پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
سلام؛ سفارش سرور مجازی (سرویس سرویس 4096) با سیستم عامل windows 2012 R2 از طریق وبسایت vpsco.ir ثبت و پرداخت شد.
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-r-r
سلام؛ سفارش سرور مجازی (سرویس سرویس 4096) با سیستم عامل windows 2012 R2 از طریق وبسایت vpsco.ir ثبت و پرداخت شد.
ما امروز بالغ بر 16 سفارش گوناگون داشتیم
متاسفانه از صبح سرویس اینترنت ما طبق معمول بیشتر به خاطر مسائل زیرساختی قطع بیش از اندازه داشت
ولی متاسفانه امروز این مورد بیشتر از طبق معمول طول کشید تقریبا از 11 صبح تا ساعت 12 شب طول کشید
و من توی این مدت فقط به دوستان پاسخ می دادم که مبادا فکر کنند این مورد به خاطر بی مسئولیتی هست
ولی متاسفانه الان که ساعت 1 شب هست اینترنت به قدری کند هست که اصلا نمی شه اهنگ 500 کیلوبایتی اسپاتیفای رو به صورت یکنواخت شنید
من از تک تک مشتریان خودم به خاطر این مشکل عذرخواهی می کنم و حتی اگر من جای شما بودم , کم مسئولیتی تیم خودمون رو حتما ذکر می کردم
همه مشتریان در صورت ناراحتی کاملا حق به جایی دارند و می تونند با ارسال تیکت هزینه های خودشون رو همین الان برگشت بزنند
در صورتی هم که تا فردا صبر بفرمایید به همه دوستان 5 روز اضافه خواهد شد
از بابت این مشکل صمیمانه عذرخواهی می کنم
ایران است و بیشتر از این ظاهرا نه ایران لیاقت داره و نه ما ...
سلام؛ ایرادی نداره، گاها مشکلات ناخواسته در هر سرویسی و هر خدماتی بوجود می آید که واقعا از کنترل ما (و شما!) خارج است.
منتظر هستیم دوست عزیز.
- - - Updated - - -
ممنون از جناب مددی؛ از صبح حسابی اذیتشون کردیم... سرور هلند با کیفیت عالی دریافت شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-r-r
سلام؛ ایرادی نداره، گاها مشکلات ناخواسته در هر سرویسی و هر خدماتی بوجود می آید که واقعا از کنترل ما (و شما!) خارج است.
منتظر هستیم دوست عزیز.
- - - Updated - - -
ممنون از جناب مددی؛ از صبح حسابی اذیتشون کردیم... سرور هلند با کیفیت عالی دریافت شد.
با تشکر از دوستان که با صبر و تحملشون ما رو توی حل مشکلات یاری کردند
تمامی سرویس های سفارش داده شده + تست تحویل داده شد
امیدواریم که با کیفیت سرور هامون از خجالت این دوستان بر بیاییم
باز هم بابت تاخیر هم از تمامی دوستان عذرخواهی می کنم
سلام
رنج آی پی سرور هلند رو میشه بفرمایید ؟
معمولا از زمان ثبت سفارش (سرور ویندوز با 2 گیگ رم) تا تحویل سرور چقدر طول میکشه ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MNAGHASH
سلام
رنج آی پی سرور هلند رو میشه بفرمایید ؟
معمولا از زمان ثبت سفارش (سرور ویندوز با 2 گیگ رم) تا تحویل سرور چقدر طول میکشه ؟
ممنون
با سلام
80.82.00.00
معمولا اگر مشکلی برای اینترنت و .. پیش نیاد 20 دقیقه الی 30 دقیقه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
80.82.00.00
معمولا اگر مشکلی برای اینترنت و .. پیش نیاد 20 دقیقه الی 30 دقیقه هست
ایشاالله که مشکلی پیش نمیاد
یه سرور سفارش دادم.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MNAGHASH
ایشاالله که مشکلی پیش نمیاد
یه سرور سفارش دادم.
ممنون
ببخشید اگر کمی دیر شد
اطلاعات سرور رو براتون ارسال کردم
آیدی یاهو دارید صحبت کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
آیدی یاهو دارید صحبت کنیم؟
یاهو نه متاسفانه
ولی توی اسکایپ هستم
hmadadian72
- - - Updated - - -
تمامی سفارشات تحویل داده شد
-
فروش ادامه دارد