سلام
سفارشتون رو از طریق سایت پیگیری کنید
حتما مشکل مشخصات یا سیستم عامل دارید
سلام
بله همینجا اعلام میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
برای امشب تعداد 5 سرور دیگر بصورت رایگان موجود میباشد
لطفا قبل از سفارش به این موارد دقت کنید تمامی سفارشاتی که دارای ویژگی های زیر نباشند بدون اخطار حذف خواهند شد :
تمامی سرویس های اصفهان وب اعم از رایگان و پولی فقط به اشخاص حقیقی یا حقوقی واقعی ارائه میگردد لطفا از درج اطلاعات غیر واقعی (آدرس ناقص / کد پستی و تلفن نادرست) هنگام ثبت نام جدا خودداری فرمایید. (حذف سفارش)
نوع سیستم عامل را هنگام سفارش یا بعد از سفارش بصورت تیکت اعلام فرمایید.
aziz mige code takhfif ghalate
یک عدد لایسنس دایرکت ادمین ماهانه رایگان موجود است
* لایسنس بصورت اینترنال ارائه میشود. (امکان تغییر آی پی وجود ندارد)
* این لایسنس تا زمانی که مشترک سرور خود را تمدید نماید قابل استفاده می باشد و نیازی به پرداخت هزینه ماهانه برای لایسنس نیست.
* این لایسنس برای سرور مجازی با سیستم عامل CentOS 5.x 32bit گرفته شده است.
ضمنا با تهیه این لایسنس شما مجاز به استفاده از سرور بصورت یکماه رایگان نخواهید بود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید به پشتیبانی تیکت بزنید.
واقعا پشتیبانی عالی دارند
من یک تیکت زدم برای تغییر سیستم عامل کمتر از یک ساعت برای من سیستم عامل رو تغییر دادن
سلام مجدد
یکسری از دوستان فکر میکنم لایسنس ویندوز 2008 سرورشون تموم شده به همین علت بصورت اتوماتیک خاموش شدن و تیکتی هم در این رابطه نزدند
بعضی دوستان هم فکر میکنند چون این سرورها بصورت رایگان هستند بعد از یک مدت جمع آوری شدند و به مین علت در دسترس نیستند
توجه کنید که این قضیه نمی تونه کیفیت سرویس دهی ما رو زیر سوال ببره چون ما نه توان خرید لایسنس بصورت رایگان برای مشتریان رو داریم و نه از نظر حرفه ای میتونیم ویندوز کرک شده تحویل بدیم
دوست عزیز هر 100 گیگ هارد اضافه ؟