پاسخ : تسویه حساب با طلبکار ها(مرتضی سیدابادی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
شما سایتتون مشکل داشته که بسته شده تو همین انجمن من به 20 نفر فروختم کسی مشکلی نداشته !
اخه بی سواد کجای این پیغام نوشته مشکل از سایت بوده
Your account is suspended - We've identified suspicious behaviour in the payment activity of this or your other AdWords accounts. To help prevent any unauthorised activity, we suspended your AdWords accounts.
پس چرا همون سایتو دادم یه جا دیگه بدون مشکل تبلیغ میکنه
بسه حیا کن
نون حروم خوردن عاقبت نداره
ایشون 420 هزار تومان به شکل های مختلف از ما گرفتن و الان هی دول میدن امروز فردا میکنند
هرچی هم زنگ میزنم جواب نمیدن ، یا هی میپیچونن
فردا قرار یه نفر برای شماره منزل شون پیدا کنه . اگر پیدا شد همینجا قرار میدم تماس بگیرید
البته بنده شکایت هم کردم از این آقا
اگه پولتون و وقتتون براتون ارزش داره به هیج وجه به آقای مرتضی سید ابادی اعتماد نکنید.
اگه پولتون و وقتتون و اعصابتون براتون زیاد مهم نیست ، اقای سید آبادی گزینه مناسبی براتون خواهد بود، ایشون کلاهبردار کاملا محترمی هستن.
- - - Updated - - -
اگه پولتون و وقتتون براتون ارزش داره به هیج وجه به آقای مرتضی سید ابادی اعتماد نکنید.
اگه پولتون و وقتتون و اعصابتون براتون زیاد مهم نیست ، اقای سید آبادی گزینه مناسبی براتون خواهد بود، ایشون کلاهبردار کاملا محترمی هستن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_sina001
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگر از من پول میحواهید شماره کارت بدبد واریز کنم در غیر این صورت شما یه ادم .... هستی
امیدوارم بقیه دوستان قبل از اینکه اینکه به دام این آقا بیفتن، این مطلب رو ببینن.
در اینکه این موجود کلاهبرداره یک اپسیلون شک نکنید.
الان دوماهه 500 هزار تومن از من برای سرویس ادوردز گوگل گرفته، و از دو ماه قبل تا حالا مشغول سرکار گذاشتن من بوده،
دوستان عزیز، اقای مرتضی سید ابادی در بهترین حالت چیزی به غیر از یه کلاهبردار نیست، الکی وقت و پولتون رو حروم نکنید.
والا 516 هزار تومن منم بیشتر از 2 ساله دستشه
همش می گه مهلت بده برات بزنم اما فعلا نزده
اینو ببینه شاید بزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msalimi1
امیدوارم بقیه دوستان قبل از اینکه اینکه به دام این آقا بیفتن، این مطلب رو ببینن.
در اینکه این موجود کلاهبرداره یک اپسیلون شک نکنید.
الان دوماهه 500 هزار تومن از من برای سرویس ادوردز گوگل گرفته، و از دو ماه قبل تا حالا مشغول سرکار گذاشتن من بوده،
دوستان عزیز، اقای مرتضی سید ابادی در بهترین حالت چیزی به غیر از یه کلاهبردار نیست، الکی وقت و پولتون رو حروم نکنید.
شما؟؟؟؟؟؟
ش کارت بده بریزم اگر مردی فقط بگو کی هستی هر ..... میاد میگه پول میخوام کی هستی شما؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
شما؟؟؟؟؟؟
ش کارت بده بریزم اگر مردی فقط بگو کی هستی هر ..... میاد میگه پول میخوام کی هستی شما؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بنده خدا فعلا نمی خواد
شماره کارت منو ک داری
نداری هم بیا بدم باز بهت
6104337913844831
جواب پیامم رو هم ندادی
اینجا عکسش رو هم برات می ذارم یادت بیاد اگه باز یادت رفته
فایل پیوست 35802
اگر خواستی این پست رو هم ویرایش کنم بعد از پرداخت خبر بده
از ژانویه هنوز دو هفته نرسیده...
این اقای سید ابادی تو شهر خودشم کلاه برداری کرده! از دوست و اشنا و ... پول گرفته و غیب شده! نمیدونم با این سابقه عالی چطور بهش اعتماد میکنید!
یک دکان جدید هم باز کردن اینجا http://rahahost.com که افراد جدید رو تور کنه!
دوستان عزیزی که قصد شکایت دارن یا میخوان پیگیری کنن کافیه به فتای نیشابور تماس بگیرن. این اقا نیشابور هست نه مشهد... مثل من نرید مشهد دنبالش!
پلیس فتا ، سرهنگ فدائیان کاملا به این اقا مشرف هستن . شماره تلفن فتای نیشابور: 05144222029
منزل ایشون در این حد میدونم در شهرک بسیج ، خیابان ایمان یا احسان هست (یک پرونده داشتند در دادگستری پیگیری کردم , از اونجا در اوردم...:d)
خیلی مراقب این اقای کلاه بردار باشید! سوابقشون رو در اینترنت جستجو کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahahosting
شما؟؟؟؟؟؟
من سلیمی هستم ، شماره کارتمم یک ماه قبل برات فرستادم .اگه شما قصد برگردوندن پولو داشتی تو این مدت برمیگردوندی . در زمینه پر رویی دو تا سور به دکتر زدی شما.
اگه بازم یادت نیومد بگو تا اسکرین شات تمام چت ها و رسید پول اینجا بزارم برات.