از دیروز تیکت زدیم ددست عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان تست هست دوست من ایدی یاهو بدید حرف بزنیم
سلام و احترام
خواهش میکنم
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام و احترام خدمت کاربران گرامی دوریس وب
کاربران سرور مجازی ایران در 24 ساعت آینده ممکن است 30 دقیقه خاموشی را تجربه کنند
این خاموشی بدلیل افزودن 2 عدد هارد دیسک جدید و فایروال دوم به سرور میباشد و همینطور راه اندازی پنل مدیریت ترافیک مصرفی شما کاربران گرامی
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را داریم
http://drsweb.irسلام و احترام خدمت کاربران گرامی دوریس وب
کاربران سرور مجازی ایران در 24 ساعت آینده ممکن است 30 دقیقه خاموشی را تجربه کنند
این خاموشی بدلیل افزودن 2 عدد هارد دیسک جدید و فایروال دوم به سرور میباشد و همینطور راه اندازی پنل مدیریت ترافیک مصرفی شما کاربران گرامی
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را داریم
http://drsweb.ir
متاسفانه سرویس ایشون تایید نمیشود!
روز ۲۴ ام ژانویه، ساعت ۵ بعد از ظهر از دوریس وب سرویس سفارش دادم و علیرغم تبلیغ ایشان (تحویل سرور در کمتر از یک ساعت)، سرور در آخرین دقایق روز (۲۳ و ۵۱ دقیقه) تحویل داده شد. علیرغم این تاخیر و صرفا همین ۹ دقیقه را به عنوان یک روز کامل حساب کرده اند(براساس تاریخ تمدید در پنل). همچنین تا فردا صبح که چندین بار تیکت زدم، هیچ دامینی در سرور resolve نمی شد. در /etc/resolve.conf نیز سرورهای گوگل ست شده بود که 4.2.2.4 را نیز اضافه کردم ولی متاسفانه مشکل تا فردا ظهر بعد از چند بار تیکت زدن و ... رفع نشد. بعد از چند بار تیکت ادعا کردن که مشکلی کلا وجود نداشته است!
توجه داشته باشید سروری که برای اولین بار در آن لاگین کردم، هیچ آدرسی را نمی توانست resolve کند!
بعد از رفع این مشکل چند ساعتی مشغول نصب برنامه های مورد نیازم بر روی سرور با ssh بودم، هر چند دقیقه (فاصله های ۲۰-۴۰ دقیقه ای)، چند دقیقه ای ارتباط با سرور به شدت کند میشد. پینگ هم تا سرور بسیار بالا می رفت و پکت لاست نسبتا شدیدی نیز اتفاق می افتاد (اینترنت من از پارس آنلاین است و در همان مواقع مشکل، پینگ چه با سرورهای ایرانی در زیرساخت و سایر دیتاسنترها و همچنین سرورهای خارج از ایران، هیچ مشکلی نداشت)
چند بار هم براشون همراه با نتیجه ی traceroute و ping تیکت ارسال کردم که ظاهرا پنل شون مشکل داشت و تیکت ثبت نمی شد! که مجبور به بازکردن تیکت مجزا شدم.
طبق نتیجه ی traceroute در آخرین گام اختلال وجود داشت.
تا بحال دیده بودم در زیرساخت اینترنت دچار اختلال میشود، ولی اختلال در شبکه داخلی ایران را ندیده بودم. البته همانطور که گفتم ظاهرا روتر متصل به سرور مشکلی دارد.
از آخر هم خودشون قبول کردن که مشکل بوده اما صرفا یک بار ، ان هم به مدت ده دقیقه! درصورتی که این اتفاق بارها در طی روز رخ داد!
در نهایت تنها کمتر از یک روز از شروع سرویس، درخواست برگشت هزینه را دادم که گفتند هزینه در صورتی برگشت داده میشود که در ماه ۷ ساعت قطعی داشته باشیم! (آن هم با این مدل محاسبه که این همه قطعی و اختلال در روز میشود یک بار آن هم به مدت ده دقیقه)
به بخش پشتیبانی گفتم سایر دوستان در انجمن همیشه یک مهلت تست برای عودت وجه بین ۴۸ ساعت تا ۷ روزحتی قرار می دهند که این پاسخ شان هست :
متاسفانه ما چنین قوانینی نداریم
قبل از خرید باید دقت میکردید به توضیحات تا دچار گمراهی نشوید و در ذهن خودتان چنین تعبیری را ایجاد کنید
مشکلی نیست
موفق باشید
در هر حال این تجربه ی من از خرید سرویس از این سایت بود و به دوستان با توجه به عدم وجود تضمین برگشت وجه، خرید از این سایت را توصیه نمی کنم!
از ایشون سرور گرفتم یه تایمی خیلی خووب بود ولی الان نزدیک ۱۰ روز هست که سرویسشون خیلی خیلی مشکل پیدا کرده و در روز چند بار دان میشه سرورشون و ما هم به مشکل خوردیم الانم میگن مشکل از دیتاسنتر هست
سلام و احترام خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
متاسفانه 10روزی هست که در زیرساخت به مشکل شبکه خرده ایم
روتر اصلی ما دچار مشکلات سخت افزاری شده است و هم اکنون در حال جایگزینی آن با روتر جدید شده ایم
پینگ تایم بالا و قطعی ها به خاطر معیوب شدن سخت افزار ما در دیتاسنتر میباشد
ما نسخه قوی تری از روتر های خانواده سیسکو در حال جایگزین کردن روتر هستیم و تا چند ساعت آینده مشکلات برای همیشه رفع خواهد شد
این 10روز هم برای کاربران که به مشکل خردند 10روز تایم به سرویس هاشون اضافه میکنیم
باز هم پوزش میخواهیم بابت مشکلات نا خواسته و لطفا برای دریافت این تایم از تیکت پیگیر باشید تا اضافه شود.