پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarooj
سلام . عذر میخوام من از شما یه هاست از پکیج استاندارد دارم .
اما برای یک سیستم نیاز به یک هاست دیگه دارم ، با این تفاوت که نیاز به نسخه php مد نظر خودم دارم و اینکه نیاز دارم یکسری توابع فعال باشه و یک سری توابع دیگه غیر فعال
در سرور شما همچین امکانی وجود داره ؟ اگه وجود داره بهم توضیح بدید ممنون میشم
متشکرم
با سلام و احترام
بله دوست عزیز ، این امکان در سرور کلود یعنی پکیج میزبانی ابری چت روم موجود میباشد .
شما با استفاده از این پکیج میتونید هر ورژن Php که مایل هستید رو انتخاب کنید و توابع که نیاز دارید غیر فعال و یا فعال کنید
در خدمت شما هستیم
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
پیشنهاد ویژه ایـــــــران ســــــرور
دوستانی که سایت دارند و نیاز به درآمد ثابت ماهانه دارند حتما از این پیشنهاد ویژه ما دیدن فرمایند ، در آمد ثابت ماهانه همراه با ایران سرور
ادامه توضیحات رو در لینک زیر مشاهده کنید :
اخبار - ایران سرور
یک سرویس به همراه آی پی اختصاصی خریداری شد ، به صورت آنی تحویل شد .
پشتیبانی بسیار خوش اخلاق و سریع هستند ( در ساعت 3 بامداد جواب تیکت پشتیبانی بنده رو در کمتر از 5 دقیقه دادند ... همینطور بسیار حرفه ای هستند .
سپاس فراوان
سلام.
سایتتون ارور ۴۰۳ میده :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
far30center
سلام.
سایتتون ارور ۴۰۳ میده :-)
با سلام و احترام
با عرض پوزش از شما دوست عزیز ، موردی برای سیستم whmcs اتفاق افتاده بود که در عرض 10 دقیقه رفع شد .
پوزش میخواهیم از شما .
موفق و پیروز باشید
سلام.بنده 2 سوال داشتم
1- پرداخت ماهانه ندارید ?
2- برای یک سایت تفریحی وردپرس با 1500 ایپی در روز فعلا,چه پکیجی پیشنهاد میکنید ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dCode
سلام.بنده 2 سوال داشتم
1- پرداخت ماهانه ندارید ?
2- برای یک سایت تفریحی وردپرس با 1500 ایپی در روز فعلا,چه پکیجی پیشنهاد میکنید ?
با سلام و احترام
پرداخت ماهانه داریم دوست عزیز ، در پکیج های پر بازدید و میزبانی ابری چت روم پرداخت ماهانه فعال میباشد .
فعلا پنل های میزبانی استاندارد یا پربازدید برای شما پیشنهاد میشه :
خرید هاست ، سرور مجازی - ایران سرور
در خدمت شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
پرداخت ماهانه داریم دوست عزیز ، در پکیج های پر بازدید و میزبانی ابری چت روم پرداخت ماهانه فعال میباشد .
فعلا پنل های میزبانی استاندارد یا پربازدید برای شما پیشنهاد میشه :
خرید هاست ، سرور مجازی - ایران سرور
در خدمت شما هستیم
کنترل پنل دایرکت ادمین برای این هاست ها دارید ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dCode
کنترل پنل دایرکت ادمین برای این هاست ها دارید ?
متاسفانه خیر
تمام سرور ها دارای کنترل پنل ، سی پنل هستند .
سی پنل از همه نظر از دایرکت ادمین بهتر هستش دوست من
پاسخ : :55: ▆▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆ :55:
یکی از دوستان ایران سرور رو به من معرفی کردن، یک هاست ابری ازشون خریداری کردم، پشتیبانی فوقالعاده قوی دارن، که تیکت ها رو چند دقیقه ای جواب میدن. حتی برای من کاری انجام دادن که از حیطه پشتیبانی شون خارج بود و مربوط به شرکتی بود که ازش دامنه خریداری کرده بودم. تا دیر وقت جوابگو هستند، کیفیت هاستشون عالیه. و این باعث شد که یه سرویس دیگه هم ازشون خریداری کنم. حتما از این به بعد از ایران سرور خرید میکنم، چون به پشتیبانی و کیفیتشون ایمان دارم.