پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
سلام
یه سرور 512 سفارش داده شد
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
سلام
یه سرور 512 سفارش داده شد
با سلام و احترام ؛
تحویل داده شد ~
کانفیگ ها بروز شدند
برای ارتباط با یاهو / تیکت در ارتباط باشید ...
:53:
سروری دیگر تحویل داده شد .
آقا ممنون از سرعت عمل و پشتیبانی خوبتون.دیروز حسابی زحمتتون دادم.سرورتون هم عالیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
آقا ممنون از سرعت عمل و پشتیبانی خوبتون.دیروز حسابی زحمتتون دادم.سرورتون هم عالیه.
لطف دارید قربان ؛
پشتیبانی شما وظیفه ماست .
:53:
-------------------------------------
تعدادی ظرفیت بر روی سرور قبل هم وجود دارد که هارد پرسرعت ssd دارند . اگر دوستانی هستند که برای میزبانی سایت و استفاده شخصی میخواند به نظر بنده بهترین گزینه است .
البته بر روی سرور های دیگر ظرفیت موجود است در حال حاضر که ان ها هم بسیار قدرتمند هستند ~
تا این لحظه کلیه سرور ها تحویل داده شدند . .
موفق و پیروز
خریداری شده.
سرعت پاسخ گویی خوب است
پس تست نتیجه نهایی اعلام میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
خریداری شده.
سرعت پاسخ گویی خوب است
پس تست نتیجه نهایی اعلام میشود
تحویل داده شد ~
پاسخ : کـیـفـیـت را احسـاس کـنـیـد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام و احترام
سرور های قدرتمندی با منابع اختصاصی و کیفیت 100 % تضمینی در خدمتیم که به گوشه ای از ویژگی های آن میپردازیم :
✓ سرور ها در یکی از بهترین دیتاسنتر های انگلستان ، رداستیشن ، قرار دارند
✓ کلیه سرور ها ظرفیت بندی شده و همراه با منابع رزرو شده ارائه میشوند
✓ هارد ها مجهز به Raid H700 هستند که تاثیر زیادی در کیفیت سرور ها خواهد داشت
✓ بهرهمندی از هارد پرسرعت SSD که میتونید درخواست بدید هنگام سفارش ( بسیار بسیار مناسب کسانی که میخواهند از سرور به عنوان سرور میزبانی وب استفاده کنند و یا نیاز به هارد زیاد ندارند )
✓ همانطور که گفته شد سرور ها با منابع اختصاصی (VDS) اند و هیچگونه Oversell وجود ندارد .
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این قسمت که بولد کردم و در مورد کنترلر Raid H700 هست بیشتر توضیح بدید. یعنی هاردهای سرورتون رید بسته شدند ؟ و اگه رید هستند چه مدل ریدی ؟ و اگه رید نیستند پس این کنترلر چکار میکنه ؟ و چگونه تو کیفیت سرور تاثیر زیادی داره ؟
ممنون
پاسخ : کـیـفـیـت را احسـاس کـنـیـد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این قسمت که بولد کردم و در مورد کنترلر Raid H700 هست بیشتر توضیح بدید. یعنی هاردهای سرورتون رید بسته شدند ؟ و اگه رید هستند چه مدل ریدی ؟ و اگه رید نیستند پس این کنترلر چکار میکنه ؟ و چگونه تو کیفیت سرور تاثیر زیادی داره ؟
ممنون
با سلام و احترام ،
H700 Raid Controller with BBU - No Raid
رید کنترل اچ هفتصد روی هارد ها ، سرعت خواندن و نوشتن هارد را زیاد میکند و برای وی ام ویر مناسب است همچنین تفاوت کیفی فراوانی خواهد داشت .
اگر بنده درست حضور ذهن داشته باشم ، دیتاسنتر 30 پوند فقط بابت همین اخذ میکند .
و بعضی از همکاران از استفاده از آن صرف نظر میکنند .
با تشکر ~
من قصد اسپم زدن ندارم بعد از برخورد با بعضی از دوستانی توی همین سایت که ویپی اس یا هاست می دادند و من رو نسبت به همه بد بین کرده بود
بالاخره ی جایی و ی ادم هایی پیدا کردم که واقعا کار درست هستن
من خیلی از طرز برخورد راهنمایی برگشت وجه همه رو تست کردم خیلی خوب هستن سرعت هم مناسب بود
با تشکر از این عزیزان