پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
سلام
یه اکنت تست لطف میکنین ویندوز باشه ممنون
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asgarali
سلام
یه اکنت تست لطف میکنین ویندوز باشه ممنون
با عرض سلام.
پ.خ شد براتون
سلام خدمت شما
من برای انجام و ارائه پروژه ام نیاز به یه هاست دارم
نکته مهم اینه که باید سایت با ای پی باز بشه
مثلا شما تو مرورگرتون این ای پی رو وارد کنید
38.74.1.42
سایت بلاگفا باز میشه
منم برای انجام کارم به چنین چیزی نیاز دارم
زمانی که ای پی رو تو مرورگر وارد کنیم صفحه ایندکس بیاد بالا
سایت هم به زبان php قراره نوشته شه
حالا درخاست دارم شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
کدوم سرویس تون رو پیشنهاد می دید ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saadatieathar
سلام خدمت شما
من برای انجام و ارائه پروژه ام نیاز به یه هاست دارم
نکته مهم اینه که باید سایت با ای پی باز بشه
مثلا شما تو مرورگرتون این ای پی رو وارد کنید
38.74.1.42
سایت بلاگفا باز میشه
منم برای انجام کارم به چنین چیزی نیاز دارم
زمانی که ای پی رو تو مرورگر وارد کنیم صفحه ایندکس بیاد بالا
سایت هم به زبان php قراره نوشته شه
حالا درخاست دارم شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
کدوم سرویس تون رو پیشنهاد می دید ؟
ممنون
در مورد سوال شما:
برای اینکار میتونید یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و از طریق وب سرویس مثل Xampp یا Wamp server سایت مورد نظرتون رو بالایی بیارید طوری که با زدن ای پی سایت اصلی بالا بیاد.
دوستان سرور سوم از امریکا اضافه شده است .
دوستان میتونند سفارش هاشون رو ثبت کنند.
امیدوارم راضی باشید. :53:
آیا کنسول هم ارایه میکنید؟
من بعضا نیاز میشه یکهو نصفه شب سیستم عامل رو مجدد نصب کنم و معمولا هم توی اون بازه پشتیبانی یا نیست یا خیلی وقتها سرش شلوغه و کار من میمونه توی نوبت
الآن سرویسی که دارم بهم کنسول دادن میتونم os رو مجدد نصب کنم اما مشکل اینجاست که ایمیل زدن دیگه سرویس رو بعد از پایان دوره مشترکین فعلی تمدید نمیکنند چون با دیتاسنتر مشکل دارند!
اگه ارایه کنید، من یدونه لینوکس میخوام
استفاده من هم تونلینگ و گهگاهی تورنت هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
اقا یه عدد تست ویندوز لطف میکنین ؟
براتون ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
آیا کنسول هم ارایه میکنید؟
من بعضا نیاز میشه یکهو نصفه شب سیستم عامل رو مجدد نصب کنم و معمولا هم توی اون بازه پشتیبانی یا نیست یا خیلی وقتها سرش شلوغه و کار من میمونه توی نوبت
الآن سرویسی که دارم بهم کنسول دادن میتونم os رو مجدد نصب کنم اما مشکل اینجاست که ایمیل زدن دیگه سرویس رو بعد از پایان دوره مشترکین فعلی تمدید نمیکنند چون با دیتاسنتر مشکل دارند!
اگه ارایه کنید، من یدونه لینوکس میخوام
استفاده من هم تونلینگ و گهگاهی تورنت هست.
با سلام خدمت شما
هیج مشکلی نیست.
در صورت نیاز دسترسی کنسول هم براتون صادر میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام.
پ.خ شد براتون
فکر کنم اشتباهی جای دیگه فرستادین چیزی برام نیومده
100 گیگ هارد ماهیانه چقدر هست با تخفیف؟ هارد ها به مدت سه ماه گرفته بشه چقدر تخفیف میخوره؟
رم اضافه چقدر هست؟