پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
دوستان آخرش نفهمیدم؟!!
کسی توی حالت رومینگ از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرده؟
سرعتش مثل بالاست یا مثل gprsه؟
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
دوستان آخرش نفهمیدم؟!!
کسی توی حالت رومینگ از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرده؟
سرعتش مثل بالاست یا مثل gprsه؟
عرض کردم که سرعت در حد همون gprs هست.
این طرح تا زمانی که همراه اول و ایرانسل هم 3g نشن به نظر من هنوز کامل نیست چون رایتل 3g هستش و اون دو تا 2g به نظر فعلاً رومینگ توی بعضی خدمات غیر منطقی میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
دوست عزیز بنده عرض کردم همراه اول دارم و میخوام از شبکه ایرانسل استفاده کنم ولی نمیشه یعنی نمیذاره
من گفتم که این تاپیک و خبر برای رایتل هست. شامل کیس شما نمیشه.
الاین رایتل رو روی ایرانسل گزاشتم ولی قعطی داره دردسترس نیست و این حرف ها
من امتحان کردم ایرانسل با همراه اول رو مینگ میشه ولی هنوز می نویسه غیر فعال
بیشتر آنتن های ایرانسل و همراه اول قابلیت ارایه خدمات به صورت 3G رو دارند فقط لنگ مجوز هستند.
لینک منبع جهت مطالعه بیشتر در این زمینه
رگولاتور: همراه اول و ایرانسل تجهیزات 3G را خریداری و نصب کردهاند/مجوز LTE طی مزایده واگذار خواهد شد - ایستنا
سلام
آقا شیراز شهرستان آباده هم فعال شد
ارتیل رو الان روی ایرانسل بردم موبایلم زنگ میخوره و همه چی اوکی هست ولی اینترنت نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
ارتیل رو الان روی ایرانسل بردم موبایلم زنگ میخوره و همه چی اوکی هست ولی اینترنت نمیده
اگر گوشی اندروید هست باید تیک گزینه data roaming را هم فعال کنید (من توی خراسان تست کردم و اینترنت هم فعال بود البته GPRS)