پاسخ : پیشنهاد ویژه سرور پردازان | شروع از ماهانه 8000 تومان | کیفیت واقعی در مقابل هزینه پایین
سرور های مجازی شما امکان تنظیم reverse dns رو داره؟
پاسخ : پیشنهاد ویژه سرور پردازان | شروع از ماهانه 8000 تومان | کیفیت واقعی در مقابل هزینه پایین
اطلاعیه :
سرور تکمیل ظرفیت شد و تا اطلاع ثانوی و تهیه سرور جدید سفارش جدید پذیرفته نمیشود .
موسوی علاوه برا اینکه پول مردم رو به شکل ماهری می خوره اینجور آفراشم بعد 1 هفته قطع می شند و میگه از دیتا سنتره!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salam20
چرا سرورها قطع شدن؟
امروز مشکلی پیش آمده بود برای چند ساعت که با هماهنگی با دیتاسنتر برطرف شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
امروز مشکلی پیش آمده بود برای چند ساعت که با هماهنگی با دیتاسنتر برطرف شد .
دوست عزیز کیفیت سرورا خیلی افت کرده downtime زیاد شده همین امروز فکر میکنم بالای 8 ساعت سرور Down بود 1 ساعت وصل شد خیلی کند کار میکرد الان دوباره Down تیکت و پیام هم که جواب نمیدید و از ناچاری سرور از همکار دیگری تهیه کردم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست عزیز کیفیت سرورا خیلی افت کرده downtime زیاد شده همین امروز فکر میکنم بالای 8 ساعت سرور Down بود 1 ساعت وصل شد خیلی کند کار میکرد الان دوباره Down تیکت و پیام هم که جواب نمیدید و از ناچاری سرور از همکار دیگری تهیه کردم ...
بله متاسفانه مجدد سرور دچار مشکل شد . همچنان در حال تیکت زدن به دیتاسنتر هستیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sv24.co
بله متاسفانه مجدد سرور دچار مشکل شد . همچنان در حال تیکت زدن به دیتاسنتر هستیم .
باید گوش این دیتاسنتر رو پیچوند d: ماه اول کیفیت خوب بود کم کم مثل اینکه پشیمون شد انشالاه که مشکل بر طرف بشه و یه امت از نگرانی رهایی یابند :106:
سلام
عزیز هنوز سرویس ارائه میدید
یکی لازم دارم برای تست همکارا
کارمند جدید میخواد آموزش ببینه کار با سرور رو
یکی میخوام
سرویس دارید ؟
آقا چند روزه تیکت من باز مونده پاسخ نمیدید؟
اگر نمیتونید مشکل رو رفع کنید حداقل تو تیکت جواب بدید