پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
سلام دوست عزیز
هنوز از این افر موجود دارید ؟:)
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
ممنون دوست عزیز
خواهش میکنم دوست عزیز
دوستان عزیز در صورت سفارش ۱ساله امکان قرار داد شرکتی ممکن می باشد و تخفیف خوبی به شما داده خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
1- نه مشکلی با سایت فیلم و کپی رایت نیست
۲- تا ۲بار بهتون اخطار میدیم بار سوم بکاپتون رو میدیم
۳- تورنت از یو ترونت مشکلی نداره ولی بیت تورنت مشکل ساز میشه
محدودیت خاصی نداریم
پس چرا توی شرایط چیز دیگری نوشته شده:39::39::39::39:
شرایط استفاده
کلیه کاربران باید قوانین کپی رایت دیتاسنتر هارا رعایت کنند و از ارسال هرگونه اسپم و استفاده از هرگونه تورنت جلوگیری کنند در غیر اینصورت بدون اخطار قبلی سرور مسدود میگردد.
نصب هرگونه نرم افزار که به شبکه دیتاسنتر و سرور صدمه بزند و سرور را از دسترس خارج کند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده سرویس کاربر بدون اطللاع قبلی مسدود می شود و دیگر امکان سرویس دادن به آن کاربر ممکن نمی باشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
پس چرا توی شرایط چیز دیگری نوشته شده:39::39::39::39:
شرایط استفاده
کلیه کاربران باید قوانین کپی رایت دیتاسنتر هارا رعایت کنند و از ارسال هرگونه اسپم و استفاده از هرگونه تورنت جلوگیری کنند در غیر اینصورت بدون اخطار قبلی سرور مسدود میگردد.
نصب هرگونه نرم افزار که به شبکه دیتاسنتر و سرور صدمه بزند و سرور را از دسترس خارج کند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده سرویس کاربر بدون اطللاع قبلی مسدود می شود و دیگر امکان سرویس دادن به آن کاربر ممکن نمی باشد .
قوانین کلی هست دوست عزیز مثلا شاید دیتاسنتر ایکس توی امریکا انقدر حساس باشه که با ابیوز دوم سرور مارو ۲۴ ساعت ببنده! ولی رد استیشن زیاد حساس نیست
توی اخطار دادن سرورتون مسدود میشه تا بیاید یک توضیح بابت کاری که کردید بدید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سرور شماره 5 از این دیتاسنتر سفارش داده شد
به 10 سفارش اول ۱گیگابایت رم رایگان تا زمان تمدید تقدیم می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
قوانین کلی هست دوست عزیز مثلا شاید دیتاسنتر ایکس توی امریکا انقدر حساس باشه که با ابیوز دوم سرور مارو ۲۴ ساعت ببنده! ولی رد استیشن زیاد حساس نیست
توی اخطار دادن سرورتون مسدود میشه تا بیاید یک توضیح بابت کاری که کردید بدید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سرور شماره 5 از این دیتاسنتر سفارش داده شد
به 10 سفارش اول ۱گیگابایت رم رایگان تا زمان تمدید تقدیم می شود
سلام
من ساعت 2-3 بعداز طهر دیروز درخواست دادم
1- به طول انجامید؟؟
2- جزو 10 نفر نشدیم؟؟
تقیان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
سلام
من ساعت 2-3 بعداز طهر دیروز درخواست دادم
1- به طول انجامید؟؟
2- جزو 10 نفر نشدیم؟؟
تقیان
این درسته؟؟؟
"سلام رنج آی پی شما چنده؟ آخه الان سرورهای همه رد استیشنی ها در ایران مشکل پیدا کرده و پینگ ندارن. "
دوست عزیز از دیروز منتظر جواب دادن تیکت هستم که بدونم سیستم عامل چی میخواهید لطفا وارد سایت بشید و جواب تیکت را ارسال کنید
بررسی میکنم جزو ۱۰ نفر بودید بهتون ۱گیگابایت رم اضافه رو میدم
برا یکی از دوستان سرور مجازی لازم داریم آیا با رم بیشتر از اونچه داخل تاپیک گذاشتین هم می تونید سرویس بدین ؟