در ضمن سرور پک آپ 200 هزار تومان نیست
1 ترا حداکثر 100 تومان هستش (برای پک آپ) (جهت راهنمایی)
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن سرور پک آپ 200 هزار تومان نیست
1 ترا حداکثر 100 تومان هستش (برای پک آپ) (جهت راهنمایی)
موفق باشید
حجم فایل هام زیاد هست؛ یه بک آپ اینطوری خیلی سریع هارد رو پر میکنه.
من برای بک آپ گرفتن از فایل هام؛ میخوام از rsync استفاده میکنم؛ که فایل ها مثل تصاویری که کاربران آپلود میکنند رو؛ روی یک سرور یا وی پی اس ارزون قیمت بصورت incremental ذخیره کنه و حجمش تند تند زیاد نشه!
اما برای mysql دقیقا نمیدونم چکار کنم. یه چیزایی در مورد master/slave کردن دیتابیس شنیدم که یک دیتابیس slave روی یک سرور دیگه بسازی تا هر تغییری تو دیتابیس اصلی اجرا میشه؛ روی دیتابیس دوم؛ در سرور دوم هم اعمال شه. دقیقا نمیدونم این چطوری هست ولی میخوام اینو استفاده کنم؛ چون اونطوری که از کل دیتابیس بک آپ بگیریم هر ساعت؛ خیلی زود حجم بک آپ ها سر به فلک میکشه
با سلام دوست عزیز براتون یک پیشنهاد دارم توی یکی از تاپیک ها توی همین انجمن دیدم یکی از دوستان(سکویا سرور) به یکی از مشتریان یک آفر با 8 گیگ رم و 500 گیگ هارد و 11 آی پی از دیتاسنتر سینگل هاپ(یکی از بهترین دیتا سنتر های حال حاضر)با قیمت 150 هزار تومان داده بودن شما می تونید این سرور رو سفارش بدید و یه جای این تعداد آی پی هارد بیشتری تهیه کنید قطعا با این کار از دردسر های موجود در این دیتاسنتر ها خلاص می شید
حرفه ایشون xmohammadx
تایید میشه، الان به نظرم بهترین کیفیت رو سینگل هاپ میده، سرورهاش واقعا ارزش دارن درسته یه خورده گرونه ولی مثله hetzner بازی در نمیاره، الان ما خودمون یه سرور hetzner داریم، انقدر بامبول در میارن اذیت میکنن
سینگل هاپ هم از نظر سخت افزاری کیفیتش خوبه هم از نظر پورت که واقعا قویه، بهترین پورت رو میده تضمینی!!!!
و به تورنت از این داستانا هم گیر نمیده
سپاس