پاسخ : مشکل چشم درد ، سردرد در رابطه با استفاده ی زیاد از کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
پیشنهاد میکنم به کسی پیشنهاد نکنید.
بعد از تنظیم شدیدا چشم درد اومد سراغم!
البته من رو مک استفاده میکنم ... الان یکسال هم بیشتره ...
مانیتور من خودش نور صفحه رو تنظیم میکنه ، این نرم افزار هم میاد و میزان کالیبره بودن تصویر رو با توجه ب موقعیت خورشید و مکان جغرافیایی شما تغییر میده ...
مک Location Detection داره و یکسری سرویس ها رو بر اساس Location کاربر ران میکنه ، این نرم افزار هم از همین سرویس ها استفاده میکنه ، خوبیش اینه ک من وقتایی ک تو خونه ام یک طول و عرض جغرافیایی رو بهش میده ، وقتایی ک بیرونم یا کتابخونه ام و... طول و عرض جدید رو با location service در میاره ، برای همین همیشه تصویرم هم از نظر میزان روشنایی و هم از نظر کالیبره بودن OK ه .
اما شما رو ویندوز باید بعد از نصب بصورت دستی طول و عرض جغرافیای دقیق موقعیت خودتون رو بهش بدید ، میتونید از گوگل مپ برای این مورد استفاده کنید ... باید درست تنظیم بشه ، و اگرنه تصویر شما ب قرمزی یا زردی میزنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
نتیجه دکتر رفتن و .... چه شد ؟
والله برای کمر دردم رفتم برام ام ای ار نوشت دکتر که انجام بدم با ام ارا ی قشنگ وضعیت مشخص میشه که چی شده ولی متاسفانه پیگر نشدم و تنبلی کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
البته من رو مک استفاده میکنم ... الان یکسال هم بیشتره ...
مانیتور من خودش نور صفحه رو تنظیم میکنه ، این نرم افزار هم میاد و میزان کالیبره بودن تصویر رو با توجه ب موقعیت خورشید و مکان جغرافیایی شما تغییر میده ...
مک Location Detection داره و یکسری سرویس ها رو بر اساس Location کاربر ران میکنه ، این نرم افزار هم از همین سرویس ها استفاده میکنه ، خوبیش اینه ک من وقتایی ک تو خونه ام یک طول و عرض جغرافیایی رو بهش میده ، وقتایی ک بیرونم یا کتابخونه ام و... طول و عرض جدید رو با location service در میاره ، برای همین همیشه تصویرم هم از نظر میزان روشنایی و هم از نظر کالیبره بودن OK ه .
اما شما رو ویندوز باید بعد از نصب بصورت دستی طول و عرض جغرافیای دقیق موقعیت خودتون رو بهش بدید ، میتونید از گوگل مپ برای این مورد استفاده کنید ... باید درست تنظیم بشه ، و اگرنه تصویر شما ب قرمزی یا زردی میزنه .
سلام
در صورتی که از مک بوک رتینا سری pro استفاده کنید ونه سری airکه رتینا نیستند. رتینا بهترین هست به نظرم برای چشم
برای من که بدون هیچ نرم افزار جانبی به شخصه مشکلم واقعا حل کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
در صورتی که از مک بوک رتینا سری pro استفاده کنید ونه سری airکه رتینا نیستند. رتینا بهترین هست به نظرم برای چشم
برای من که بدون هیچ نرم افزار جانبی به شخصه مشکلم واقعا حل کرد
منم از رتینا ۱۵ اینچ استفاده میکنم ، ب شما توصیه میکنم حتما اون نرم افزار رو نصب کنید ، بعد نصب شاید فک کنید تفاوت محسوس هست ، ولی اینطوری نیست .
سلام.
حدود ۲ هفته ای میشه که یک مک بوک پرو رتینا خریدم.
همونطور که دوستان گفتند واقعا عالی هست ، توی این ۲ هفته اصلا چشم درد نداشتم.
شدیدا توصیه میکنم :d
سلام
مانیتور سیستم خودش خیلی فرق میکنه. تنظیم بودنش مهم هست. میز 80 سانت و صندلی استاندارد. زیر پایی و ...
البته تنها چشم نیست! گردن و کمر در استفاده طولانی مدت داغون میشن، بهتره هر 15 دقیقه بلند بشید و دوری بزنید و حرکات گردن نیز انجام بدید.
البته من خودمم نمیتونم و میبینی صبح ساعت 7 تا 2 شب فوقش دو سه بار بلند میشم اونم بیشتر واسه wc
اینم یک جور خودکشی هست به نظرم. لعنت به برق !!! که اگه نبود ...
نقطه دور خیره شدن هم خیلی خوبه چون چشم خود به خود نزدیک بین میشه به خاطر استفاده طولانی از کامپیوتر.
همچنین برای ماهیچه ها حرکات کششی باید انجام بشه که رفته رفته کوتاه میشن !
چراغ هم خاموش نباشه بهتره چون چشم بیشتر داغون میشه!
خدا خودش لطف کنه باید :)
5 ساله با لپ تاب led می کنم
مشکلی ندارم و زمان زیادی هم باهاش کار می کنم
مشکلی که هست من گهگاه سر درد و چشم درد خفیفی می گیرم
از سیتی اسکن گرفته تا ام آر آی هم رفتم
خداروشکر هیچ مشکلی وجود نداشت
تمام علائم هم به میگرن می خوره ولی واقعا میگرن ندارم
یه مدت که روی این مشکلم زوم کردم متوجه شدم که این اتفاق تنها زمانی می افته که شب دیر بخوابم
استرس یا اضطراب داشته باشم یا اعصبانی باشم
دقیقا تمام دوستانی که به این مشکل بر می خورن که این مشکلات رو داشته باشن
شما برای اینکه سردرد یا چشم دردتون خوب بشه قبل ساعت 12 بخوابید صبح هم ساعت 7 بیدار میشید و تا شب بدون هیچ مشکلی کار می کنید
اگر شب هم استفاده می کنید به هیچ عنوان لامپ اتاق رو خاموش نکنید چون مردمک چشم بزرگ تر میشه و مقداری در سردرد تاثیر داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
بنده شخصا با چراغ خاموش (شب ها) راحتم.
از ساعت 7 صبح تا 3 نصف شب هم پشت سیستم هستم.
بعضی اوقات بخاطر کمر درد مجبور به مهاجرت از روی صندلی بر روی کاناپه یا ... میشیم.
همیشه یک جا ساکن نباش شما(اگر لب تاپ هست).
یک عکس از صندلی و میز کار برام بفرست ببینم چجوریاست :دی
مطمئنم اگر لب تاپ یا سیستم هر کسی دستم باشه 1 ساعته سردرد و چشم درد سراغم میاد... (تجربه)
دقیقا به موضوع مهمی اشاره کردین.
زمانی که سیستم خونگی بود مجبور بودم رو صندلی از صبح تا شب با پوزیشن های مختلفی بشینم.
اما زمانیکه این لپ تاپه رو گرفتم مثل شما یا رو پا هست یا رو زمین...
نور زمینه گوشی و مانیتور لپ تاپ هم همیشه خدا در کمترین حد تنظیم شده.
خداروشکر فعلا مشکل خاصی جز سردرد آخر شب و خستگی مورد خاصی نبوده.
ارادتمند
بله
24 ساعت داریم نگاه یک نور 20 اینچی میکنیم ولا کور نشدیم خیلی خوبه
بیل گیتس با این ثروتش عینکهاش هر کدوم 7 اینچه پس بدونید چقدر مضر هست این کار بخصوص ماها که اصلا تعطیلی برنامه و.. نداریم
تاپیکی زدم من باب این مسئله یک نگاهی بندازید به چشم درد و دل همکاری بخونید
ممنون
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145693
دوستان اگر کسی عینک مخصوص کامپیوتر که در اینترنت به فروش میره و اصلیه میشناسه معرفی کنه