پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اور
عزیز من هم تیکت زدم از دیروز صبح
هنوز هم که هنوز بی جواب مونده و حل نشده
برای پشتیبانی شماره تلفن ندارین - یاهو ندارین و ...
فقط تیکت هست که اونم بی جواب مونده
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
عزیز من هم تیکت زدم از دیروز صبح
هنوز هم که هنوز بی جواب مونده و حل نشده
برای پشتیبانی شماره تلفن ندارین - یاهو ندارین و ...
فقط تیکت هست که اونم بی جواب مونده
سلام
مطمئن هستید تیکتتون بسته نیست؟
آخه تیکتی نداشتیم که پاسخ نداده باشیم
بازم تیکت بدید در خدمت هستیم
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
جواب تیک ها که دیر به دیر داده میشه وضعیت سرویس هم خوب نیست
لطفا هزینه این مدت رو کم کنید و هزینه من رو برگشت بدید
- - - Updated - - -
جواب تیک ها که دیر به دیر داده میشه وضعیت سرویس هم خوب نیست
لطفا هزینه این مدت رو کم کنید و هزینه من رو برگشت بدید
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
واقعا چرا RedStation اینجور شده منم همین مشکل رو روی چند تا ISP دیدم؟ چرا اخه؟
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
سلام
سرور جدید الان کانفیگ شده و فردا فروش شروع میشه
سرور های آلمان و آمریکا
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
دقیقا بنده هم همین مشکلو دارم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه البته روی هر isp این اتفاق نمیفته نمیدئنم مشکل از کجاست فکر میکنم بعضی از isp کلا با ip انگلیس مشکل پیدا کردن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
دقیقا بنده هم همین مشکلو دارم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه البته روی هر isp این اتفاق نمیفته نمیدئنم مشکل از کجاست فکر میکنم بعضی از isp کلا با ip انگلیس مشکل پیدا کردن
فردا با یه سوپرایز میایم
با سرور های تاپ
برای مشکل پسند ها
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
با یه Ip مثلا المان عوض کنم میشه یا نه اونوقت هزینش تغییر ip چقدر میشه
- - - Updated - - -
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله فردا سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
- - - Updated - - -
سلام آقا اینایی که قبلا پول سرورارو دادن انشالله فردا سروراشونو تحویل میدی دیگه؟
اگر بخوام این ip
5.152.206.
سلام
البته که میشه
ولی به نظر من به درد شما سرور های آمریکا می خورن
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام
البته که میشه
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی:))
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام
البته که میشه
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی:))