ایول داداش.. تو هم شدی مثل من.. منم هیچ وقت از کسی شکایت نمیکنم و مستقیم با چند بر رو بچ میرم سراغش.. گرچه یک چیز دیگر.. شما یک ایمیل هم به برو بچ ساماندهی بدی بدک نیست.. رو هوا فیل ش رو تر میکنن.. تو قوانین خودشونم هست.. حال اساسی بهش میدن..
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول داداش.. تو هم شدی مثل من.. منم هیچ وقت از کسی شکایت نمیکنم و مستقیم با چند بر رو بچ میرم سراغش.. گرچه یک چیز دیگر.. شما یک ایمیل هم به برو بچ ساماندهی بدی بدک نیست.. رو هوا فیل ش رو تر میکنن.. تو قوانین خودشونم هست.. حال اساسی بهش میدن..
ساماندهی قضیش چیه؟
کامل بگو ایمیلشون چیه و چه متنی و چه مدارکی باید براشون ارسال بشه.
جناب داوري من يك پيشنهاد دارم و بهتون قول هم ميدم عملي ميشه
چند ماه پيش يك سايت هك و ديفيس كه معروف هم هست افتاده بود به جون سايت من و مشتريام و من رو كلافه كرده بودن كه امنيت سرورتون پايينه و پول بديد براتون امنيتو افزايش بديم
منم سريعاً دست به كار شدم و چند تا مدرك از اين سايت جمع كردم كه چه سايتايي رو هك كردن و ... يك نامه كامل تو وورد نوشتم بعد وارد سايت رياست جمهوري شدم و نامه رو ارسال كردم بعد از 1 هفته جواب اومد كه نامه شما به شماره پيگيري فلان ارجاع داده شد به وزرات ارشاد و قسم ميخورم دو روز بعد تالار سايت مورد نظر فيلتر شد و بعد 1 هفته كلاً سايت فيلتر شد
ارتباط با رئیسجمهور
سلام محسن جان
شما به این آدرس برو تماس با ما |
براشون ایمیل بزن خیلی زود جواب میدن
خیلی سریع به اون چیزی که می خوای میرسی
برات آرزوی موفقیت میکنم
بهترین کار اینه که سایت هاشون رو هک کنی :d البته قبلش یک اختار که یا پاک کنند یا خرید کنند بهشون قستی بده حتما میخرن مثلا ماهی 10 تومان با پشتیبانی خوب
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
فقط باید ثابت کنی که سیستم مال شماست و دارن نال استفاده میکنند