برای من سه روزه که قطع شده.
تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
نمایش نسخه قابل چاپ
برای من سه روزه که قطع شده.
تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
دو عدد سرور پیششون داریم
بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت
تو خود حدیث مفصل بخوان...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند
جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم
- - - Updated - - -
عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم
[QUOTE=ourweb;1281146]جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم
- - - Updated - - -
من به عنوان سرور بک آپ استفاده می کردم و واسم خیلی مشکلی به وجود نیاورد، اما دان سه روزه سرور گاها برای یک سایت خدمات دهنده یعنی نابودی !! مخصوصا اینکه دیتا هم روش باشه
به خاطر همین می گم حرقه ای نیستید، که اگر بودید از همون اول از یک سیستم مدیریت واحد استفاده می گردید، یا حداقل یوزرهارو انتقال می دادید ضمن اینکه برای همین باکس بیلینگ هم واسه هر مجازی سازی که بخواید پلاگین مدیریت سرور هست.
اینکه هارد بسوزه چه ارتباطی به این داره که شب خوابی، صبح بیدار شی ببینی سرورت میکروتیکه، تیکت بزنی بگه راه حلی جز نصب محدد سیستم عامل نیست، یک هفته بعد باز ببینی سیستم عاملت شده لینوکس!
دوست عزیز من تو یک برهه زمانی مثل خود شما سرویس دهنده بودم، شروع کارم هم که آماتور بودم همچین رویه ای را که شما پیش گرفتید پیش نمی گرفتم.
در ضمن سرویس دهنده هستید به ازای سرویسی که دارید می دید هزینه دریافت می کنید و موظفید بابت مشکلات که به هر دلیلی پیش میاد پاسحو باشید.
[QUOTE=rasoulweb;1281178]عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بلخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .
با سلام
شماره تیکت : 349765نقل قول:
عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم
شماره تیکت در پرتال جدید: 442752نقل قول:
شماره تیکت در پرتال قدیم: 176
شاد باشید
شماره تیکت در پرتال جدید: 197560
شماره تیکت در پرتال قدیم: 172
[QUOTE=ourweb;1281191]نه اشتباه گرفتید
بله مشکلات پیش میاد منم منکر این نمیشم، هرکاری ریسک های خاص خودشو داره، و همه اینها باید پیش بینی بشه ،هروقت پذیرفتید که اشتباه کردید و با بهونه های کوجک و بزرگ توجیه نکردید، اون وقت آدم می تونه به شما اعتماد کنه.
تیکت من و یکی از دوستانم که از شما سرویس گرفته در حدود 24 ساعت بدون جواب هستش
می خوام ببینم بالاخره کی پاسخ ما داده میشه.
موفق باشید
قربان همه چیز تمام شده از کسی که واسطه بوده برای سرور های ما کلاه برداری کرده میتوانید از ما شکایت کنید متاسفانه ما هم تو این آتیش سوختیم در حال شکایت هستیم هر کسی سوالی دارد میتوانید با ما صحبت کنید 09375150429
- - - Updated - - -
در حال حاضر داریم کسانی که به تازگی خرید کردن رو برگشت میدیم و اینکه اگه قابل بدانید تا ماه جدید سرور گرفته شود ما یکماه رو رایگان میدیم به یوزرانی که سرویس شان قطع شده