگذارد و این تأثیر میتواند از طرق زیر صورت پذیرد:
1) تصمیم قانونی قوۀ مقننه: چرا كه هر سال قانون بودجه وضع میشود و تغییراتی در طرحهای عمرانی ایجاد میگردد، كه عمده این طرحهای عمرانی از طریق قراردادهای اداری، به اجرا در میآید.
2) تصویب نامهها و آئین نامههای اداری كه بهنحوی در شرایط و اجرای پیمانهای دولتی در حال اجرا، تأثیر میگذارند و بر هزینههای پیمانكاران اثر میگذارد.
3) تصمیمها و یا اقدامات اداری موردی و انفرادی مقامهای صلاحیتدار، مثل دستور نیروی انتظامی جهت منع عبور كامیونها در ساعت خاص، كه در مواقعی میتواند اثرات زیادی در پیمانهای اداری داشته باشد.
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
تحریم و سیل و زلزله و سوختن کامپیوتر (!) جز موارد فورش ماژوره! ...
نقل قول:
تأثیر فورس ماژور برقراردادهای اداری
عواملی چند، موجب بههم خوردن تعادل قرارداد میشوند، به طوری كه بین وضع قبلی قرارداد و وضع فعلی آن ممكن است اختلاف زیادی وجود داشته باشد. رفع اشكالات و حل نتایج حقوقی ناشی از بهم خوردن نظم قرارداد، امری مهم است؛ چرا كه وقایعی همچون سیل، زلزله، جنگ یا تغییرات شدید اقتصادی مانند تورم وگرانی یا تصمیمات سیاسی عمده، هر یك به نوبه خود ممكن است اجراء قرارداد را تحت تأثیر قرار دهد.
فورسماژور یا اجبار مادی عبارت است؛ هر حادثه یا مانع خارجی غیرقابل پیشبینی و غیرقابل مقاومت كه متعهد را از اجرای تعهد باز دارد و سبب برائت ذمۀ وی از ایفاء تعهدات شود. فورسماژور نوعی جبر و زور است؛ خواه طبیعی مثل زلزله و سیل و خواه غیرطبیعی مانند جنگ و انقلاب.
شرایط تحقق فورسماژور:
1) حادثه و عملی كه موجب عدم امكان اجرای تعهد شده، باید مستقل و خارج از اراده و عمل متعهد باشد و الّا فورس ماژور محسوب نمیشود.
2) حادثه مورد استناد، پیشبینی نشده و غیرقابل پیشبینی باشد؛ یعنی حادثه غیرعادی و ناگهانی و نادر باشد والّا در زمستان باریدن برف زیاد، در مناطق كوهستانی قابل پیشبینی است و متعهد نمیتواند باریدن برف را در زمستان، فورسماژور فرض كرده و بدان استناد كند.
3) حادثه غیرقابل دفع بوده و اجرای قرارداد را ناممكن و غیر مقدور سازد.
«متخلف از انجام تعهد، وقتی محكوم به تأدیه خسارت میشود كه نتواند ثابت نماید كه عدم انجام، بهواسطه علت خارجی بوده است که نمی توان مربوط به او نمود.» (مفاد ماده 227 قانون مدنی)
«اگر متعهد بهواسطۀ حادثهای كه رفع آن خارج از حیطه اقتدار اوست، نتواند از عهدۀ تعهد خود برآید محكوم به خسارت نخواهد بود» (مفاد ماده 229 قانون مدنی)
البته از لحاظ آئین دادرسی مدنی باید فورسماژور اثبات شود و اثبات آن بهعهدۀ مدعی است. و مدعی كسی است كه فورسماژور مانع اجرای تعهدات او شده است.
آثار حقوقی فورسماژور:
1) مهمترین اثر حقوقی آن، سقوط تعهد یارهائی از مسئولیت قرارداری است.
2) تعلیق اجرای قرارداد تا زمانیكه فورسماژور ادامه دارد. و پس از رفع حالت فوقالعاده، در مورد اینكه قرارداد به حالت سابق برمیگردد یا خیر؟ نظرات متفاوتی ارائه شده است.
3) انحلال قرارداد در صورتی كه مدت فورسماژور طولانی باشد.
4) عدم امكان استفاده اداره طرف قرارداد از ضمانت اجراهای قانونی و قراردادی، نسبت به طرف مقابل.
5) جبران خسارات، طبق ماده 43 شرایط عمومی پیمان، خسارات ناشی از فورسماژور به عهدۀ كارفرماست؛ مگر این كه موضوع پیمان قبلاً بیمه شده باشد.
مصادیق فورسماژور:
«جنگ، انقلابها، اعتصابات عمومی، شیوع بیماریهای واگیردار، زلزله، سیل، طغیانهای غیرعادی، خشكسالیهای بیسابقه و همچنین آتشسوزیهای دامنهدار كه ناشی از كار نباشد، جزء حوادث قهری به حساب میآیند.» (مفاد ماده 43 شرایط عمومی پیمان)
یكی دیگر از مواردی كه در حكم فورسماژور است، اقدام دولت و عمل حاكم می باشد چرا كه اقدام دولت میتواند اجرای قرارداد را با مشكلاتی مواجه سازد. اقدامات دولت بهطور مستقیم و یا غیر مستقیم، در قراردادهای اداری نیز اثر میگذارد و این تأثیر میتواند از طرق زیر صورت پذیرد:
1) تصمیم قانونی قوۀ مقننه: چرا كه هر سال قانون بودجه وضع میشود و تغییراتی در طرحهای عمرانی ایجاد میگردد، كه عمده این طرحهای عمرانی از طریق قراردادهای اداری، به اجرا در میآید.
2) تصویب نامهها و آئین نامههای اداری كه بهنحوی در شرایط و اجرای پیمانهای دولتی در حال اجرا، تأثیر میگذارند و بر هزینههای پیمانكاران اثر میگذارد.
3) تصمیمها و یا اقدامات اداری موردی و انفرادی مقامهای صلاحیتدار، مثل دستور نیروی انتظامی جهت منع عبور كامیونها در ساعت خاص، كه در مواقعی میتواند اثرات زیادی در پیمانهای اداری داشته باشد.
سلام
Resell.biz مربوط به UK2Group هست ( انگلیسی ) اما Resell.biz زیرمجموعه آمریکایی آن هاست که دفتر آن در آمریکا قرار دارد و طبق قوانین آمریکا مجبورند عمل کنند.
کد:
Live Support: Welcome to UK2.net. Thank you for choosing Live Support. How may I be of assistance?
Mostafa: Hello,
Mostafa: I have a question
Mostafa: I am from iran, can i use your services ?
Live Support: Let me check.
Live Support: Yes you should have no problem signing up for an account. It would have to be with uk2.net.
Mostafa: Is resell.biz related to uk2 group ?
Live Support: Yes, and that is a US based brand and the Embargo with Iran would apply, so resell.biz cannot host your domain.
Mostafa: Aha, so I can use uk2.net services till UK has no problem with iranians. Is it correct ?
Live Support: Correct.
Mostafa: Thank you for your time
Mostafa: Bye
Live Support: Thank you for contacting us today. If you need additional assistance, please let us know and we will be glad to help. Thank you for
choosing UK2.NET!