سیباپال عالی هست!
فروشگاهم مجدد راه بیوفته مطمعنا استفاده میکنم
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سیباپال عالی هست!
فروشگاهم مجدد راه بیوفته مطمعنا استفاده میکنم
ممنونم
سیبا پال از نظر من کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور
با سلام . پشتیبانی فوق العاده قوی . امیدوارم همینجور پایدار بمونه
دوتا نظر میدم ممنون میشم اعمال کتید چون واقعا ارزش سایت خودتونم میبره بالا
درسته که میگید سیستم پیامکی هست و نیازی به اپلیکیشن نیست و اون تحت وب هست ولی اگر بتوانید سیستمی شبیه بانک ملت که بدون اینترنت و ارسال و دریافت اطلاعات از طریق پیامک هست پیاده کنید فوق العاده عالی میشه
و نظر دوم اگر بتوانید برای اولین بار بین سایت درگاه های بانکی امکان پرداخت های ارزی را فراهم کنید سایتی بی نظیر را خواهید داشت و مطمئن باشید رقیبی پیدا نخواهید کرد
ممنون که نظر بنده را زحمت کشیدید و خواندید
دارید کم کم مثل بقیه درگاه ها هزینه ها را افزایش می دهید اول ک کارمزد انقال پایا 0 بود اما الان کارمزد به عهده مشتری هست بازم کارمزد 500 تومان کسر می شود.دیگر مورد هم هزینه انتقال اوتومات که 100 بود و بعد 500 ! . امیدوارم توجه کنید. موفق باشيد.
با سلام و احترام
کارمزد انتقال پایا 0 درصد میباشد و تغییری صورت نگرفته است.
کارمزد شتاب نیز 500 تومان است که توسط بانک دریافت میگردد
لازم به ذکر است بسیاری از حواله های پایا به صورت شتاب و کاملا رایگان انجام میپذیرد !
تنها افزایش در تسویه حساب اتوماتیک بوده است که در 3 هفته ی اول فعالیت انجام شده.
با تشکر
امروز داخل سایتشون درگاه گرفتیم
واقعا عالی کار میکنن
تبریک میگم به این شرکت
سیبا پال عالی هست . بنده واقعا از همه نظر راضی بودم . امیدوارم به همین شکل جلو برید . پشتیبانی خوب یکی از ویژگی های برتر شماست . فقط یک انتقاد دارم : بنده توی سایت و پنل کاربری گیج میشم . خیلی منو ها و موضوعات تو در تو هست ، اگر ساده تر بشه و کلی تر بشه خیلی خوبه . الیته این نظر من هست و امیدوارم جسارت بنده رو ببخشید .