bbpress افزونه ای برای وردپرسه درسته؟
انجمن ساز خوبیه سبکه به دردر انجمنای ساده میخوره!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اول تلفن من که اکر با این تماس بگیرید۹۰% اوقات جواب میدم.(۰۹۳۵۵۳۷۴۶۶۰)
من تعصبی برخورد نمیکنم.
سر بحث من بین وی بی ۴ و Ipb بود. (ورژن ۵ که به هنوز ....)
من چیزی که خودم حس کردم رو گفتم.
گفتم نصب کنید و تست کنید.
کل نیازهای من رو وقتی اسکریپتی برای من رفع کنه عالیه.
سلام
در ضمن جان من اصلا درست نیست بگید کودکستان. هر دوشون طراحیشون خوب بوده:
vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software
Build An Awesome Community with IPS Community Suite
در صورت امکان لینک هایی رو به پست اول اظافه کنید که دموی فارسی هر انجمن ساز و اسکریپت مربوطه بشه که بعضی از ماها که با بقیه سیستم های مدیریت محتوا آشنایی چندانین داریم حد اقل ظاهر فارسی و راست چینش رو ببینیم.
من همیشه فکر میکردم VB بهترین انجمن ساز دنیا هست. همه جا این رو می گفتم. اما این چند روز به این نتیجه رسیدم که اینطور نیست!
IPB از VB بهتره!
امنیت بیشتری داره. امکانات فوق العاده ای داره. سرعت لود خوبی داره. و از همه مهم تر, مطالبش توی موتور های جستجوگر خیلی خوب بالا میاد
اگه از من بخواید که 3 تا از بهترین انجمن ساز های دنیا رو بهتون معرفی کنم, میگم:
1- IPB
2- vBulletin
3- discuz
به این دلیل میگید ویبولتین بهترینه, چون قبلا رقیبی نداشت و نسخه 4 به قبل خیلی عالی بود!
اما از نسخه 4 به بعد خراب کرد و دیگه توی نسخه 5 نابود شد
بسیاری از انجمن های بزرگ دنیا از این سیستم (VB) کوچ میکنن!
VB قالب های خیلی زیبایی داره. اما قالب های اون توی رنگ ها با هم فرق دارن و هیچ امکانات دیگه ای بهشون اضافه نمیشه. اما IPB ظاهر ساده ای داره
انجمن وردپرس پارسی روی IPB قرار داره و رنک 5 گوگل رو داره! من مطمئن هستم این رنک بالا رو به هیچ وجه نمیتونست با VB بگیره (چون VB یه جورایی واسه کسب در آمد ساخته شده و حجم بالا و سرعت کمی داره...)
در کل باید بگم IPB از نظر امکانات بهترینه. اما باید قالب های زیباتری رو بسازه...
mybb
با سلام و احترام
دوست گرامی در پاسخ به شما چند نکته رو متذکر میشوم
مطرح کرده بودید که IP.B اقدام به کپی برداری از کد های هسته VB کرده است
دوست گرامی قبل از ارسال پست دقت نمایید ، گفته های خودتون رو یک بار مطالعه کنید ، شاید گفته شما برای افرادی که هیچ گونه علمی ندارند قابل قبول باشه اما این گفته کاملا مضحکه و از نظر بنده پاسخی کودکانه به پرسش های مطرح شدست
شما با مطالعه دعوای حقوقی دو شرکت متوجه خواهید شد که VB ملزم به پرداخت غرامت به شرکت IP.S شده است ( البته خطایی به شما وارد نیست عدم آگاهی و تعصب بیش از اندازه و نداشتن علم بین الملل در مدیران ویبولتین موج میزند )
در تاپیکی به زبان رسمی از برای مدیران ویبی ایران آرزوی موفقیت کردم اما به دلیل عدم دانش این متن را فحاشی خطاب کردند که برای همه از جمله خودم علم و دانش آرزو میکنم
اما در تاپیکی که دوست عزیزمون قرار داده بود چند سوال مطرح شده ، شما بهتر است پاسخ مناسبی برای این سوالات پیدا کنید
آیا شما از ساختار های PAd در هسته چیزی میدونید ، جواب نه است چون شما به عنوان پست ویدر فعالیت دارید و علم توسعه هسته رو ندارید پس بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید و در پست های تخصصی اظهار نظر نکنید
در مورد دوستم آقای خلیلفر هم با تمامی احترامی که برای ایشون قائل هستم بارها مسئله شفاف سازی این دو سیستم رو مطرح کردم که نقدی علمی با یکدیگر داشته باشیم و در پایان گزارش اجمالی مبنی بر برتری یک سیسنم رو منتشر سازیم اما این بزرگوار مخالفت کردند و تنها به نوشتن چند خط توضیح در مورد انجمن IP.B اکتفا کردند