پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
خدایی هاست خوبیه من سایتم رو اینجا میزبانی میکنند خیلی راضیم هم از پشتیبانی هم سرعت و مخصوصا امنیتی که داره
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patoghgah
خدایی هاست خوبیه من سایتم رو اینجا میزبانی میکنند خیلی راضیم هم از پشتیبانی هم سرعت و مخصوصا امنیتی که داره
با عرض درود و احترام
نظر لطف شماست . انشالله که همیبشه راضی باشید .
40 % تخفیف ویژه ایران سرور فقط تا 2 روز دیگر !
تایپیک ویژه تخفیف :
http://www.webhostingtalk.ir/f20/131436/
کد تخفیف یلدا 93 به اتمام رسید !
کد تخفیف فعال : WHToff
من شش تا سایت رو با شش تا هاستينگ جدا از این شرکت راه انداختم که خدا رو شکر تو هیچکدوم مشکلی نبوده و سرعت خوبی داشته به کنار، اگر چیزی هم پیش اومد تا تیکت میزدم براشون، به سرعت جواب میدن
یه ماهی هم میشه که سرور مجازی گرفتم ازشون که از اون نظر هم خیلی خوبن. سرعت خوبی داره و پشتیبانی خیلی خوب
با تشکر از شما یک عدد تهیه شد از تخفیف و همچینن سرعت دریافت هاست هم بازم تشکر موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slash_70
من شش تا سایت رو با شش تا هاستينگ جدا از این شرکت راه انداختم که خدا رو شکر تو هیچکدوم مشکلی نبوده و سرعت خوبی داشته به کنار، اگر چیزی هم پیش اومد تا تیکت میزدم براشون، به سرعت جواب میدن
یه ماهی هم میشه که سرور مجازی گرفتم ازشون که از اون نظر هم خیلی خوبن. سرعت خوبی داره و پشتیبانی خیلی خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
با تشکر از شما یک عدد تهیه شد از تخفیف و همچینن سرعت دریافت هاست هم بازم تشکر موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام
از اینکه ایران سرور را به عنوان میزبان خود انتخاب نموده اید خرسند هستیم .
امیدوار هستیم که از خدمات ، کیفیت و پشتیبانی ما کمال لذت را ببرید .
در پناه حق موفق و پیروز باشید .
با سلام
ممنون هستم از پشتیبانی خوبتون .
سوالی داشتم سرویس ها شما مناسب برای سایت های فروشگاهی نیز میباشد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria-amlak
با سلام
ممنون هستم از پشتیبانی خوبتون .
سوالی داشتم سرویس ها شما مناسب برای سایت های فروشگاهی نیز میباشد ؟
با عرض درود و احترام
خواهش میکنم پشتیبانی وظیفه ماست ... بله سرویس های ما مناسب با سیستم محتوا های رایج کانفیگ و قابل استفاده میباشد ، لطفا موارد مورد نیاز خودتون رو از طریق تیکت ارسال کنید تا بررسی های مورد نظر انجام شود
در خدمت شما دوست گرامی هستیم
موفق و پیروز باشید
با سلام لطفا ip سرور را بفرستید .
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein01
با سلام لطفا ip سرور را بفرستید .
با تشکر.
با عرض درود و احترام
کدام پیکج و سرور مد نظ شماست دوست عزیز ؟ اعلام کنید تا آی پی مورد نظر براتون ارسال بشه
سلام.
دوست عزیز قیمت هاتون عالین با این امکاناتی که در اختیار میدهید. به خصوص هاست های دانلودتون : 50 گیگ فقط 10 هزار تومن!
من حتما تا چند هفته دیگه مزاحمتون میشم