پاسخ : هاست باما -> فروش سرور مجازی با 70 درصد تخفیف 2 ماه اول < رم 1گیگ فقط 5 هزار تومان > از کشور آمریکا<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
هارد به صورت دیفالت 15 گیگ هست روی پلن مورد نظر و چون هارد هامون فوق العاده با کیفیت هستن هزینه ی هارد اضافه برای شما یه خورده زیاد می شود
ولی ماه اول سرجمع براتوم 11500 حساب می کنیم
با تشکر
.
این قیمتایی که توی صفحه اول زدید هنوزم پابرجاست؟
با این حساب فکر کنم پلن 2 رو بگیرم برام به صرفه تر باشه
پلن 2 الان ماه اول و ماه های بعد چند در میاد هزینش؟؟
پاسخ : هاست باما -> فروش سرور مجازی با 70 درصد تخفیف 2 ماه اول < رم 1گیگ فقط 5 هزار تومان > از کشور آمریکا<
درود
با 50 درصد تخفیف 2 ماه اول
در میاد 14 هزار تومان
با 70 درصد تخفیف ماه اول در میاد 8400 تومان
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
با 50 درصد تخفیف 2 ماه اول
در میاد 14 هزار تومان
با 70 درصد تخفیف ماه اول در میاد 8400 تومان
با تشکر
خب ماه های بعد چی؟؟
یعنی اگه از کد تخفیف 70 درصد استفاده کنم تخفیف فقط ماه اول شامل حالم میشه و از ماه های بعد باید هزینه رو کامل بدم،و اگه از کد تخفیف 50 درصدی استفاده کنم تخفیف دوماهه شامل حالم میشه؟؟
هزینه ماه های بعدشم لطف کنید بگید.
بعد این ترافیکشم کم کنید توی هزینه تاثیری نداره؟ :d
درود
خیر هزینه ها خیلی کمه
سعی می کنیم از ماه های بعد تخفیف 20 درصد دایم ارایه بدیم
ولی همانطور که فرمودید 70 درصد ماه اول و 50 درصد 2 ماه اول می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
خیر هزینه ها خیلی کمه
سعی می کنیم از ماه های بعد تخفیف 20 درصد دایم ارایه بدیم
ولی همانطور که فرمودید 70 درصد ماه اول و 50 درصد 2 ماه اول می باشد.
فرمودید دوماه اول 14 تومن
قیمت ماه های بعد رو نمیگید؟؟؟
درود
بین 24 هزار تومان تا 28 هزار تومان نهایتا می باشد
با تشکر
اقا سلام من با شما زیاد چت کردم
کانفینگ نرم افزار رایگان انجام می دید ؟
cissco mikham
هر کی انجام میذه پیغام بزاره
سرعت دانلودم توی سرور مجازی باسم مهمه
سلام
هنوز ادامه داره این فروش سرور مجازی با تخفیف 70 درصدی؟
درود
برای ماه اول بله !
ارایه می شود !
ببخشید شما شرکتید ؟ آدرس لطف میکنید