وقتی آپگرید کردین به ویندوز 10 اگر بهر دلیلی ناراضی بودین و خواستین به ویندوز قبلیتون برگردین.توی ویندوز 10 گزینه ای هست که این کارو براتون میکنه .
بله برای 1 سال رایگانه.
نمایش نسخه قابل چاپ
طبق این لینک گفته شده که 1 سال رایگان هست: https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
- البته فقط آپگرید
> Is the upgrade really free?
Yes, it’s free. This is a full version of Windows, not a trial or introductory version. It is available for a limited time: you have until July 29, 2016 to take advantage of this offer. Once you upgrade, you’ll have Windows 10 for free on that device. You can learn more here.
من ویندوز 10رو دانلود و نصب کردم فوق العادس ولی نمیدونم چرا مث که لپ تاپ با این که رام 4 داره به سختی میتونه تحمل کنه و وقتی مثلا با KM p میخوام فیلم ببینم گیر میکنه و فقط با پلیر جدید خودش میشه نگاه کرد
خب عزیز اون که بله غیرآپگرید که رایگان نیست ما هم منظورمان به همان آپگرید هست، و همچنین منظوری که از متن فوق دریافت میشه این هست که شما تنها یک سال زمان دارید تا از این آفر رایگان استفاده کنید. نه اینکه ویندوز شما یک ساله خواهد بود !
طبق متن رسمی:
پس از آپگرید، شما ویندوز 10 را روی آن دستگاه به رایگان خواهید داشت:
"Once you upgrade, you’ll have Windows 10 for free on that device."
از کاربران تصویر هم قرار دادن، شما تاریخ انقضا می بینید آیا؟
http://8pic.ir/images/i6hgcp75jkfwdxebhl72.png
بله، چون تا به حال متنی که بگه تنها یک سال قابل استفاده است جایی مشاهده نکرده ام. و از طرفی این مایکروسافت است که به نوعی می خواهد تشویق به استفاده عمومی از ویندوز 10 کند.
حال این آفر را ارائه کرده، که اگر قرار باشد لایسنس اورجینال و دائمی ویندوز 8.1 خود را به یک لایسنس یک ساله ویندوز 10 تبدیل کنیم فکر کنم اکثر کاربران این آپگرید را انجام نمی دهند.
(البته بحث و منظور من به ویندوزهای 7 و 8 دارای لایسنس قانونی است نه ک.ر.ک شده! شاید برای نسخه های غیرقانونی فرق دشته باشد.)
بله منم الان فکر میکنم برای همیشه خواهد بود.متنها گاهی کمی گول زننده ست!....مثلا اینحا نسبتا خوب گفته:
http://windows-10.en.softonic.com/
ولی فکر نکنم به شیوه ای که ویندوز اکتیو شده بوده گیر بدن.چون برسی درستی اکتیویشن ویندوز رو چرا بخوان یک سال دیگه انجام بدن.همین الان این کارو میکردن . یا بهشون اجازه آپگرید مجانی نمیدادن و یا نسخه شون یکساله نشون میداد (یعنی روزشمار مع*** 365 روزه دیده میشد.).
سیاست ماکروسافت عوض شده و هدف گزاریشون تنها کسب درآمد از راه سنتی فروش سیستم عامل نبوده.
بله، در متون انگلیسی اگه دقت نشه معنی معک-وس برداشت میشه.
البته باز چند ماه دیگه رو هم نمیشه گفت مایکرو چه سیاستی داشته باشه ولی در کل یه مدتی هست با کاربران راه میاد. مثلا بخش ایکس باکس با مدیریت جدید (فیل اسپنسر) کلی از محدودیت های Xbox One رو برداشت و حال هر روز بهتر از دیروز :)نقل قول:
Microsoft is promising to fully support Windows 10 for the entire life-cycle of the device
(مثلا یکی از محدودیت های کنسول مربوطه: نیاز اتصال روزانه به ایکس باکس لایو بود!)
سلام
مدیران گرامی، شرمنده تاپیک قدیمی رو بالا میارم... ولی کم کم زمان بررسی لایسنس ها به اشتراک گذاری نتیجه نزدیک هست.
دوستان تنها حدود یک هفته زمان برای ارتقاء باقی مانده
It is available for a limited time: you have until July 29, 2016
و همانطور که قبلا در تاپیک بحث شده "ظاهرا" با انجام این ارتقاء ویندوز 10 کامل و به صورت دائمی روی سیستم فعال شده، قابل استفاده خواهد بود.
-------
آپدیت:
زمان آفر آپدیت رایگان مایکروسافت پایان یافت!
The Windows 10 free upgrade offer has ended
* هیچ مشکلی از بابت لایسنس های اورجینال ویندوز 8 که به ویندوز 10 تبدیل کرده بودیم رخ نداده و لایسنس ها دائمی و در وضعیت فعال هستند
موفق باشید
-------