پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
اینارو هم انجام دادم ولی افزایش پیدا نکرد
دسترسی سرور برام ارسال کنید اگه مقدور هست تا اوکی کنم
پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
با سلام
موقع نصب متاسفانه خطای زیر رخ میدهد :
Cannot find /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
* Please see this guide:
*
http://help.directadmin.com/item.php?id=267
من چک کردم مثل اینکه میگن مشکل از نسخه ی سیستم عامله اما مشکلی نداره با هم ست هستند
دوست خوبم سیستم عامل شما چیست؟همچنین در مرحله چندم به این مشکل بر میخورید این مشکل میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سلام نصب ناجیکس رو هم کاش یاد می دادین
سلام به زودی دوست خوبم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
ممنون مشکلم حل شد
خوشحالیم که مشکلتون رفع شد لطفا بگید که چطور مشکلتون رو حل کردید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
با سلام
موقع نصب متاسفانه خطای زیر رخ میدهد :
Cannot find /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
* Please see this guide:
*
http://help.directadmin.com/item.php?id=267
من چک کردم مثل اینکه میگن مشکل از نسخه ی سیستم عامله اما مشکلی نداره با هم ست هستند
برای منم این مشکل پیش می اومد که فکر کنم مشکل از تنظیمات شبکه سیستم عامل بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
برای منم این مشکل پیش می اومد که فکر کنم مشکل از تنظیمات شبکه سیستم عامل بود .
قبل از مرحله لایسنس این مشکل به وجود میاد یا بعد از آن؟
با سلام دوباره به کاربر HiradHost
برای کنفیگ سرور دانلود هم می شه از این استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمی یاد و سرور هنگ نمی کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
با سلام دوباره به کاربر HiradHost
برای کنفیگ سرور دانلود هم می شه از این استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمی یاد و سرور هنگ نمی کنه ؟
سلام
بله دوست عزیز تا بخشی از مراحل این آموزش را میتوانید استفاده کنید اما برای ایجاد محدودیت سرعت دانلود باید مراحل دیگری را طی کنید اگر این کانفیگ را انجام بدید سرعت دانلود به صورت باز دراختیار کابران شما قرار خواهد گرفت و هنگام دانلود چند نفر همزمان ممکن است سرعت افت کند (بستگی به نوع سرورتون داره)
برای محدود کردن سرعت باید چیکار کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
برای محدود کردن سرعت باید چیکار کنم ؟
باید تو آپاچی تنظیمات اعمال کنید در اولین فرصت براتون میذارم آموزشش رو.
سلام من این clamscan را نصب کردم ولی موقع اسکن ارور میده
میگه :
Warning : -Remove Can't Access File
از دوستان ممنون میشم بحث کانفیگ دایرکت ادمین رو تا حد حرفه ای اموزش بدهند تا مرجعی بشه برای همه