1 فایل پیوست
پاسخ : █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
سلام
وضعیت گنجایش سرور که در حال تکمیل شدن می باشد
فایل پیوست 19344
دوستانی که اکانت تست میخوان همینجا اعلام کنند
پاسخ : █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
تكميل شد روي سرور فوق مشتري جديدي اضافه نخواهد شد
در مرحله ي: تكميل گنجايش قرار داريم ،در صورت وجود جاي خالي در سرورهاي قبلي مشتركين جديد روي آن ها سرويس دهي خواهيم كرد
سفارشاتتون مبتونيد ارسال كنيد
دوستاني كه اكانت تست ميخوان اعلام بفرمايند براشون قبل از خريد ارسال ميشه
سلام این دیتاسنتر با نصب بازی مثل بازی پوکر مشکلی نداره؟
اگه من از شما بگیرم که ای پی و این چیزا عوض نمیشه که !؟
من تا ۲ سال این چیزا سرویس رو لازم دارما
رم ۲ گیگ میخوام
سی پی یو ۴ هسته به بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiropc
سلام این دیتاسنتر با نصب بازی مثل بازی پوکر مشکلی نداره؟
اگه من از شما بگیرم که ای پی و این چیزا عوض نمیشه که !؟
من تا ۲ سال این چیزا سرویس رو لازم دارما
رم ۲ گیگ میخوام
سی پی یو ۴ هسته به بالا
سلام
عادت نداریم شعاری بدیم که نتونیم بهش عمل کنیم و بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه...
صادقانه بگم : تا زمانی که مشکل غیر منتظره ای پیش نیاد ایپی تغییر نخواهد کرد
البته سرویس های هلند ما الا بیش از 1 سال هستند که کاملا پایدار هستند از لحاظ تغییر ایپی .
سلام
دیگه سرور 3ماهه با 50% تخفیف ندارید؟
طرح uk-512 سفارش داده شد، منتظر تحویل!
پ.ن:حدود ساعت 00:30 تحوبل داده شد.
سلام
اوپن-وی-پی-ان روی ویندوز 2008 نصب می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali123454
سلام
دیگه سرور 3ماهه با 50% تخفیف ندارید؟
در حال حاضر
قیمت های دائمی در سایت قرار گرفت.
Re: █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
سلام
خسته نباشید
امکانش هست یه vps با رم 1 برا یه روز اجاره کنم(تست منظورم نیست هزینش رو پرداخت میکنم)
فقط میخوام 4 لینک 200 مگی مدیافایر رو دانلود کنم و بعد از اکسترکت، بصورت تک فایل آپلود کنم؟
مرسی
پاسخ : Re: █ VPS انگلستان شروع قیمت : 14000 تومان █ رم رزرور شده █ پهنای باند:نامحدود █ هارد پرسرعتRAID5+SSD Cachecade █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
سلام
خسته نباشید
امکانش هست یه vps با رم 1 برا یه روز اجاره کنم(تست منظورم نیست هزینش رو پرداخت میکنم)
فقط میخوام 4 لینک 200 مگی مدیافایر رو دانلود کنم و بعد از اکسترکت، بصورت تک فایل آپلود کنم؟
مرسی
سلام
کمترین قرارداد ما یک ماه به بالا می باشد