اصلآ طرف ریسلو نرید ! خیلی محدودیت داره برای کاربر !
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلآ طرف ریسلو نرید ! خیلی محدودیت داره برای کاربر !
با توجه به صحبتهای انجام شده آیا هیچ کدوم از دوستان آنلاینیک رو برای نمایندگی ثبت دامین پیشنهاد میکنن؟
با ایران مشکل نداره؟
مرسی
100 درصد آنلاین نیک. این بنده خدا 10 ساله داره خدمت میکنه به ما 1 بارم اذیتمون نکردن
حالا که بیشتر از یکسال از ایجاد تایپیک می گذره باید عرض کنم که الان بنده پنل مستقیم از ریسلو گرفتم انصافا در حال حاضر دیگه مشکل انچنانی ای نداره و ازش راضی هستم. در حال حاضر نزدیک به 50 دومین در پنل خودم به نام خودم دارم و حدود 6 تا هم پنل نمایندگی ارائه کردم.
نقل قول:
100 درصد آنلاین نیک. این بنده خدا 10 ساله داره خدمت میکنه به ما 1 بارم اذیتمون نکردن
ممنون از دوستان.نقل قول:
حالا که بیشتر از یکسال از ایجاد تایپیک می گذره باید عرض کنم که الان بنده پنل مستقیم از ریسلو گرفتم انصافا در حال حاضر دیگه مشکل انچنانی ای نداره و ازش راضی هستم. در حال حاضر نزدیک به 50 دومین در پنل خودم به نام خودم دارم و حدود 6 تا هم پنل نمایندگی ارائه کردم.
شما با مشخصات ایرانی ثبت نام کردید؟
میتونید من رو راهنمایی بکنید که ثبت نام بکنم در یکی از این سایتها؟
قیمت دلاری دامینهای کدومشون بهتره؟
دوستان عزیز resello شرکت خوبی هست و چون یه تیم پشتیبانی خوبی دارند برای ایرانی ها عالی هست من خودم شخصا با پنل resellerclub , enom , network solutions va register کار کردم و دارم به نظرم resello بهتره ما نزدیک به ۱۵۰۰۰ رکورد + ۴۰۰ نماینده در resello داریم + ۴ پنل بسیار بزرگ یکی از پنل هابا info ایرانی هست ولی تا حالا هیچ موردی از این شرکت نبوده و هر چی هم مشکل داشتن تیکت دادیم برطرف کردن درسته دیربرطرف شده ولی بازم برطرف کردن