پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostami11365
سلام دوست عزیز،لطفا آیپی از سوئیس و هلند به من بدید برای تست پینگ تایم.
درود بر شما
برای شما پیام خصوصی شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elipihost
لطفا آفر ویژه برای ارائه هاست دانلود بدید
درود بر شما
این برای شما خیلی مناسب هست
400 گیگ هارد دارد و قیمت مناسب
هارد: 400GB
رم: 4096 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: 5.Vmware ESXI 5
لینک سفارش با تخفیف 38.500 تومان
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،ش
ممنون از پاسخگویی شما
یک سرور از هلند و یکی از سوئیس خریداری شد
منتظر دریافت با کانفیگ های مورد نظر هستم.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،شرو
سرور از لوکیشن های : malesia , sangapoor , taiwan , russia دارید ؟
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،ش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
سرور از لوکیشن های : malesia , sangapoor , taiwan , russia دارید ؟
درود بر شما
نه متاسفانه از آسیا موجودی نداریم.
اروپا آمریکا کانادا موجود هست اگر نیاز داشتید.
سلام ببخشید شما میتونید روی یک سرور دوتا آیپی متفاوت بدین
آخه من احتیاج دارم روی یک سرور باشد و دو آیپی کشور متفاوت
ممنون میشم سریع پاسخ بدین.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
سلام ببخشید شما میتونید روی یک سرور دوتا آیپی متفاوت بدین
آخه من احتیاج دارم روی یک سرور باشد و دو آیپی کشور متفاوت
ممنون میشم سریع پاسخ بدین.
درود بر شما
از ovh با 14 کشور میتونم به شما آیپی بدم مشکلی نیست.
سلام آقا من چند ماه پیش از پیش شما رفتم
یک شرکت دیگه به دلیل قیمت ولی پشیمان شدم حالا می خواستم ببینم هنوز این آفر پا بر جاست
سایت تست کردم کد موجود نبود آیا امکان دارد دوباره فعال کنید خرید انجام بدیم 4 سرور نیاز دارم و می خواهم منتقل کنم.
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور،شرو
درود
من میخواستم سرویسی که رم 1024 و هارد 100 دارد رو سفارش بدم. ویندوزی میخوام. اما قیمتها متفاوت بود توی سایت . بعد سرورها کلا باید توسط خودمون کانفیگ بشن ؟ از لحاظ امنیتی چطور هستند؟ اون هم خودمون باید انجام بدین . چون امکان کرک شدن سرورها میگن وجود داره . من ویندوزی میخوام با سپاس
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladfotoo
یک شرکت دیگه به دلیل قیمت ولی پشیمان شدم حالا می خواستم ببینم هنوز این آفر پا بر جاست
سایت تست کردم کد موجود نبود آیا امکان دارد دوباره فعال کنید خرید انجام بدیم 4 سرور نیاز دارم و می خواهم منتقل کنم.
درود
با اجازه استارتر تاپیک ، کد wht30 تست شد همچنان فعال است اما تا رم 2گیگ پا برجا هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladfotoo
درود
با اجازه استارتر تاپیک ، کد WHT30 تست شد همچنان فعال است اما تا رم 2گیگ پا برجا هست
پاسخ : ||>پشتوار سرور: از دان شدن خسته شدید،آپتایم و کیفیت و هارد بالا نیاز دارید،سرور 12 هسته ای پورت قوی،کانفیگ رایگان،آیپی از 8 کش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad1980
درود
من میخواستم سرویسی که رم 1024 و هارد 100 دارد رو سفارش بدم. ویندوزی میخوام. اما قیمتها متفاوت بود توی سایت . بعد سرورها کلا باید توسط خودمون کانفیگ بشن ؟ از لحاظ امنیتی چطور هستند؟ اون هم خودمون باید انجام بدین . چون امکان کرک شدن سرورها میگن وجود داره . من ویندوزی میخوام با سپاس
درود بر شما
قیمت ها بر اساس منابع متفاوت هستند.
تمامی کانفیگ ها رایگان هست موقع خرید بگید چی نیاز دارید انجام خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladfotoo
درود بر شما
همانطور که دوست محترم ما عرض کردن مشکلی در کد نیست و بر تمامی
سرورهای مجازی و تمامی رم ها و کشورها کد فعال هست.
سرور جدیدی خریداری شده در اول تاپیک اضافه خواهد شد.