سه روزه سرور بالا نمیاد، سایتشون هم از دسترس خارجه@-)
سایت ما هم که به فنا رفت:((
خداکنه فقط برگردن که بتونیم از اطلاعاتمون یه بکاپ بگیریم:63:
نمایش نسخه قابل چاپ
سه روزه سرور بالا نمیاد، سایتشون هم از دسترس خارجه@-)
سایت ما هم که به فنا رفت:((
خداکنه فقط برگردن که بتونیم از اطلاعاتمون یه بکاپ بگیریم:63:
سرور من هم خاموشه
هنوزم اقدامی صورت نگرفته
آدرس سایت جدیدشون فکر میکنم این باشه چون امروز برام ایمیل اومده Http://www.HubServers.ir تیکت بزنید مطمئن باشید کارتون رو سریع انجام میده من از طریق پیام خصوصی همون 1 ساعت اول خاموش شدن سرور آمریکا تماس گرفتم سریع پاسخ داد و سرور جدید رو تحویل داد
بچه ها کسی از اینا خبر نداره؟
خداوکیلی کلاه برداری اینطوری ندیده بودم
ادم انقدر گداصفت؟
تلفنای پلیس فتای تهران رو هم جواب ندادن
هرکی شاکیه اطلاع بده هفته اینده مازندران داریم از طریق فتا مازندران میریم دنبالشون
09126710343
بارانی
این شماره منه هرکی شاکی بود بگه تاهمه باهم دهنشون صاف کنیم که دگ از این غلطا نکنن
هفته آینده خبر وعکس دستگیریشونو میزارم تو همین انجمن
2 ماه پیش من با تمامی مدارک و تصاویر و تیکت ها اثبات کردم و به صورتی خودشون گفتن سرور با دلار دز-دی خریدن و حتی 1 بار هم دامنه تغییر دادن تا بتونن باز هم با دلار دز-دی بخرن !! ولی مدیران گوش نکردن و تاپیک منو بستن !!
هنوزم که هنوزه داره سر این ملت کلاه میره !!
دوست عزیز مشکلی نیستش
من پیگیر هستم چون تا همین لحظه حدود 3/500/000تومان تواین یک هفته خسارت دادم
اگر اطلاعات سرور شرکت مورد نظر ما جایی درز کنه سروکارشون با سازمان انرژی اتمی هستش
الان هم از طریق پلیس فتا استان دنبالشون هستیم امروز قول دادن شنبه هفته آینده میگیرنشون
ما هم تمامی تیکت ها و همه مدارک رو داریم
اثبات این موضوع خیلی ساده هستش
امیدوارم مدیران انجمن همکاری کنن واس رو شدن دستشون
چون آدرس این سایت رو هم به پلیس فتا استان تهران-استان مرکزی و استان مازندران دادیم
اگر کوچکترین موردی مبنی بر همکاری بااین گروه مشاهده بشه واس خودشون بد میشه
بهرحال هرکس هستش که شاکیه من شمارمو گذاشتم کافیه فقط اعلام کنه تا اسمش توی لیست شاکی ها ثبت بشه
ما سرور یکساله ازشون داشتیم (2تا) الان هم دمنه هاشون و ای پی ها resolve نمیشن
جالب اینجاست که Gateway سرورها اپ هستش ولی ای پی ها پینگ نمیشن
دوست عزیز اینا اندازه ***ی دلار نیستن پیگیری هایی که کردیم متوجه شدیم تو مازندران-بهشهر شغل اصلی خاندانشون کشاورزی هستش
عذرخواهی میکنم که طولانی شد
سلام
من سرور مجازی ویندوز می خوام که باید بشه روش برنامه وایبر دسکتاپ و تلگرام نصب بشه تا بتونم از طریقش برای لیست مخاطبینم فایل های تصویری کاتالوگ محصولاتمو ارسال کنم.
سوالم اینه که روی ویندوز سرور نصب میشه کرد و ایا این کار شدنیه؟
دوستان من هم از ایشون سرور گرفتم
اولش روزی یه بار سرور داون میشد
بعد یه ماه سرور کلا پرید و همه اطلاعات نابود شد
سرور جدید راه اندازی کردن
سرور جدیدشون هم بعد یه ماه دوباره ترکید و متواری شدن
کاش تاپیکی که زده بودم قبلا رو میدیدی و اثبات گفتن کلمه دلار ***ی و خرید سرور و میدیدی عکسش رو حیف بعد از پیگیری هایی که کردم و مبلغ برگشت دادن پاک کردم وگرنه تمامی حرفاشونو تو تاپیک پاک شده قبلیم همش بود !!
تاپیک سرور اختصاصی شون هم میدیدی سرور ارزون میداد !!
حتی با قیمت دلار 2 هزار تومانی !!