اگر نمونه اي از اين تخلف هم داريد لطفا لينك ها رو پ.خ كنيد ضميمه كنيم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای امید متاسفم ، با اون دلایل مسخرش برای انتشار اسکریپت ها... ، چون داشتن از اسکریپت آدونیس سوء استفاده میکردند و میفروختند ما این رو رایگان گذاشتیم و ... ، شده وکیل وصی مردم
سمت میدون راهنمایی یک شعبه ستاد رسیدگی به جرائم رایانه ای هست ، سمت پاساژ گوهر شاد نه ، اون سمت دیگه ، امیدوارم کارتو راه بندازه :) ، ایندفعه رد شدم آدرس دقیق رو برات پی ام میکنم
متاسفانه ضعف در ساختار دادرسی به مسائل و جرائم اینچنینی زیاده .. تا بخوای به اون قاضی بفهمونی چی به چیه خودت از کرده خودت پشیمون میشی ... این هم بخاطره اینه تو ایران فکر کردن قاضی جرائم رایانه ای باید جا نماز آب بکشه نه چیزی از رایانه بدونه
کاری به آقای صمدبین و پی سی ول ندارم . اما هر وقت بحث چنین مواردی پیش میاد ، میایم میگیم ، خب طوری نیست ، ما که داریم ویندوز کرک شده نصب میکنیم ، حالا اینم بیاد اسکریپت یا قالب ما رو نال/ریپ کنه یا بزاره دانلود .
آخه برادر من این که نشد حرف !!! این یعنی گول زدن خودمون .
یک بار برای همیشه پیگیری کنین تا ببینیم این ماجرا واقعاً به جایی ختم میشه یا نه . بعد بیایم خودمونو به خاطر استفاده از ویندوز کرک شده ماکروسافت ملامت کنیم !
رضا جان برات آرزوی موفقیت دارم .
ولی قبول کنین که اقتصاد ما در حدی نیست که بتونیم خیلی راحت از ویندوز های نسخه اصلی ماکروسافت استفاده کنیم.
اما در این حد هستیم که بتونیم نسخه آدونیس اصلی رو بخریم.
حالا من میگم اسکریپت های خارجی رو نال میکنین به درک اما ایرانی ها رو دیگه دل سرد نکنین با کارتون.
آقای صمد بین خودت بزار جای کسانی که برنامه نوشتن و شما هم به راحتی میگیری نال میکنی
چه حسی بهت دست میده؟؟؟!!!
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
میگردم پیدا کردم میدم خدمتتون(قبلآ زیاد دیدم اما الان یادم نمیاد کدوم)
برای شل یه بحثی تو ویبی ایران بود و اسکریپت مورد نظر هم پی سی رنک بود و ویبولتین از پی سی رنک کلی سایت رو زدن :))
در مورد شکایت هم باس بگم تا وقتی یه سری عین این علاف ها دنبال اسکریپت هستن این سایت ها عین قارچ رشد میکنن و حاصل کار جماعت ایرانی رو از بین میبره من خودم یه زمان عشقم مجموعه داری بود از فروشگاه ساز حامد بگیر تا این آخریش که پرتال سما هست! ولی استفاده نمیکنم ای فرهنگ باید جا بیفته الان بهترین سایت اسکریپتی که دیدم پرشین اسکریت بوده نه شکایتی داشته نه چیزی ازش دیدم بیچاره از همه بیشترم هک شده :)) باید نگاه به موضوع رو عوض کرد
برای شکایت هم بهتره یه امضای اینترنتی گزاشت عین این پتیشن ها ملت امضا کنن بعد واسه حجی!(پرزیدنت سابق!) ارسال کنید
همین:)
اینم از آخرین پست های رسیده در انجمن گیگ اسکریپت و نصیحت آقایون...
http://up.iranblog.com/Files/8d9d9ebc2fde48e28cae.jpg
http://up.iranblog.com/Files/f1ddc010aef34416bd42.jpg
بنده حرف black virus قبول ندارم مثلا همین مثال ویندوز که ایشون زد
کپی از خارجی ها حداقل از نظر بنده هیچ مشکلی نداره
کپی برداری از ایرانی و هم خونت زمین تا آسمون با خارجی فرق داره
داخل ایران جدیدا خیلی خیلی کم کسی کپی میکنه و خوشبختانه روز به روز هم داره کمتر میشه
من خودم طراح های زیادی دیدم که کارشون کپی بوده بعد از یک مدت زدن تو کار اختصاصی
دلیل نمیشه هر کسی هر کاری کرد بگی اون میکنه چرا من نکنم
به نظر من با این حرف ها فقط میخوان خودشون خر کنن که کار ما اشتباه نیست
دوستان در بالا اشاره کرده بودن به مارکت ساز طلایی
عرض کنم خدمت شما کسی که قالبهای مارکت ساز رو ریپ کرده بود من هستم
دلیلش هم برای اولین بار همینجا میگم
این آقای مهدی رحیمی به دلیل اینکه قالب هاشو ریپ کرده بودم(هنوز پخش نکرده بودم) میره میبینه که من از گیگفا هاست گرفتم، میره حالا چی میگه نمیدونم ولی گیگفا سایت منو بست و یه بک آپ هم بهم نداد( سایت من هم یه ماه خوابید حالا نمی خوام بگم که چه قدر ضرر خوردم)
ولی از اونجا که یاد گرفتم بعد زمین خوردن بلند شم، قسم خوردم اگه موقعیتش جور بشه یه حال اساسی به رحیمی بدم که تا آخر عمرش یادش نره. یه روز دیدم که یه کی نسخه طلایی اسکریپتش رو گذاشته واسه دانلود که البته خالی از اشکال نیست و نخواهد بود. تا اینکه یه بنده خدا مشکلش رو تا حدودی حل کرد. با خودم گفتم تنور داغه بیا نون رو بچسبون که الان وقتشه. اومدم اسکریپت رو با قالب هاش یه جا گذاشتم واسه دانلود.
البته اشاره کنم بعد اینکه قالب ها رو ریپ کرده بودم تصمیم به فروش گرفتم زیر قیمت سایت مارکت ساز
اضافه کنم خودم در چندین سایت خارجی مشاهده کردم که همین قالب های به اصطلاح فروشی اینگلیش هستن و این آقا اومده همین قالب هارو واسه سیستم خودش سازگار کرده(یعنی اصلا طراح یه نفر دیگه هستش)
در ضمن ایشون منو تهدید هم کرده بودن که حالا بماند به چی تهدید کرده بود.
در پایان ذکر کنم که این کار من فقط به خاطر تسویه حساب شخصی بوده و به هیچ سایت یا انجمنی دخالت نداشته و ندارد
اگه دقت کرده باشین خودم هم از نسخه رایگان مارکت ساز استفاده میکنم. قالبش هم همون قالب رایگان هستش خودم ویرایش کردم
شرمنده که سرتون رو درد آوردم
با تشکر
چيزي كه جالب هست اين توجيهات 100 درصد منطقيتون (!!!!!!!!!!!!!!!!!) براي هر كاري كه مي كنيد هست :d
گيگفا بك آپ شما رو نداده
فلاني آدم بدي بود
فلان اسكريپت در بازار سياه بود
و ... و ...