پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
من به شما هیچوقت نگفتم دارم سفارش رو آماده میکنم!!!! مدرک؟
بهتون گفتم فردا ظهر تحویل داده میشه باز هم تایمی بهتون ندادم و هیچگونه تضمینی هم به شما در رابطه با خسارت ندادم فقط گفتم تا ظهر بهتون تحویل داده میشه!
طبق روال 90 درصد هاستینگ ها تضمین تحویل 24 ساعته هست
ماهم سرویس شمارو کمتر از 24 ساعت تحویل دادیم
ماهم نمیتونیم به زور بهتون سرویس رو کنسل کنیم و پولتون رو پس بدیم به قول خودتون زوره؟>!!
عجله داشتید میگفتید عجله دارم من هم به شما میگفتم میتونم بهتون سریع تحویل بدم یانه!
جواب بعدیتون رو با مدرک بزارید
Image393c2 - سایت آپلود عکس زوم
Image49258 - سایت آپلود عکس زوم
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
نبود هم که با یکی دیگه از کاربران همکاری میکنم
تمام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
با گوشی گرفتم
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
من هم قبل از این جریانات و هم الان از ایشون سرویس دارم ، درسته ، قبول دارم که اعتماد دوباره (مثلا هاست کردن یه سایت مهم و پربازدید) سخته ولی به جد میگم سرویس های ایشون کیفیت مناسبی دارن خصوصا واسه کارای دانلود و آپلود و تورنت
پشتیبانیشون هم عالی نیست ولی خوبه (بعضی دوستان واقعا دارن سیاه نمایی میکنن)
کسی که سرور مجازی میخره باید بدونه از کی واسه چی و به چه قیمتی میخره ؛ انتظار زیادی داشتن باعث سوتفاهم میشه
من انتظار ندارم زیر سه دقیقه تیکت جواب بدن چون از توان شرکت خارجه
کسی که تحویل سریع سرویس رو میخواد خب بره سرور مجازی kvm بگیره
کسی هم اطلاعاتش خیلی مهم ان فضای بکاپ بگیره یا اصلا سرور مجازی پشتیبان از یه شرکت دیگه بگیره
حالا هم که مدیران مدارک رو تایید کردن لزومی به جر و بحث تو تاپیک نیست.
تشکر بابت نظر دوستان
دوستان عزیز یاهو جدید ساخته شده لطفا ادد کنید
Y!: drswebir2
متاسفانه یاهو قبلی به لطفا بعضی از دوستان دی اکتیو شده
یک عکس هم از اپتایم یکی از سرور هامون گذاشتم میتونید مشاهده کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/48071413...558_uptime.jpg
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
سلام
بله فقط ماه اول ۴۰ درصد تخفیف داریم
ولی اگر مصرف زیادی ندارید میتونم بهتون ماه بعدی رو ۱۵ حساب کنم روی رم ۱گیگابایت
و رم ۲گیگابایت رو ۱۸ تومن حساب کنم