کلاه برداره
آفر سه ماهه خریدم ، سر یه ماه نشده از دسترس خارج شد .
لعنت به شما
نمایش نسخه قابل چاپ
کلاه برداره
آفر سه ماهه خریدم ، سر یه ماه نشده از دسترس خارج شد .
لعنت به شما
سلام
لطفا خریداری نکنه کسی من در یاهو با ایشون در ارتباط بودم گفتن یوزرشون بن شده و مشکل سربازی براشون پیش اومده و اینا دیگه فعالیت نمیکنن
خدارو شکر قبلش به من گفتن بک آپ گرفتم از اطلاعاتم و طبق گفته ایشون که من سرور آلمان ازشون خریدم گفتش سرور های المانشون تا تاریخ 17/7/2015 فعال هستش اینو گفتم شاید کسی مشتری ایشون بوده نمیدونه بک آپ بگیره تا بعدا" مثل بقیه ناراحتی ایجاد نشه براش
ما که نجات پیدا کردیم !!
تو این مدتی که من از وب هاستینگ تالک استفاده میکردم با اکثرا همکاری داشتم و با خیلیا مشکل بر خوردم ولی آخر به این نتیجه رسیدم گرون بخرم ولی با کیفیت !! دوستان هیچ ارزونی بی دلیل نیست !!
پس حتما قبل تهیه سرور برای کار مهم از جای مطمئن خرید کنید !! حتما نماد داشته باشه اون سایت !! نماد خیلی مهمه چون نشون دهنده خیلی چیزا در مورد مدیر فروش و میشه باهاش شکایت پیگیری کرد و ... !!
بله
بالاخره آه و ناله شروع شد!!!!
نخرید دوستان
به خدا نخرید
سرور 7 تومنی تهش همینه دیگه
به نظر من هرکی ازشون سرور خریده یه گزارش به فتا بفرسته. این حرکت یه خوبی که داره اینه که شاید این کلاه بردارا کم کم بساطشونو جمع کنم. خدا رو شکر من ازشون سرویسی نگرفتم
من همکارا رو نمی تونم قضاوت کنم یا بگم چیزی
شاید مشکلی پیش اومده براشون
اما همیه قبل از خرید نگاه به اعتبار طرف کنید،نماد و درگاه و ...
سرور 7 هزار تومانی هیچ وقت هیچ وقت سود که نمی ده هیچ ضررش هم خیلی خیلی زیاده
دوستانی که شکایت دارن میتونن طبق گفته ی دوستمون به پلیس فتا شکایت کنن...تعداد شکایات بالا باشه زودتر رسیدگی میکنن...
البته مقصر اصلی خود عزیزان هستند که بدون تحقیق اقدام به خرید هاست و سرور میکنن من خودم یه سرور مجازی میخوام بخرم الان 2 هفته اس دارم انجمنو زیر و رو میکنم!!
درود و عرض تاسف برای کاربرانی که به راحتی گول این جور افراد رو میخورند ..
فقط باید بگم که
خودکرده را تدبیر نیست..
راه اندازی هاستینگ با نمایندگی و حتی دامین .in ( ارزون ترین دامنه موجود ) از اون کارهاست که آدم رو یادِ ولت سرور میندازه .. :d
اقایون سرور هفت تومنی همین هست از یک جای مطمعن مثل درویس وب بخرید من ایشون را تایید می کنم
اینم ادرسشون
http://drsweb.ir
به خدا قسم که فردا دوباره تاپیک درخواست سرور بعضی ها خواهند زد با بودجه 10 هزار تومان حداکثر و درخواست سرور ابرقدرت :| :|